-
DenuvoDRM is cracked by 3DM !
Tak vyšla zpráva od 3DM, že rozlouskli Denuvo a do týdne budou cracky na Fifu14, DA:I a Lord of the Fallen... BTW píšu to jen jako zajímavost a ne protože bych to podporoval. -
-
No, hlavně že majitelé originálek si zaplatili za všechny výhody této DRM (nestabilita, výkon...) Jsem zvědavý, jestli se někdy vážně dočkáme konce DRM podobného ražení. StarForce hadr.
-
-
nu S O U L S game (?)
Cekuj L I N K -
-
Klamavá reklama lidem nevadí a ještě si rochní jak je to skvělé být podveden, tak proč takové zákazníky nepodojit znovu.
Vůbec se FromSoftware nedivím. Navíc očekávám, že do případné kampaně k této nové hře namočí jméno pana Miyazakiho, aby si pojistili kladné ohlasy. -
-
Jaká klamavá reklama? Dokonce si potencionální zákazníci mohli vyzkoušet betu. Tak kde je problém?
-
-
Ano klamavá reklama je to, když ukážeš nereálné záběry z PS3 a prezentuješ to jako skutečné záběry, které budou ve hře. To, co prezentovali naprosto neodpovídalo finálnímu produktu. A Beta? Ta má ukázat převážně herní mechanismy a zpětnou vazbu vývojářům a graficky je většinou horší jak výsledný produkt. To ale neplatí o DS II. Ano je to skvělá hra, ale lhali. A kdo tvrdí opak, tak je buď blbej nebo skutečně zaslepený.
-
-
Ona byla beta přístupná na Xboxu nebo PC? Navíc osobně očekávám, že se oproti betě dočkám u finální verze zlepšení a ne zhoršení *8*
-
-
Zase vaříš z vody co? Beta byla daleko škaredší než finální verze hry. Takže vyšla beta, vyšlo spousty videí těsně před vydáním, takže o klamavé reklamě nemůže být ani řeč. Ale chápu, debilita, hate apod. se musí něčím krmit.
-
-
Jděte už sakra do prd.le s nějakou klamavou reklamou. Někdo sem tu krav.nu napíše a každej papouškuje *16* Když se někomu hra nelíbí, ať jí nehraje a drží hu.u. Já už začal NG+ a jsem spokojený, protože takovéto hry nevycházejí moc často, což je škoda *3*
-
A ještě jedna drobnost:
http://www.gameplanet.com.au/xbox-360/news/g51671efa40b72/Dark-Souls-II-PC-is-lead-platform-will-run-at-60-FPS/
Proč jsou v PC verzi produktu, který má být nativně pro PC (vyjádření výrobce produktu) použity XBOX360 ikony místo ikon aktuálně namapovaných kláves? -
https://www.youtube.com/watch?v=2PveHGVx_dA Stále nechápu. Jak může být řeč o klamavé reklamě, když půl roku před vydáním vyšla beta, která ukazuje skoro finální produkt. Kdyby nevyšla beta a tuny videii, tak bych souhlasil, ale takhle byl každý v obraze. Už po betě tady lidi psali, že to vypadá hůře než při uvedení a tak to prostě je.
-
To nemá cenu mu něco házet. Už zvolení nicku celebritové nuly vypovídá, že jakékoliv důkazy ti hodí na hlavu s argumentem, že to bylo jinak a měl jsi dost možností získat "pravdivé" informace.
-
Vařím z faktů:
https://www.youtube.com/watch?v=ykbT03r_9Zo
https://www.youtube.com/watch?v=WFQoLN89_j8
Ne, Souls není o grafice. Nicméně ano, tohle je klamavá reklama.
-
-
-
-
-
Prima, takže B team dělal DS 2 a Miyazaki pracuje na tomhle. Bojim se ale že to bude Sony exkluzivita a kupovat si Playstation kvůli jedný hře se mi moc nechce.
-
-
ale to není nic nového, hned jak se dělalo DSII, tak prosákly informace o Demon Souls II na ps4, taky to byl jeden z důvodu absence Miyazaki, ale podle mě to vůbec DSII neovlivnilo, hra je to zase skvělá a podle mě je ještě těžší než jednička, navíc je delší, má lepší multiplayer. Možná jsou tu horší lokace a muzika, ale i tak je letošní goty.
-
-
No vidis, ja si myslim presnej opak – pro me je druhy Dark Souls velky zklamani (a vubec me netrapi graficka stranka veci).
EDIT – A jestlize me ta hra nebavila kvuli nepritomnosti Miyazakiho, tak o tom se v jeho dalsim kousku milerad presvedcim. -
-
V čem přesně zklamáni? Na to, že ta hra nebyla tak dlouho ve vývoji, tak je to pro mě velké překvapení a jsem překvapen kvalitou hry. Ty jsi tady jeden z mála racionálních lidi, takže bych si přečetl v čem se ti nelíbí dvojka oproti jedničce...
-
-
Snad nekdy napisu recenzi, ale muzu to shrnout do bodu – oproti jednice daleko slabsi level design (velikost levelu, jejich provazanost, co bonfire, to teleport, ty tam jsou nastrahy, prostorovy hlavolamy, atd.), bossove (jeden jako druhej, pestrost a originalita prvniho dilu tu naprosto schazi, a paklize me zadnej z bossu nevyklep vic nez pet krat, tak je asi neco spatne), postavy mluvici casto k hraci a ne k hracove postave, BANALNI pribeh (nevyrcene, tajemne, cosi nedefinovane tu zkratka chybi), hudba (Motoi Sakuraba se minule taky predvedl s daleko zajimavejsi praci) a mohl bych pokracovat.
Zkratka je–li Lordaran plamen, pak Drangleic neni vic, nez jeho stinem. Ze SOULS her ten nejslabsi kousek.
-
-
-
Asi máš pravdu, nesledoval jsem to. S tou obtížností bych nesouhlasil, bossové mi většinou přijdou lehčí, naopak některý lokace skoro až nefér. Grafika je krásná a s ENB je to ještě lepší. Vadí mi akorát nelogičnost některých lokací (Gutter?!) a nepropracovanost vzdálenější krajiny.
-
-
S ENB hra vypadá dobře ,ale mě dost často padá.Vám ne ?
-
-
Když si pohraješ s GEM, tak to může spolu s gedosato vypadat takhle... Podle mě možná ještě lepší než to E3 video...
http://i.imgur.com/4J6k0Ir.png
http://i.imgur.com/LQkmBTa.png -
Podle mě je hra hezčí s ENB ,ale kvůli pádům radši používám GeDoSaTo u kterého jsem na nějaké problémy nenerazil. (když si člověk s ENB trochu pohraje ,hra vypadá skoro stejně jako v tom původním videu)
-
ENB je v betě a navíc nefunguje spolu s gedosato, čili hraji s GEM+Gedosato a vypadá to nejlépe a navíc bez pádů. Zatím hraji offline a uvidíme jak se vyvine situace s vac.
-
-
Vzdálenou krajinu už neřeším, mám nastaveno depth of field a vše vypadá parádně a navíc to běží vše plynule i s mody. Dobře odladěný port.
-
-
-
-
Pořád nechápu, jaktože Japonci umějí udělat naprosto atmosferické dark fantasy se skvělým dark- fantasy světem a v Evropě a v Americe se tvoří takové barevné gay-sračky..
-
-
No Japonci zase mají jiné úchylky;) Jako moje první procházka pro Tokiu byla zážitek a ty jejich "herní" zóny, kde vidíš managera v obleku, jak skáče u nějaké infantilní hudební hry a vedle něj "holčičku" ve věku, který neodhadneš, tak se není čemu divit, že občas vytvoří něco jako DS. A Zaklínače máš né příliš "světlou" fantasy. Warhammer strategie se také povedla atd. Takže to zase není taková pravda. A barevné gay-sračky? Které takové fantasy máš na mysli a bylo udělané v Evropě?
-
-
Evropa? Tak např, Risen 2, Drakensang, Divinity. Amerika Dragon Age, Amalur, Diablo III. a spousty dalších.
-
-
-
-
-
Hrajeme s Alim
Myslím, že většina hráču jsou normální chlapi, samozřejně nemyslím Dela, Predatora a další exoty, ale tenhle pořad háže špatný stín na celou komunitu. Snad to nevydělo moc nehráčů... -
-
Prosímtě to nemá s hráčema nic společného... spíše se divím že Ali kdysi uznávaný SCORE redaktor se upsal takovéhle brainless kravině.
-
Jestli to dobře chápu tak ten pořad je přímo pro tebe.
-
omg já jsem napsal nevydělo s y.. to je ostuda *1*
-
-
-
Watch Dogs nepoběží v 1080p ani v 60 FPS
http://www.ign.com/articles/2014/05/12/watch-dogs-on-ps4-confirmed-to-run-at-1080p-60fps
http://blog.ubi.com/watch-dogs-next-gen-game-resolution-dynamism/
Protože zde není smajl který by to vystihl, tak musím improvizovat: http://kuc.cz/afj3jl -
-
A taky by mě zajímalo, jak to poběží na PC za 12 tisíc.
-
-
Podle optimalizace a nastavení. Vzhledem k tomu, že v PC za 12 lze mít procesor od AMD, který má hodně jader, by to mohlo být dobré. Ale 1080p nad 30 FPS by levné PC mělo umět. Tedy u nových tomu tak bylo.
Například Crysis 3 to dobře využívalo:
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/26363-crysis-3-test-naroku-nejkrasnejsi-hry-soucasnosti?start=6
Naopak Thief 4 to zcela pokazil:
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/29405-thief-prumerna-grafika-ktera-hardware-potrapi?start=6 -
-
Ježíš Keyz z tebe se stává hlavní pyča games.cz. Začni používat mozek. AC IV na mém komplu za 20 nešel ani na 30FPS s SMAA a tohle bude ještě daleko náročnější. Tohle na PC za 12 K pojede na ultra low při full hd při 25FPS.
-
-
souhlas Veskoslav č.II
-
To máš asi špatný "komp." *3*
Mrkni na testy od lidí, kteří tomu rozumí. Pak uvidíš proč AC: IV jede jak jede na PC a jak to lze co nejlépe ovlivnit.
- Ono přece záleží jak dobře to udělají. Proto jsem dával dané 2 příklady. Nejsem jasnovidec abych věděl jak to bude, když je velký prostor to udělat dobře anebo blbě. -
-
Tak se podívej na fora a zjistíš tuny přísvěku o tom jak špatně jede ACIV na všemožných sestavách hlavně od AMD. FX procesory úplně v prdeli. Moje Vishera totálně v prdeli a ty říkáš, že nejsi jasnovidec, že ano? A proč tedy píšeš, že za 12K to pojede pří 30FPS?
-
-
-
-
-
To víš, dokud bude úroveň PCčkářů v nakupování her taková, jaká je, tak konzole budou hrát prim vždycky...
-
-
Co to proboha meleš... co má neschopnost Ubisoftu společnýho s prodejema na PC, který jsou teď výš než kdy jindy.
Jinak k tematu, kdyby to bylo rozlišení bez odložení v listopadu a pak se to nějak dořešilo patchem jako u AC4 tak budiž. Tohle je docela podpásovka po všech těch kecech "This is nextgen game", pochopil bych ten odklad kdyby to bylo buď aspoň 1080/30 nebo jako u BF4 900/60, ale tenhle odklad byl naprosto jistě jenom kvuli strachu z toho že by je GTA V zadupalo do země, což by při těchto informacich o hře udělalo
-
-
A zároveň by mě zajímalo, jak to poběží na staré generaci konzolí, to bude muset být něco strašného. *7*
-
-
Pro lidi c o stale maji "starou" generaci konzoli je toto prijemne slyset, jasne mene detailu atp ale nikdy jsem neslysel ze by na konzolich hry nebyli stavene hlavne na hratelnosti a grafika byl takovym maly i kdyz celkem pekny bonus.
Ano ano, je nejaka nova uLTRA HD TV a lidi bezi hned do obchodu treba pro 4K co natom ze si nic nezahraji ( no dobre s par peknymi grafikami) nic nepusti zadnej film - situace respkt situace z historie kdy byly 2k opakuje a ty byly prelomovy az tak ze vlastne nak ztratily uůne svuj prvotni smysl. 4K bude ale praktictejsi ... Marketing ale to je zas o necem jinem no.
Jak rikam na FHD a 60fps si budeme na "Next"genech jeste valnou chvily pockat. Snad to bude stat zato no a ja vim/verim (to je fuk) ze bude bude. -
-
Jacku, ty tve prispevky, to je fakt umeni. *1* Jen pis dal prosim, obohacujes zdejsi diskuse.
-
-
Asi to hodně osekají. Na velké TV to bude opravu "nádhera".
To je stejně hovadina. Mnoho lidí pořád kupuje hlavně podle velikosti. Velké TV, velké LCD apod. Pak nehledí na další parametry anebo na to nemají výkon a vypadá to ošklivě. -
-
Zvyknu si. Predali sa uz aj horsie vyzerajuce veci.
-
-
-
http://kuc.cz/qa92zf
-
Takže tohle je ten next-gen... Aha. *1*
-
-
Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.
Když po domě necháte válet nabitou pistoli a osmileté dítě bez dozoru, tak to by velice snadno mohlo dojít k vraždě nebo nechtěné sebevraždě, i kdyby si předtím četlo Bibli. -
-
no půjdu si zahrát DEFCON. Počty mrtvých v "mainstream" hrách jsou pro mne nedostatečné. Není nad ten pocit, když se dovíte, že máte na krku několik miliard mrtvých. *16* *14*
-
-
Statistika.
-
-
Vždyť tam je běžné, že dostanou svou zbraň u v útlém věku. Prostě pokrytecký buranov se vším všudy.
-
-
to víš, ta parta buranů se aspoň má aspoň čím bránit. Ty můžeš tak maximálně čekat na příjezd PČR, ale to už budeš dávno pod drnem. A pořád tam ty střelné zbraně zabijí méně lidí, než ta zasraná chřipka
-
-
Ano a proto je v USA takový počet masakrů jaký je:) Mimochodem ve Finsku má 89% lidí vlastní zbraň (dospělých) a přitom se tam nedějou taková zvěrstva jako v USA. Čím to bude? Tím, že to nejsou polointeligentní burani. Zejména na jihu v okolí Texasu. Klobouk, obří SUV, trapné hardy a 20 bouchaček na osobu:)
-
-
Ano nejvetsim poctem, zabiti ozbrojenymi utocniky ano . ( nebo zbranemi to uz je fuk. Statistika nekde je jen se mi hledat ted nechce.
-
A to si rikas ¸¸cech"? *8*
-
Ty taky nejsi zrovna zářnej příklad evropskýho inteligenta, jako spíš českýho vepřoknedlováka, kterej zná USA z TV naprosto brilantně, ačkoliv tam nikdy nebyl. *3*
-
-
Ano věřím tomu, žes tam nebyl. A za pobyt v cizině, na jehož základě si můžeš dovolit tak světácky prohlašovat, jak je celej národ v prdeli a že támhle maj jen klobouky a zbraně a támhle maj tohle a podobný stupidní kecy, nepovažuju desetidenní dovolenou..
-
Ty víš, že jsem tam nebyl? No zajímavé, co lidé dokáží vydedukovat z příspěvků;) A mimoto vepřoknedlozelo nemám rád;)
-
-
-
-
-
-
Cartmanův názor na předobjednávky ...
http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aEGo6bO_700b.jpg *1*
Co myslíte vy? -
-
Uz je stare, ale porad dobre :)
-
Pokud jsou recenze až v den vydání tak určitě
-
-
Video: Fanoušek Command and Conquer 2 předěl hru do Unreal engine 4 a přidal podporu VR.
1) je to Red Alert 2
2) není to předěl(ávka), ale jenom proof of concept jak tam sám píše -
-
3) prostě zdejší "bleskař" *1*
-
-
-
Podle Dona Mattricka (Microsoft) hraje pouze 5% hráčů na novém hardware hry ze starší generace konzolí.
we are the 5% -
Tož šťastné a veselé *1*
-
-
Nintendo Vám přeje prostřednitvím digitální pohlednice krásné prožití svátků.
Také veselé Vánoce -
tobě taky :)
-