-
Pro zasmání
http://www.gamespot.com/articles/ea-exec-our-games-are-too-hard-to-learn/1100-6425141/ -
-
PC verze GTA V nabídne podporu Nvidia technologie TXAA.
No to ne ! :D :D :D -
ja bych ty hry zrusil a vratil se k filmum, tam se nemusi ucit nikdo nic, oops, k tomu uz smeruje konzolfagizace her, no tak to jsem jenom objevil ameriku... *6*
-
-
Upřimně si myslím, že jsou mnohdy horší filmy než hry. radši si zahraji čtyřkovou hru než abych se podíval na blbý film.
-
-
Tak určitě :D
-
No sice budu umínosován jako obvykle ale... ale já bych řekl že to je spíše k pláči. (Samozřejmně jsem se zasmál haha *7* *15* )
"Our games are actually still too hard to learn," Hilleman said during during an on-stage interview with other developers. "The average player probably spends two hours to learn how to play the most basic game."
"And asking for two hours of somebody's time--most of our customers, between their normal family lives...to find two contiguous hours to concentrate on learning how to play a video game is a big ask," he added.
Souhlas, v případě BF holt musí někdo "obětovat" "více" času" aby "byl" nečím víc.
Jinak hry by měli mít ještě jednodušší na pochopení...
*6* Pak taky něco udělats tou DLC politikou, ta má taky mouchy. Pak tu poslední větu s RPG systémem. Radši ani nekomentuji. *7*
-
-
MGS
Panove konecne jsem se prokopal k MGS a musim rict ze jsem zatim moc spokojenej. Pro me je hlavni vyhodou urcite to, ze jsem nehral predchozi dily a spousta mechanismu a hernich prvku je pro me novinkou. Jsem prakticky nepolibenej asijskou herni tvorbou.
Cim dal vic si uvedomuju, ze prakticky ve vsech zapadnich hrach jsou herni mechanismy jeden jako druhej. Je jedno jestli hrajete COB, BF, GTA apod. kdyz odhlidnete od grafickyho kabatku, tak presne vite co od hry cekat, mate predstavu o tom, jak se budou nepratele chovat, jak budou reagovat, jaky budou nasledky vasich cinu.V naproste vetsine budou tyhle predstavy spravny a dlouho se mi nestalo ze by me hra necim dokazal prekvapit,ne jakou drobnosti, novinkou. V MGS je tehle malickosti spousty a hrozne me bavi je objevovat, to jak cely herni svet reaguje na vase jednani je bomba.
Ta hra neni technicky, herne ani pribehove dokonala, ale mysli si ze jeji hlavni devizou je to, ze prinesla prijemnej vanek zmen a inovaci, diky kterym je o krucek nad ostatnimi, protoze nezapada do te klasicke hratelnostni skatulky a to se mi na ni moc libi. -
-
Na můj vkus jsou ty japonské hry hrozně divné. Vojanda co běhá na bojišti v bikinách a roztrhaných punčocháčích? Odreagovavaní vojáků tím, že se schovám za kus kartonu s polonahou slečnou a ti vojáci si div z toho nestříknou do kalhot? Nebo již legendarni instantní přeměna v sud nebo krabici? Nebo ta scéna s bombou v břiše v helikoptéře v GZ? A mohl bych pokračovat.
Hra to nejspíš bude dobrá (Gz mě ale moc nenadchlo), ale já asi nikdy nebudu cílovka. A to je toto ještě celkem západně laděná hra. -
-
To je prostě Metal Gear. Ve starších dílech si vojáky zase vyváděl z míry časákama. Škoda, že nejsou i v tomhle díle, byla to zábava.
-
-
Mě prostě nesedí ta rozpolcenost. Jednu chvíli se to tváři hrozně vážně včetně příběhu a pak to totálně zazdí nějakým úletem z ranku čistokrevné parodie až absurdity.
Osobně nemám problem s tímto stylem humoru a ve hře typu serious sam, deadpool apod. bych proti tomu neřekl ani půl slova, ale tady mi to prostě nesedi.
Ale zjevně patřím v tomto k minoritě. *3* -
-
mam nahrano 56 hodin a krabici a podobne kraviny jsem zatim nepouzil ani jednou ta hra te do toho nenuti
-
-
-
Jop, ta Quiet mě vyloženě vyvádí z míry (ve špatným slova smyslu). Navíc nechápu jak je možný, jak něco takovýho v tak monumentálním projektu ušlo pozornosti většiny feminacistickejch pizd, co se v dnešní době serou do každýho aspektu herní scény.
-
-
podpis.
Taky v poslední době objevuju asijská díla a nestačím se divit, jakým způsobem jsou vnitřně utvořené. Můžu říct rovnou, že takovéto hry si považuju víc. Stále mám ale výhrady k obalu, slupkám těchto děl; západní hry na mě přeci jen stále působí sympatičtějším dojmem. Což platí i u MGS. -
-
Zrovna MGS se tou slupkou hodne blizi zapadu, coz mi dalo by rict vyhovuje, v cem je ale obrovskej rozdil je ta samotna napl, prijde mi proste ze vetsina her je delana podle jednoho mustru, predlohy, kde je jadro jasne dany a lisi se to je tim obalem. Hrozne me laka vyzkouset Yakuzu a tak podobne, jen proto, ze od toho muzu cekat uplne odlisnej zazitek a nemit pocit ze hraju recyklat s pozlatkem. Nevybavuju si moc mainstream her z poslednich let, ktery by me dokazali tou odlisnosti zaujmout.
-
-
pravda, MGS je hodně postavené na západních akčních filmech, řekl bych (znalec když tak upřesní, rozvede). Mi na něm ale nevoní boss fighty a vůbec ty ne až tak drobné detaily, které z toho dělají typický japonský přepal.
Yakuzu jsem zkoušel myslím že pětku demoverzi. Bohužel jsem ji měl jen s japonskými titulky, takže jsem u toho moc nevydržel. Ani ty souboje jsem moc nepochopil (rozhodně ale nebyly tak intuitivní, jako třeba v Batmanovi).
Z japonských her za sebe můžu doporučit Catherine (asi vyšlo jen na konzole předchozí generace). A z čerstvých her pak jednoznačně indie plošinovku Torquel. -
-
WSS
K bossum jsem se zatim neprokousal. Za nejaky tipy na asijsky hry budu rad, chtel bych neco novyho vyzkouset. ICO, Okami, Shadow of The Colossus, to jsou vsechno moje srdcovky
-
-
-
-
-
Fable Anniversary PC
http://store.steampowered.com/app/288470/?l=czech
Ty recenze *15*
Proč to nelze v menu ovládat myší a normálně na klávesnici? Chytrák tvůrce rád odpoví:
http://steamcommunity.com/app/288470/discussions/0/613936039447875434/#c613936039449879829
*1* to je síla. Prostě to necháme na modifikacích a hlavně, že za ten polotovar a DLC chceme prachy..
Nejde to ovládat na dané platformě, tak jak je zvykem (něco jaky kdyby hra na konzoli měla zcela přehozené ovládání na nelogické čudlíky). Údajně to nelze ani rychle vypnout přes alt+f4.
Kdyby byl verdikt u technické stránky "Tohle h*vno si můžete strčit do pr*ele" nedivil bych se. -
-
To vyjádření je poněkud trapné. Možnost ovládat menu myší snad není takový programátorský kousek, který by byl problematický tam zabudovat, zvlášť pokud samotné hraní myší jde. To samé si myslím i o možnosti nsatavování ovládacích kláves. Ve složitém vývoji hry to určitě nebudou nejobtížnější věci. Je to hloupé.
Ale na druhou stranu, hloupé jsou i neustálé nářky PC hráčů, kteří trvdohlavě odmítají gamepad i pro hry, které jsou pro něj jak dělané a jejich ovládání je tak pohodlnější. Říkají si hráči, hrajou hry, utrácejí za hardware a nejsou schopni si pořídit věc, kterou tu hru mohou ovládat... Ach jo.
Prosím, zdržte se nesmyslných komentářů k tématu ovládání. -
-
Já X360 ovladač mám a používám ho na PC a nemohu si ho vynachválit. Na druhou stranu na PC je klávesnice+myš standartní ovládací periferie. Z tohoto důvodu by tam ta podpora prostě měla být. To by to rovnou mohli udělat bez podpory myši i klávesnice.
-
-
Jo, je to nepochopitelné, že je takový problém přidat ke hrám možnost nastavení vlastních kláves a podporu myši. Ale klávesnice+myš je sice standardní ovládací periferie PC, ale ne her, stejně jako PC není standardně herní zařízení. Tahle kombinace na některé hry není vhodná, ať se PC hráči staví třeba na hlavu. Potom to vede akorát k tomu, že se nadává na zkažené porty, na špatnou kameru ap. přitom právě s gamepadem tyto problémy často mizí. Na většinu strategií a FPS nebo hry s potřebou rychlého a přesného zaměření je myš bezkonkurenční.
Mimochodem, teď hraju první Assassins Creed a narazil jsem na opačný problém, v úvodním menu mi nefunguje gamepad. Nepátral jsem po řešení, jedná se jenom do fáze výběru profilu, tak to odkliknu myší, ale je to také divné. Potom už jde všechno přes ovladač.
-
-
Faktem je, že port by měl být perfektně hratelný na obou periferiích.
-
-
-
Majitelé XCOM 2 vyjadřují na Twitteru svoji nespokojenost s tím, že hra nepodporuje ovladače.
Teď je vhodná chvíle otočit tu hlášku o tom co je primární ovladač u konzole...
Primární ovladač pro PC je klávesnice a myš, s tím se nedá nic dělat :)
Kdyby chtěl Firaxis udělat PC hráčum obzvláště radost, vydá po půl roce port který nepůjde pořádně ovládat gamepadem, v tutorialu nechá jako nápovědu označení čudlů pro klávesnici a myš a v recenzi na games se napíše, že když se zapojí klávesnice a myš tak to ovládat jde a není přece žádný problém si je pořídit i když je majitel konzole jinak nepotřebuje :) -
-
Dik na PC je nejlepsi prave to ze mas moznost volby v tom s cim chces hrat.
Ale na druhou stranu je fakt ze jestli to odstranili tak to asi moc lidi na PC nepouzivalo. -
-
Věřím tomu že mají data z PC verze jedničky a náklady na zabudování ovládání gamepadem překročily počet hráčů kteří jej používali. Zajímalo by mě kolik se toho vůbec prodalo na konzole, když dvojku udělali jen na PC....
-
-
http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=xcom
-
-
Takže po připočítání Steamu se PC verze prodalo trojnásobné množství než na konzolách. Tak to je jasné.
-
-
Tak PSN a Xbox Live taky prodal něco ve slevách, takže bych to viděl tak dvojnásob, teda nic moc prodeje obecně. No není to GTA V, kterého se jen na PS3 prodalo 21 milionů...
-
-
-
-
-
Už 5 lidí to nepochopilo. Jsem zvědavej kolik jich ještě bude...
-
Nádhera. Kde to můžu podepsat...?
-
-
Lula the Sexy Empire na GOG.com :)
na GOGu vyšla dneska původní Lula, jistě se zde najde hodně pamětníků... :D -
Priatelia, to s tym Microsoft a Unity mate zle prelozene. V originalnej sprave sa pise, ze MS uzavrel partnerstvo s tvorcami enginu Unity, ktory napr. vyuziva aj hra Hearthstone. Nie partnerstvo s Hearthstone, ved to bije do oci ako nezmysel...
-
Survivor of cyber violence
http://i.4cdn.org/v/1443198341906.jpg -
-
Cyber-šikana není prdel, ale nejsem si jist, jestli zrovna ona je případ oběti (a dostatečně mentálně střízlivá, aby o něčem podobném seriózně mluvila).
-
a má z toho PTSD?
-
-
jojo, z AC Syndicate jí cuká oko
-
-
Aspon něco.
-
-
-
militantni feminismus je stejne nebezpecnej jako cokoliv militantniho
-
-
Ale zato militantní machismus nevadí, že jo. Dej si facku ty kriple. Je to tady samej šovinista vylízanej, stačí jen aby se zmínil termín "žena" a už se tady rojí tuna kokotin na jejich adresu. Když se ale někdo strefí do těch vašich malejch penisů, tak jste z toho najednou celí rozhořčení.
-
-
Kdyby to byli vypatlaní muži tak to bude nemlich to samé...
-
-
-
To je doufám nějaký vtip *7* Z jakého to je článku?
-
-
Tady máš i materiály k nastudování.
http://www.unwomen.org/~/media/headquarters/attachments/sections/library/publications/2015/cyber_violence_gender%20report.pdf?v=1&d=20150924T154259
Směšný. -
-
No teda ITU se zabyva takovou sra*kou a pritom tahle cast ma planovat rozvoj zaostalych zemi v oblasti telekomunikaci. Aspon ze to je jen nejaky report pro jednu z workgroup, ale stale prevlada pocit zklamani. Jako nereknu jeste kdyby to byla obecna studie, ale proste jen pro jedno pohlavi je to fakt smesne.
-
Díky, každopádně tomuhle zas tolik času věnovat nechci, raději budu dělat něco užitečnějšího např. zírat tupě do zdi. Vávru na ně...
-
-
-
-
A ty si myslíš, že mu nic nečtu? Že si nehrajeme jinak? Nebo žiješ v představě, že se dá dítěti číst něco 10 hodin denně? Na hraní her není nic špatného, nebo je tady snad někdo, kdo se stydí za to, že hraje? Samozřejmě hlídám, co hraje. Neposadím ho ke hře a nejdu pryč. U GTA5 jsem s ním a prostě si tam jezdí. Auta má rád a na ježdění je GTA5 fajn. Stačí jen ohlídat, aby nenarážel do lidí a prostě dával pozor, jezdil opatrně. Poškodí ho to nějak? Pochybuju. Navíc se tím naučí, že má dávat pozor na ostatní... Většina rodičů tohle chápe. Přijde mi, že pokřivené vnímání mají v tomhle buď jen staří lidé, nebo lidé bez zkušeností s dětmi (nebo novopečení rodiče). Divil by ses, ale někteří rodiče berou třeba i své čtyřleté děti na filmy jako jsou nové Hvězdné války... Tohle bych třeba zase neudělal já, ale mám dost rozumu na to, abych jim nekecal do toho, co mají dělat a jak vychovávají své děti. Protože logicky nevidím, co všechno s ním dělají a co mu jak vysvětlí.
Takže někdo se tady může ptát na mobilní strategie a já se nemůžu ptát na hry pro děti? Nemá ten cenzor nějaký zvláštní problém? -
-
Just F**** google it !!!
Ono by to třeba bylo lepší a příhodnější si to sakra vygooglovat.
http://lmgtfy.com/?q=games+for+kids+pc
A ne se ptát na foru, na něco, co de facto zajímá jen rodiče ( 5-10 % ) lidí zde.
Jinak, když mi bylo 5 let, tak jsem hrál street fighter a Tekken ( normálně s tátou ) + hry jakou jsou Ape Escape etc. A nestal se ze mě fanatik mlátící lidi. -
Asi pro dítě by bylo nejlepší nějaký Nintendo to my přijde že tam je nejvíc her pro děti a i dospělej si sním může zahrát
-
Ja sem jako malej hrál pokemon hry na gameboyi. Akorat sem to hrál stylem ze sem mluvil s každou postavou protože sem vubec nevěděl co ta hra po me chce. Ale stejne me to bavilo
-
já jsem jako malej hrál Dooma, Duke Nukem a Wolfa
teď vážně: LEGO hry jsou asi nejlepší nápad, a různý hopsačky: Duck Tales, Sonic, Rayman, Epic Mickey(?). jestli si troufá na složitější tak FEZ, Braid, Ori and the Blind Forest -
-
Není Ori and the blind forest hc i pro dospělého?
-
-
"Nové hvězdné války" je ale film od Disneyho ne? takže to je určené i dětem zato jsem se divil že tahají děti na BRidge of spies... vždyt ani to nemohli chápat lol. *7*
Začal jsem na Gameboy tam jsem hrál SuperMario land 2 (černobílé) že potom PS2 QIII Revolution.
On je problém že moc her pro děti dneska nevychází takže pokud má konzoli Skylanders a Disney Universe to je i na pc a to se tedy může prodražit. Pokud nehledí, na grafiku Wacky races to je přeci klasika i první Rayman. -
-
Až na to, že Disney vlastní i Marvel například a na to, že tyto hvězdné války spolu se III. dílem mají nejvyšší možný věkový rating pro "nekrvavé" filmy, tady 13+ a to dětský film není (viz vraždění civilistů). Dávno neplatí Disney=děti. To už přerostlo samo sebe. Stejně tak Rogue One jako další SW film má mít tento rating. A Deadpool (Marvel (Disney) a Sony se domluvili na spolupraci, kdy je Spiderman například je půjčený do světa Marvelu atd) má nejvyšší možný věkový rating a stále za tím stojí částečně Disney.
-
-
Jistě, to je možné Disney je gigant takže to fakt nemusí znamenat že dělá jen dětské no...
-
-
-
Rayman, Little Big Planet, Lego hry, Minecraft, Journey. Jian kse doporučuji podívat na google, tady máš jeden z prvních odkazů co mi to našlo a je jich tam plno. http://www.gamespot.com/forums/playstation-nation-1000002/can-anyone-recommend-ps4-games-for-kids-32266672/
-
asi má, byl tady příspěvěk, který ti odpovídal a už je pryč :)
-
-
Counter-Strike: Global Offensive
Akce na steamu za dvě éčka
http://store.steampowered.com/app/730/ -
Dát na Games.cz reklamu na špekáčky.... *1*
-
-
no, šel jsem si je dnes koupit, tak to třeba úspěch má...
-
-
Jestli sis je nekoupil v tom obchodě u pokladní s hákovým křížem na ruce, tak ta reklama úspěch nemá *5*
-
-