-
GabePad demonstrace
http://www.youtube.com/watch?v=eeAjkbNq4xI -
-
Pokaždé když na něco zamíří musí to pak ještě upravit, to mi řiká všechno.
-
Vypadá to obdobně kostrbatě jako hraní na gamepadu, jen jiným způsobem. Tentokrát víc jako hraní na notebooku (touchpadu). Na FPS zase nepoužitelné, ale třeba v tý CIV 5 se mi to celkem líbilo.
-
-
Na FPS pro konzole použitelné. Již to není tolik o postřehu a mířené jako to bylo na PC a MP taky hrají pouze proti lidem s gamepadem tedy je to použitelné. V klidu si zamíří a hotovo.
Kdyby tam byli klasické rychlé FPS tak by to platilo. To samé MP proti jiné platformě. -
-
Prezentuje se to jako lepší alternativa gamepadu ke klávesnici/myši. Já jen konstatuji, že oproti myši/klávesnici to nemá PC hráčům co nabídnout, protože to má naprosto stejná omezení jako normální gamepad.
-
-
Ja myslim, ze by to mohl byt slusny kompromis mezi gamepadem a mysi. Mys to sice nenahradi, ale lepsi jak gamepad by to teoreticky byt mohlo.
-
-
Dam si facku, az uznam ja za vhodne. *3*
-
Jacku, bud tak laskav a dej si facku. *3*
-
Tudiz, neznas moc gamepady kdyz si tohle dovolis tvrdit, "mohlo" ale nebude. Chapu no pro pcckare to zni mozna dobre.
-
-
-
Je to o kompromisu a zvyku, snad to jiz i ostatni jednou pochopi. Gamepad je prakticky moznosti na vsechno a s nejakou mensi kompenzaci i na strategie.
To se mi moc nelibi, ja bych kdyz uz a vim ze by to pak asi nic novweho nebylo pro klasicky analog, tohle bude nepresne... *7*
-
-
-
funguje to hezky, akorát ten prototyp je hnusnej
-
Vypada to celkem schopne. Sem na to celkem zvedavy, jak se na tom bude hrat v porovnani s klasickym gamepadem.
-
-
Šťastný a veselý
Tak šťastný a veselý. A ne, že se napřesrok budete zase žrát. Velikost virtuálního bimbase je k ničemu, dejte na mě. Pořád ještě spousta lidí nechápe, že trolové se nemaj krmit a pak to podle toho dopadá :) Taky nezapomínejte, že za prohlížení týhle stránky po vás nikdo žádný peníze nechce. A do třetice vnímejte klady stejnou mírou, jako zápory. Když se nad spoustou věcí člověk zamyslí, tak často zjistí, že to není tak černý, jak si na první pohled myslel.
A aby nebyla hodnota příspěvku nulová, tak zmíním, že na Steamu je ode dneška Borderlands 2: GOTY za směšnejch 12 €. To je, pokud se nepletu, první taková sleva na GOTY edici. -
-
+1
Já už jsem tu přestal rozlišovat pouze na trolly a normální diskutéry a momentálně rozlišuju do tří skupin - trollové, trollkeepeři (krmiči) a normální diskutéři, přičemž ta poslední skupina je ohroženej druh.
Já fakt nevim, jestli je to nedostatkem nadhledu nebo něčeho jinýho, že lidi, kteří jsou jinak schopný plodit smysluplný příspěvky, maj potřebu reagovat na naprosto očividnej trolling, kterej má navíc k ňákýmu master trole fakt hodně daleko. Viz. úsek tak půl kilometru podemnou. *7* -
-
Je až směšný jak trollové ví co napsat a kdo na to bude 100% reagovat :)
-
-
-
já to nechápu
Vysvětlete mi jednu věc ... opět jsem nevydržel a podíval se po pár týdne do diskuzí. Já nerozumím proč čtou Games lidi, kteří pak do diskuze napíší jak je to tu hrozné, články i autoři k ničemu atd. Znáte to. Pro mě je to jako kdybych chodil na diskuze Blesku a psal tam jak hrozný je to bulvár ... Netvrdím, že mi vše co se na G píše sedne, ale chodím sem, protože mi baví ty věci číst. Proč trávit čas čtením něčeho, co mě štve? To fakt nechápu.
Klucí s Games tvrdí, že v diskuzích je dobré, že to není příliš striktní, a že každý může projevit svůj názor. Já ale nevidím jaký má smysl, že pod každým článkem je tuna příspěvků, který jen na všechno nadávají. Připomíná mi to jako když přijedu k našim a oni mají zapnutý zprávy ...
No je mi jasný, že mi to asi stejně nikdo nevysvětlíte, stejně jako prostě nedovedu pochopit jak někoho může bavit to tzv. "trolovaní". Ale člověk si může aspoň jednou za půlroku povzdechnout, když má Gamesy rád ne? *2* -
-
Když vyhodíš každého kdo na něco nadává zůstane pouze menší skupina které se bude vše líbit a bude to skvělé jako průzkumy v Rusku, kde také vidíš jak každý hlasuje ano :)
-
-
jenže mě přijde, že je to právě ten opačný extrém. Kdyby to bylo půl na půl tak mi to asi tolik nevadí. Ale mrkni se pod články například o Steamu, tom novém AC ... tam je těch tebou zmíněných 99%, ale z negativního tábora.
-
-
Jo, to bych chtěl vidět to trotlování, takto zkus? třeba k tomu článku se zrušením modů na Steam do Skyrim, a uvidíš jakto schytáš.
Jinak to taky nechápu to jsme tak ubrečený národ furt si na něco kdekdo stěžuje ale neštítí se přiznat že kdyby neměl kde asi by neplakal. (leda v duchu) každou chvíly brečí že mu vadí páska, že redaktoři si snad na chleba nevydělávají těžkou prací, že to není strikntní není no? jen by to chtěl antianonymkomando a hned by bylo zas hezky. Zz. no ale to je v lidech takže potřebují si provětrat trochu moozkovnu no. Pak přijdou na to že to není tak špatné tady (viz bonusweb, eurogremr atp...)
Tady se vysvělení vlastně ani nedočkáš... *3*
-
-
Tak abych vám sem taky něčím přispěl. The Sims 2 pro vaše přítelkyně zdarma na Originu:
http://help.ea.com/en/article/how-to-get-the-sims-2-ultimate-collection/
Pěkný léto děcka :) -
-
Přítelkyně hraje Tomb Raiderku, Diablo 3 a The Last of Us. Nevím, jestli ji Simíci budou zajímat... :))
-
-
pokud hraje Tomb Raider, tak určitě, moje totiž taky :))
-
-
-
redakce
"Peníze hýbou světem a herní byznys není výjimkou. Pokud patříte k těm šťastnějším, můžete si s jejich pomocí vyrobit další a další nadité kufříky a třeba si v nich i zaplavat jako Donald. Ten kačer samozřejmě."
snaha o různá přirovnání se cení, ale proč psát o něčem, o čem zjevně dotyčný nic neví? jak se něco takového může zveřejnit? to ty články nikdo nečte? -
-
Donalda vem čert. Celá ta citovaná pasáž je vzácně blbá, stylisticky na úrovni žáka základní školy. Kdo to spáchal a jak je možný, že mu to příšlo dobrý?
Byznysem hýbou peníze.
Plavání v naditých kufřících.
A za tohle někdo natáhl ruku a řekl si Smutnýmu o peníze. A nejspíš je dostal. -
-
Aha, Hejda.
"Osobně bych už nepotřeboval další Just Cause, ale druhého Mad Maxe bych si klidně zahrál. The Hunter: Call of the Wild sice není nic pro mě, ale cílovku si to našlo a pokračování by tak nemuselo být úplně nereálné."
Patriku Hejdo, co ty bys osobně potřeboval nebo nepotřeboval, na to se*e Bílej tesák. To do toho článku vůbec nepaří. Ty máš informovat, ne nám sdělovat svoje osobní dojmíčky. Chápu, že to, co je ve zprávě podstatné, je uvedené už v titulku, a tys chtěl vydělat peníze, takže bylo nutno z té jedné věty uválet normostranu. Budiž ti útěchou, že nejsi jediný, kdo tady tímto způsobem presstituuje. Ale nedělá se to.
-
-
-
Mass Effect Andromeda
Tak tohle mě dostalo... *15* *15* *15*
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16508951_730777000418356_1809959248028158979_n.jpg?oh=becca5312086e6f832a6dbb4b60bed0d&oe=5971F841
Bioware going down: https://www.youtube.com/watch?v=AriDHk9TB0U -
-
Ta postava vlevo nahoře patří v ME:A k lidské rase nebo k mimozemšťanům?? *15* *15*
-
Nechci se nějak zastávat Bioware, ale udělat jeden obrázek, to vážně zvládne skoro každý, ale plynule to rozpohybovat, to už by bylo umění.
-
-
Total War: Warhammer Cinematic Trailer
BRUTAAAAAAAAL
https://www.youtube.com/watch?v=7i4d3ignBNQ -
-
Krom Shogun Total War mě jiné TW hry nelákali ... ale tohle jo ;]
-
WaaaaaaaaaaaaGH!!!!
-
-
Notch vzkazuje: „Pokud se Vám MineCraft líbí, ale nemáte dostatek peněz, aby jste si ho koupili,...
"aby jste", ale fuj. ale notch neumí česky, tak mu to odpustíme :) -
Hra pro přemýšlivé
http://euclidthegame.com/Tutorial/ -
-
Pomůcka na poslední 25 level http://dagles.klenot.cz/rihova/pravnuhel.pdf
-
to není hra pro přemýšlivé, to jsou základy geometrie...
-
-
Herní server GameSpot zasáhlo hromadné propouštění.
Video killed the radio star -
-
Jich tam zůstane méně, než jich vyhodili... Celkem síla.
-