-
Aaryn Flynn (generální manažer Ubisoft Edmonton) si zahrál Mass Effect 4. Hra je prý ambiciózní, překrásná...
Ubisoft Edmonton?! *1* -
Není Jack grafoman? Nedokážu si jinak vysvětlit, proč píše komentáře k věcem o kterých evidentně nic neví.
-
-
Grafomanie či hypergrafie (z řeckého grafein - psát, mania - touha) je chorobná touha psát. V lékařském smyslu jde o chorobný stav mysli, pro nějž je typické psaní nesmyslných, nesouvislých shluků slov, v obecnějším slova smyslu termín označuje chorobné nutkání psát texty literárního charakteru, většinou bez ohledu na jejich kvalitu, případně slouží jako pejorativní označení pro autora málo kvalitních děl. Tomuto obecnému chápání je bližší odborný termín typomanie, který označuje chorobnou touhu po publikaci vlastního díla.
Ano/ne
http://cs.wikipedia.org/wiki/Grafomanie -
-
Dokázal by sis odpovědět sám, ano/ne? :-)
-
-
Ano i ne, jsem se zle vyjádřil. (tedy že souhlasím jen na půl).
-
-
Ty se celkově zle vyjadřuješ.
-
-
-
-
Tohle se dá vztáhnout na velkou část zdejších přispěvatelů.
-
Jack pise hodne a rad. Muzes s tim nesouhlasi a muzes proti tomu i protestovat ale to je tak jediny co se s tim da delat.
-
-
Každopádně by měl vyhledat pomoc psychiatra.
-
-
Proc? Dik je uplne neskodnej...
Navic zijici dadaista je dneska uz velika vzacnost. -
Proč ??? Myslím, že je tu jiná sorta lidí, kteří by toho psychiatra opravdu potřebovali *3*
-
-
Treba fanbojs jako ty *15*
-
-
Ano, opět trefa. Václav Klausů vždycky říká jen pravdu a nic jiného než pravdu. Dneska jsi nějak ve formě, raději to vzdávám a jdu koukat na tydlyvizi *3* *1*
-
Rozdil mezi nama je ten ze ja rikam pravdu ktera jde dolozit fakty. Fanboj je ten kdo lze o svoji oblibene veci takze to ja byt ani nemuzu *3*
-
Ano Václave, třeba jako já a hlavně ty *3*
-
-
Dobře, možná jsem to trošku přehnal, ale kdyby mu dal někdo do jeho klece místo počítače tužku a papír, třeba napíše i nějáký bestseller.
-
-
-
-
-
Tip na bleskovku
Bohemia interactive rozeslala 25€ kupóny pro svůj store.bistudio.com jako omluvu těm, kdo si na jejich eshopu zakoupil alfa verzi ArmA 3 a museli se potýkat s přetíženým a nedostupným webem (zejména během prvního dne prodeje). Myslím že velmi férová a štědrá omluva za pár minut lagování. Za to člověk může mít třeba Take On Helicopters i s datatiskem, nebo Carrier Command.
Dear Arma 3 Supporter,
We would like to thank you for your purchase of the Arma 3 Supporter Edition on the day of its release. As you can surely remember, we experienced some serious problems with store stability at the time, which makes your dedication even more admirable.
Out of appreciation for your support of the Arma series, and also as an apology for all the trouble you experienced, we would like to offer you this one time gift code for 25€ which you can use on Store.bistudio.com.
To prevent similar problems from occurring in the future, we are currently exploring (and consequently implementing) several new features. Once again, we apologize for the inconvenience this situation may have caused you. -
Možnost vyzkoušet si betaverzi Battlefield Hardline dostanou před vydáním hry majitelé všech platforem. Podle aktuálních plánů by pak plná hra měla nabídnout 150 hodností.
Master master super seargant captain of the awesome police officer? - tak nejak budou ty hodnosti? -
-
Mě docela zajímaj hodnosti u zločinců, něco jako doneskafe, podržtaška atd. ???
-
-
Opálený, sběrač kovů, zlodějíček, zloděj, pašerák, pasák, nájemný zloděj, loupežník, bankovní lupič, hacker, bankovní hacker, vrah, nájemný vrah, zaměstnanec kartelu, drogový dealer, pašerák zbraní.
-
-
*1* Dobrý hodnosti *1*
-
Opálený bude spíš mezi zaměstnancem kartelu a nájemným vrahem
-
-
-
No klasické policejní složky mají myslím 16 hodností. Od rotného (další je strážmistr) až po generálporučík. Ale netuším ty zbylé.
-
-
Spekulace: Ubisoft pracuje na televizním seriálu na motivy herní série Assassin's Creed.
Ale o tom zde už dobré čtyři dny hovoříme, Mlho! -
-
Plha se hlásí
-
-
Dabér Nolana Northa z herní série Uncharted je unesen z dema Max Payne 3.
Dabér Nolana Northa...já umřu. *1* -
-
Taky jsem málem chcípnul *15* To psal určitě Lewis!
-
Chudák, nemá vlastní hlas, někdo jinej ho dabuje *1*
-
-
Anno 2070
Tady máte klíč na Anno 2070 Complete Edition
3WP-AQ76-WKDM-QGRA-RTW8
Můžete ho použít vícekrát. -
-
Děkuji za klíč, ale po vložení kódu se hra přidá do knihovny, ale při spuštění chce aktivační kód - po vložení kódu vyskočí chybovka: Chyba (2002) Aktivační limit pro toto sériové číslo byl překročen! Kontaktujte zákaznickou podporu pro více informací... Podařilo se někomu hru spustit?
-
Díky
-
Děkuji. Jinak se jedná o uPlay, kdyby to někdo aktivoval na Steamu a nešlo to:)
-
-
Mě to na uplay bohžel už nejde :( Sakra a tohle zrovna vypadá tak dobře
-
-
-
-
BF1
http://www.youtube.com/watch?v=gw9KcqQSRRI
*1* -
-
Ten jeden vzal úsloví budeš rýt držkou v zemi doslova :D
-
Nektery jsou fakt vtipny :D
Sorry za dabla :( -
Nektery jsou fakt vtipny :D
-
Čekat od BF že nebude BF *15*
-
Válka je sviпě.
-
-
Machinima zaplatila Youtuberům za pozitivní ohlasy na Xbox One.
Titulek jak z Blesku, ale vypadá to na podložené informace viz článek na VG247.
Podle něj, Federální obchodní komise ( Federal Trade Commission) objevila, že Machinima zaplatila Youtuberům celkově přes $70,000 (1,684,830 Kč) aby
prezentovali XO v pozitivním světle, bez uvedení, že jde v podstatě o placenou reklamu.
V článku je odkaz přímo na FTC a jejich hlášení k případu.
To jejich zpackaný oznámení museli asi hoooodně žehlit *1* -
-
Otázka zní, kolik zaplatil Microsoft Machinimě?
-
-
Lidé zaslali za 11 dní vývojářům z Double Fine přes 2 miliony dolarů na vývoj nové adventury.
Tady je krasne videt, jak je spousta lidi uz znechucena soucasnou situaci stale stejnych zdimacek typu EA nebo Activision... Moje vira ve vkus lidi se zacina obnovovat:)