-
Neférové praktiky dodavatelů plynu mi vadí, ale tady by se mi víc líbilo řešení neférových praktik dodavatelů her. *4*
-
Cal of Duty: Ghosts je nejhranějším multiplayer titulem na Xbox One a nejhranějším na PS4.
To je vážně takový problém, si to po sobě aspoň jednou přečíst?! (zabere to sotva 10 sekund) Bleskaři, odpověz! *16* -
STAR WARS®: Knights of the Old Republic™ II
dnes se hra objevila na steamu... -
-
Zrovna jsem to chtěl postnout. Třikrát hurá.
-
-
Mass Effect 2 zdarma na Originu
https://www.origin.com/irl/en-us/store/mass-effect/mass-effect-2/standard-edition -
-
Snad tam nebudou reklamy noo.
Nějaký DLC tam asi i jsou i když jen výzbroj a možná i mise *12* -
-
teď jsem přišel z hospody, ale i tak bych dal dohromady příspěvek, co dává větší smysl než tohle
např: ME2 je nejhorší díl série a ač má Lukyz pravdu, tak ty body byly kdysi ve slevě. jednou jedinkrát (možná i víckrát, nechci kecat)
-
-
A příběhová DLC za 50€...
-
-
Tenhle jejich systém DLC je naprosto k nasr... *16*
DLC Citadel pro ME3 jde sehnat jen na Originu a jen za 1200 Bioware bodů, jenže prodávají varianty 800 bodů za €10 a 1600 bodů za €20 !?! Neskutečná žiďárna, navíc díky tomuhle systému není nikdy ve slevě a už několikrát byl samotný Mass Effect 3 levnější než to DLC *7*
Neřeším ani ty prachy jako ten systém a už z principu jim na to kašlu! -
-
Tak já mám k ME 2 pouze Cerberus a Kasumi. Zbytek mám stažený, protože například takový Arrival není u nás legálně dostupný. U ME3 jsem dokupoval postupně DLC (Leviatan, Omega, Citadel). A pokud bych za sebe doporučil, tak Citadelu, jedno z nejlepších DLC a to nejenom ve světě ME. Ano, cenově to nevycházelo dobře, ale po desítkách hodin v MP u té hry, prostě jednou za měsíc koupit DLC.
-
-
Měl jsem to stejně. Jako cca 2000,- za všechna DLC pro ME3?! To ani náhodou. A přitom dost těch příběhových DLC pro všechny díly bylo hodně dobrých. Ale zas se není čemu tak moc divit, když dneska ty season passy od EA stojí majlant.
-
Seš stejná špína né li větší než kterej koli jinej pirát *11* *12*
-
-
Víš Jacku, to že jsi dítě, které nemá ani základní školu, to mě nepřekvapuje. Zásadní problém s DLC pro ME2 bylo například to, že jelikož jsem měl klasickou krabičkovou verzi a Origin v té době byl naprosto v plenách a o přidání ME2 do jeho sbírky ani řeč, tak mnohá DLC nešla díky region locku či blbosti "místní" Bioware pobočky legálně v našem kraji sehnat. Příkladem budiž Arrival, který je docela zásadní pro další děj v ME3 a vysvětluje tvé uvěznění. A opravdu je úsměvné, jak človíček jako ty mi nadává do spíš či pirátů. Ty, socka, pirát a nevzdělanec:) Krásné:) Kdyby DLC fungovala 100% jako u ME3, nebyl by žádný problém s koupí.
-
Nenadávej, Jacku. Uvidíš, že teď ti Veska odepíše něco, co si za rámeček nedáš, a bude vám pak oběma smutno.
-
-
-
-
-
-
Dvojnik Dana Vavry
Tak jsem dnes ve zpravach videl dvojnika Dana Vavry
http://play.iprima.cz/zpravy-ftv-prima/zpravy-ftv-prima-572014
reportaz je v case cca 15:20. -
-
Je nesmírně komické, jak si každá církev dělá patent na univerzální pravdu. Já vám to povím na rovinu. Ani jedna nemá pravdu a mě snad věřit můžete.
-
-
žid se ozval
-
-
Asi se snažil vžít do role pro jejich hru *3*
-
to neni dvojnik, to je bracha
-
Njn už mu z toho hráblo :D
-
-
Kdo nebyl na přednášce Warhorse na GDS 2012, může si zde shlédnout dva záznamy ( velké díky těm, kdo natáčeli), jak bude hra od Warhorse možná vypadat. Toilet included.
http://www.youtube.com/watch?v=gwnSo9bcIyA
http://www.youtube.com/watch?v=C0XhH1d6hZk -
-
Díky za videa. Českou krajinu se jim povedlo ztvárnit oparvdu nádherně, to jsem ani nečekal, že až takhle dobře to bude vypadat. Hodně zvědavej na to jsem, držim Warhorse palce.
-
-
Jop, je vidět, že nad tím přemejšlej a všímaj si detailů. Vždycky mě sere, když má nějaká hra krásně technicky zpracovaný prostředí, ale designerům unikaj detaily typu příkopy kolem silnic, různý vejškový rozdíly v terénu, rozdíly v dýlce vegetace za různejch podmínek či "funkčnost" prostředí z hlediska lidí, co tam mají žít.
Tady je vidět, jakej dělá rozdíl, když si grafici opravdu do detailů nastudujou, jak vypadá cesta, rybník, jak jsou na křižovatce vyjetý koleje, realistickej bordel okolo baráku apod. To prostředí vypadá funkčně a zabydleně, nikoli jako mrtvá kulisa.
-
-
-
https://www.humblebundle.com/ 7
-
-
Pay what you want for The Binding of Isaac (and its DLC, Wrath of the Lamb!), Closure, Shank 2, Snapshot, and the documentary feature film Indie Game: The Movie!
If you choose to pay more than the average, you’ll also get Legend of Grimrock and Dungeon Defenders (with a ton of DLC)! This bundle also comes with many fantastic soundtracks in lossless (FLAC) and MP3!
-
-
Red Dwarf XI Starts 22nd September on Dave
https://www.youtube.com/watch?v=pw2RVj-d5G8 -
Treyarch naznačuje, že se zítra můžeme těšit na oznámení od DICE, které se bude točit okolo zombíků.
WOW zombici! Je videt ze Treyarch porad vi co je dneska IN! -
-
Ja nechapu proc lakaji tvurco CoD na oznameni od tvurcu battlefieldu....
-
-
Protože tady nevědí o čem píšou. Nemyslí se DICE jako vývojáři, ale DICE jako akce, kde to oznámí.
-
-
-
KCD
Signed poster: this proved impossible logistically. Dan simply didn’t have time a few days before the game launch to sign 2,500 posters, which at that time were located at the other side of the country.
a proč to chtěli podepisovat pár dnů před vydáním? :D
jinak 1 pracovní den by na podepsání těch posterů stačit mohl. škoda, že jim to za to nestálo. -
-
No tak to bylo před vydáním. Teď je po vydání, peněz hra vydělala dost, takže by Vávra svoje selhání mohl snadno napravit a dodat přesně to, co slíbil.
Je to samozřejmě na něm, ale nějak si nedovedu představit, že by mohl ještě někdy veřejně cokoliv kritizovat, když by měl na krku takovejhle podraz. -
-
tak posílat to teď je nesmysl, to by stálo prostě moc peněz. měli to podepsat dřív a neřešit to před vydáním. nevěřím, že je problém si zrovna na tohle vyhradit jeden den...
konkrétně tento ústupek vůbec nechápu, ani tu výmluvu, že to před vydáním nestihli. -
-
Hele na Lupě píšou, že hra zatím vydělala miliardu. I když odečteme předpokládané náklady na vývoj (někde říkali, že v řádech nižších stovek milionů korun), pořád je to asi tak bambilionkrát víc peněz, než je potřeba, aby splnili to, co slíbili lidem, bez jejichž přispění by žádná hra a žádná miliarda nebyla.
-
-
Warhorse a jeho vztah k backerům... https://www.youtube.com/watch?v=zZCszIUcyVM&t=1s
-
2500 plakatu s postovnym za 200,- na kus (netusim, jak se v prumeru to postovne bude pohybovat, rozesilat to po celem svete nebude nejlevnejsi), jsi na pul milionu korun. to neni zanedbatelny peniz. v soucasnosti by to byl zcela zbytecny naklad.
ano, bylo by to od nich hezke gesto tuhle cast splnit, ale nedava mi porad zadny smysl, proc to nespnili hned. neni pro to duvod a je to vetsinou prave to, co dela verzi backeru unikatni. a to vlastne hodne levne, staci podepsat plakat... -
-
jako jo, je to smutný. pro dost lidí byl ten podepsanej poster k podpoření vyššího tieru. ale nepovažuju to za vychcanost. spíš někdo udělal pěkně hloupý rozhodnutí.
-
Tak oni dodaj hru a třeba někdy dodají i zbytek pak už se přestane brečet ? jo smůla že si to lépe nerozvrhly a hlavně neuvědomili ale lidi jsou asi hloupý když si myslel že budou mít vše v den vydání jen protože to backli.
-
Tak samozřejmě z pohledu podnikatele to může být nahlíženo jako zbytečný náklad, zvláště když to patrně není soudně vymahatelné. Ale já se na to nedívám pohledem práva, ale základní lidské slušnosti. Co mi bylo slíbeno, to mi má být dodáno. A jestli se někdo vymlouvá na to, že to sice slíbil a může to pořád splnit, ale bla bla bla a nebude nic, je nutno to označit za to, co to ve skutečnosti je - vyc*canost a chamtivost.
-
Tak hra jim doted vydelala zhruba pul miliardy korun, sou za vodou. Splnit sliby by meli
-
-
-
-
-