-
http://thesurvivor2299.com/ tak tohle... *13*
-
-
a určitě je to všechno? to datum ukazovalo na 11týho ne?
-
-
Snad něco bude. Každopádně nekonečnej respekt lidem kolem tohohle, ať už je to fake či ne. Díky za zábavu hoši.
-
-
tak to se opravdu povedlo ((:
-
-
Slogan Xbox One zní "All in One, Input one".
Nejdebilnější slogan co sem za poslední dobu viděl. Dává to někomu smysl?
I když "You are the controller", což se dá vzít v podstatě jako urážka, je taky výborný -
-
Slogan Xbox One zní "All in One, Input one".
Jo, souhlasím, je to fakt otřesný..
-
-
20 února slibuje Playstation něco velkého, doslova budoucnost. Tak doufám že to bude oznameni PS4 a ne Supr Frupr Extra SLIM LIGHT PS3 - Even smaller Edition
-
-
:) Gaykai streaming ....
-
-
Zaklínač 3 bude posledním dílem trilogie, nikoliv však herní značky.
To jsem rád. Už od začátku jsem si chtěl vyzkoušet hru za "vlastního" Zaklínače. -
Tomb Raider v prohlizeci.
http://xproger.info/projects/OpenLara/ -
HideoTube- top 10 filmů roku 2015
Kojima má svůj youtube kanál. První jeho video je o jeho nejoblíbenějších filmech roku 2015. Zapněte si titulky.
https://www.youtube.com/watch?v=f4-4zkQRdfk -
-
Cokoliv tady postneš tak to má něco společného s japončíkama
-
-
Když jsem byl malý viděl jsem film Hayaa Miyazakiho a od té doby se to se mnou táhne.
-
tak má vkus, nic jiného bych zatím nehledal.
-
-
-
GOG slevy
Nějak mi přijde, že ty slevy jsou asi jako slevy v Alze. Vampire the Masquarade - Bloodlines sleva 50% z 18e! na 9e? To jako vážně za 12 let starou hru? (a to mám gog rád a masquarade miluju) -
-
Cenu určuje vydavatel, ne služba. A ano, staré hry jsou na GoGu stále poměrně drahé, ale aspoň tady ta možnost koupě je, nevím, co je komu do toho - cena je vysoká, nekoupíš, easy.
-
-
Pochopitelně. To mi ale nebere možnost se k tomu vyjádřit a diskutovat o tom.
-
-
Ano, na Steamu stojí 20 euro. A že je stará 12 let? Jedna z nejlepších her, co kdy vyšla a ceny bez slevy neurčuje GoG potažmo CD Projekt, ale ten, co vlastní práva na hru.
-
-
Ach jo, proč musí reagovat zrovna tenhle všudybyl a všeználek. Opravdu mi nemusíš psát jaká ta hra je. Věř mi, že jsem ji dohrál vícekrát než ty.
-
-
A co jsi čekal proboha? Podívej se na ostatní hry, kolik na Gogu stojí a pak na jejich stáří.....Tebe měli upálit i podruhé, když si tak "chytrý".
-
-
Jinak je vtipné přečíst si po čase původní prohlášení GOGu, jak nadávají na Steam a jeho 80% slevy. A teď dělají naprosto to stejný.
https://www.rockpapershotgun.com/2012/04/11/interview-gog-speak-their-brains-on-all-things-g/ -
-
Tak nebudou přece chválit konkurenci, ne? *3* *2*
-
-
Chudáčku.. ta hra stála na Steamu a Humblu už asi v milionu slevových akcí míň než 5 éček. To si každej průměrně inteligentní jedinec může ověřit. A ano, právě že ty starý hry stojí přehnaně moc, na to že jsme to hráli někdy přes 20 rokama. :))
-
-
Jinam.....
-
Veskoslav jako správný PC Ultra Nerd a mistr předsudek musí bránit každou PC službu, kde z něho tahají peníze *15*
-
Jednak to nic nemění na tom co jsem napsal - porovnání s Alzou. Nasadit vysoko původní cenu a pak dělat jakože "slevovou akci" a jednak o ceně zdaleka nerozhoduje jen publisher, to je naprostá lež. Myslíš, že kdyby publisher řekl, chci to prodávat v akci s 10% slevou, že by mu to gog zařadil do summer sales? Ne, takže gog krásně ovlivňuje cenotvorbu. Nehledě na to, že už mnoho indie vývojářů se dříve vyjádřilo ve smyslu, že namají plnou kontrolu nad steam sales, stačí googlit..
-
A že už stály méně? To většina her v akcích, většina her na Steamu se opakuje. A říkám ti znova, neurčuje to GoG, tak nevím, proč nadáváš na něj, že má 50% slevu. To napiš těm, co vlastní práva. Mimoto ty si řekneš stará hra, ale někdo ji musel upravit, aby běžela na nejnovějších systémech.
-
-
-
To nic není se koukni co chtěj za novej Doom, hra z 89 s lepšíma texturama a chtěj za to jak za novou hru *11*
-
-
-
-
No jo frajer LV se svou rozpolcenou osobnosti nemá na Silvestra nic lepšího, než psát do diskuzí.
-
99,9% planet v No Man's Sky zřejmě nebude nikdy navštíveno.
no a ted jeste udelat hru kde bude tech "zbytecnejch" treba 99% planet chybet, ale nebude to vypadat tak genericky a mozna to bude i zabava hrat- to sou veci ktery se o nms rict nedaji.. ale hlavne ze je cim machrovat (popravde uvadet takovej wow udaj mi prijde spis smutny) -
-
A co čekat od procedurální generace než generičnost?
-
-
DICE zřejmě nebude mít na svědomí příští díl herní série Battlefield.
Možná si to první chce přečíst článek než psát takovou hovadinu, jako že další díl BF nebude mít na starost DICE *16* -
-
On bleskař zapomněl zmínit jednu "maličkost", a sice, že to tvrdí Patcher. Dál to asi netřeba komentovat...
-
Trochu pravdy na tom je, nebude mit na svedomi jen v pripade ze by vysel ve 2014. Neni to lepsi aspon jak tam pisou by se soustredily vice na dodelani toho 4teho. *4* Sprymy znam i lepsi.
-
to si zase jen bleskař dělá určitě srandu, je to šprýmař.
-