-
V The Elder Scrolls V: Skyrim se dočkáte nejen vlkodlaků (zřejmě až v DLC), ale i kanibalismu.
No jo oni nám to musí dávat (prodávat) po kapkách, abychom neměli moc velký šok z tolika možností. Dříve to bylo běžně už součástí hry. -
-
Bethesda nemá DLC zrovna nejmenší.
-
Tak zrovna vlkodlaci byli u morrowindu až v datadisku.
-
-
...
Ale v Daggerfalu jsme měli upíry i lykantropy ... :/ -
Jo to máš pravdu.
-
-
-
Major Nelson: Představení vlastností PS4 nepřesvědčí Microsoft, aby cokoliv na Xbox One změnilo.
Tak arogantního blba, jako je Larry Hryb (Major Nelson), jsem dlouho neviděl. *7* -
-
A co Don Mattrick?
-
-
Ten je spíš hloupej...
-
-
-
Deep Silver se omluvilo za figurku ženského zkrvaveného torza v bikinách, kterou najdete v X360 sběratelské...
proč omluvilo? ta figurka je boží!!! -
Video: Pokud stále váháte s objednávkou Hellblade: Senua's Sacrifice, třeba vaše rozhodnutí ovlivní nové gameplay záběry.
Pokud stále váháte s objednávkou hry, která ještě nemá stanovené ani datum vydání, svědčí to o tom, že máte rozum. Váhejte dál a nechte se ve svém rozhodnutí ovlivnit až recenzemi a názory lidí, kterým věříte, a nikoliv videem od vývojářů. -
-
Tak me staci videt jak se chova kamera a FOV a je celkem jasny ze ja vahat urcite budu :-)
-
-
Obrazem: Grafický rozdíl mezi nízkými a ultra detaily ve hře The Division není příliš výrazný.
Odkaz v bleskovce vede na nějakou ***** to jako už i tam budete cpát reklamu? -
-
Chudák bleskař, ten si kvůli vám bude chtít podřezat žíly ... jak ste na něj zlý. *16* *12* Hamba vám, vždyt je to jen člověk. Člověk je tvor omilný ... prostě je to tak.
-
-
ty omile
-
-
Který z těch příspěvků v komentářích je Bleskařův? *1*
-
-
Můj zatím oblíbený je tento:
Mám krásný rituál s tříměsíční dcerkou, kazdy večer. Užíváme si ho celá rodina, nemůžeme se ho nabazit. S přímo mým rituálem už je to tedy horší, ale o to víc si vanu, pokud se do ní dostanu užívám.
Bez kontextu je to skoro lepší než fórum Crusader Kings. -
-
Odmítám poznat kontext, ba dokonce si vůbec nechci připouštět, že nějaký kontext existuje! *8*
-
-
-
-
Jeden kupodivu pozitivnější názor na WD.
Po počátečním "meh" pocitu a internetové hysterii jsem si začal už Chicago docela užívat. Ačkoliv doopravdy grafika byla "zhoršena" oproti tomu, co ukazovali na E3, tak furt se jedná o velice hezkou hru. Nějak se mi ani nechce vyjadřovat k srovnávání s GTA IV/V, protože:
1. ta hra neměla takový budget jako zmíněné hry od R*
2. jedná se o jejich novou IP a beru to stejně jako první díl Assasina, který byl taky dobrý, ale ne skvělý. To doladil až druhý díl
3. očividně se vývojáři zaměřili pouze na příběh hackera a nechtěli nijak brutálně simulovat "realitu" jako R*, ale i tak pokud jste idle, tak hra dokáže vykouzlit hezké momenty. Například, když jsem stál na silnici, tak se najednou stala autonehoda, řidiči vylezli a vyřvali se.
Chtělo to teda pár hodin dostat se do toho, ale ve finále si to doopravdy užívám. S kámošema hrajeme free roam a je sranda. Příběh ačkoliv se jedná o klasické klišé, tak tam jsou dobré postavy. Claru nejde nemilovat. Z Quinna jde přirozený respekt a T-Bone je sympaťák stejně jako Jordi. Co se mi hodně líbí jsou animace ať už pohybu, tak například "dodělávaček" ať už teleskopem, tak pistolí. Je to hezkej eyecandy efekt. Baví mě ničení pronásledovatelů při honičkách. Mrzí mě, že například policajti nejezdí městem, ale "spawnují" se až, když něco uděláte. Viz například vtipné spawnutí do vlaku *1*. Trochu taky ztrácí smysl toho "posílání" aut/motorek, když je to drahý a nic mi nebrání v tom ho ukradnout. Chybí mi tam nějaký "hardcore" mód, kde by i vás mohla policie při určitém přestupku nebo vyšším stupni alertu sledovat skrze kamery a nějak to stížit všeobecně.
Suma sumárum mě to baví. Sice ne tolik jako nový Wolfenstein ikdyž srovnávám čistě subjektivně zábavnost hry, ale propadák, který z toho zbytek internetu dělá taky ne. Upřímně se těším na pokračování, kde už to vývojáři dopilují a hlavně se nebude snad už jednat o all-platform titul a tak nebudou nijak limitovaný starýma konzolema stejně jako Rocksteady s novým Batmanem a že to jde vidět. Omlouvám se, že jsem napsal "další" názor na WD do týhle sekce, ale je to tu samej generickej hejt. -
-
Jak někdo napsal v zahraničním komentáři. Hlavní problém vidí v tom, že na to makalo mnoho lidí a vázla komunikace jak to tak bývá. Navíc chyby nemají co tolik dělat s rozpočtem jestli ho mají dobře navržený. Většinou malé firmy dělají hru -> nemají prachy -> vydají to zabugované. Velké firmy to mohou protáhnou a opravit. Spíše to vypadá, že se na to v tomto ohledu kašlalo a to není dobré odpouštět. Jestli si dají rozpočet mají tam i čas na testy. Jestli se spletli a potřebovali více času / lidí, tak pro ně to není problém.
https://i.imgur.com/NRHeLh6.png (jestli se tomu textu dá věřit)
A pak to video, kdy podobných je mnoho https://www.youtube.com/watch?v=idA9BEA4Hxs#t=20
Mně to připadá, že se to hodně soudí podle zaměření hry předem. U nějakých her pro všechny se snad s tím, že se na to částečně vykašlou počítá a není to bráno jako chyba. Pak někdo se více specializuje chce to mít věrohodnější a chyby se řeší podrobně jako kdyby chyby byly pouze specifikem žánru. (Některé určitě jsou ale neviditelné stěna tam kde nemá být a zmatené fyzika ne)
Jestli se v Kingdom Come zasekne A.I tak, se to určitě bude hodně řešit když kecali, jak to chtějí mít dobré. To je dobře, ale proč to samé není jinde? Hra jako hra a v Ubisoftu neřekli, že to bude v některých částech debilní. -
-
No, tak si to vem. Watch_Dogs prej koštovalo 68 milionů $, GTA IV stálo 100 milionů $ a GTA V kolem 260 milionů $. V tom jsou focus testy, marketing, vývoj. R* měli na všechno víc prostě. U WD určitě hodně spolknul mocap jak animací, tak ksichtů. Nechci je ale jen ospravedlňovat a určitě to mělo stejný porodní bolesti jako Assasíni. Ano hodně lidí/týmů = chaos v komunikaci, ale z toho, jak to hraju já. Prostě jezdím, dělám kampaň, vedlejšáky, tak jsem si těch chyb prostě nevšiml kromě těch policajtů a té textury odrazů v oknech. Zbytek jsem svým stylem hraní prostě nezaznamenal. Kingdome Come bude kapitola sama o sobě až to vyjde. To budou taky obří, ale generický hejty a mezi nima jen pár konstruktivních. Zaprvé máš tam všemi nenáviděného Vávru a pak díky jeho článku o Skyrimu mu to všichni klávesnicový válečníci budou chtít dát sežrat. Hele jestli mě bude bavit gameplay a příběh, tak to prostě beru jako úspěch. Ikdyž jsem ten článek také četl, tak nebudu chodit na všechny kadiboudy a já nevím co. Budu to hrát jako další jinou hru. Budu se sekat, vyšetřovat a prozkoumávat "naše" prostředí.
-
-
-
-
Další část blogu Warhorse studio
http://warhorsestudios.cz/index.php?page=blog&entry=blog_007 -
Amnesia free
Keby mal niekto zaujem o kolekciu Amnesia tak na Humble Bundle je este skoro 2 dni free. :)
https://www.humblebundle.com/store/amnesia-collection -
Někdo si zaregistroval doménu TheLasTofus-Movie.com.
No vzhledem k těm velkým/malým písmenům to nevypadá jako nic oficiálního. Nebo že by se na nás chystal španělský film o vegeteriánské stravě s názvem Las Tofus? :) -
-
jop naprosto nic neříkající. má to hodnotu drbu z pavlače ..
ale napadlo mě to samé co tebe :) třeba to bude nějakej animák s Los Tofem v hlavní roli .)) -
-
Taky si rikam ze to bude nejaky sprym. *15* V tomto pripade tedy ne moc povedeny. *7*
-
-
28. a 29. prosince bude možnost si zdarma vyzkoušet multiplayer Killzone: Shadow Fall.
Přijde mi, že tady se už stává národním sportem Tě kamenovat, i když napíšeš normální příspěvek *1*
-
-
-
-
HTC Vive vyjde s cenovkou 799$ (=19475 Kč) začátkem května.
teď aby se v tom člověk vyznal v bleskovce v květnu a ve článku v dubnu -
-
Kdybych za každou chybu bleskaře dostal 10 Kč, tak jsem boháč ... :-D
-
-
Kdyby bleskař dostal korunu za každý debilní komentář tady...
-
-
Hele Draken, ono se tu někde rozdává něco zadarmo? *1*
-
-
Občas jo stačí mít štěstí a taky na tebe něco zbude.
-
-
Makewarnotlove si teda zmáknul jo ? Nebo ti to musí hodit tady kod až podnos aby ses vůbec obtěžoval *7*
-
-
*1* *15* *2*
-
-
-
-
omlouvám se za chybu a díky za upozornění
-