Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Šéf vývoje DriveClub prozradil, že ve hře narazíme také na řidičky a strach z trhání obrazu je zbytečný.

Šéf vývoje DriveClub prozradil, že ve hře narazíme také na řidičky a strach z nich je zbytečný.
    • za jízdy možná, ale jakmile se začne parkovat či couvat, tak půjde do tuhýho
      • pozor

zrovna ted je v levelu v jednom clanku rec o statistice besipu, ze ktere vychazeji muzi jako mnohem horsi ridici nez zeny *3*
        • ucho
          to je zajímavé, ale kdo zažil autoškolu s holkou, tak ví, čeho jsou schopné :D
          • No ale štěstí v neštěstí! Zrovna tam byl ucho a ukázal jim zač je toho rally a ještě jim rozdal ty nejlepší tipy na slevy! *14*
          • Myslíš jako třeba, že zastaví na červenou ale bohužel až za semaforem? :D
            • ucho
              ne, to netvrdím, jen u holek je to trochu patrnější a mnohem snadněji na takové případy natrefíš. rozhodně v počátcích, když s řízením začínají.
            • A chlapi na to maji bunky vsichni do jednoho, jo? *7*
            • ucho
              no co jsem zažil já, tak neřešily nějaké čáry na silnici, takže pokud ji někam vedla plná čára trochu klikatěji, klidně jela rovně čára nečára. a parkování byla kapitola sama o sobě. třeba jedna nedokázala za 20 minut pochopit, že při couvání musí točit volantem na opačnou stranu. a podle toho taky to parkování couváním vypadalo... tím samozřejmě nechci říct, že jsou ženy obecně špatné řidičky (navíc to nemusí nutně souviset s bezpečnou jízdou), ale některé na to opravdu nemají buňky...
      • Miserius
        Za jízdy to taky bude tuhej protivník... Na rovinkách 300 a uprostřed silnice, do zatáčky zběsilé brzděni na 30km/h a do škarpy... Nedej bože aby někde projížděly křižovatku bez semaforů!
        Omlouvám se všem dobrým řidičkám *1*
        • Vrook
          Popřípadě tě zablokuje na startovní rovince a budeš muset čekat, než si namaluje ksicht.
      • Třeba bude achievment ve kterém bude jen o to, dostat se do cíle po dálnici. Cíl bude obchoďák s 95% slevami. Nepřítel - ženy.
  • Herní značky THQ se rozprodají v aukci 22. ledna individuálně. EA a Warner Bros. si brousí zuby.

tak v tomhle připadě s tím jděte do prd*** mně mrzí to company of heroes a metro

jen doufám že to za 3 měsice nestihnou zk**vit ty hry
  • Pokud si předobjednáte The Witcher 3 na GOG, získáte neuvěřitelně úžasné bonusy. Co přesně to bude si vývojáři zatím nechali pro sebe.

Neuvěřitelně úžasné digitální bonusy? Dám radši přednost neuvěřitelně úžasným fyzickým bonusům...
    • Ja dam opat prednost GoGu, nakolko vyvojarom pojde 100% sumy. Nebudem zivit ziadnych prizivnikov.
  • MickeyMutant

Hlavní menu PS4 hry Rocket League nadměrně přehřívá konzole.

...a pokud se dostanete do samotné hry, hrozí jaderný výbuch.
    • Jack1947
      Moc bych si z toho neutahoval to může být vážný problém... kurna *12*
      • Pravda Jacku. Sám jsem měl možnost v Hirošimě vidět, co takový jaderný výbuch dokáže. To není žádný med, měli bychom to začít řešit!
        • Já bych chtěl radši vidět ještě jeden někde v Americe a potom by se to mohlo začít řešit. *1*
          • drasta
            V Americe jich uz bylo pres tisic. Na co potrebujes jeden navic?
            • Jack1947
              Možná myslel v hlavním městě ne *7*
    • no remaster pure disaster
      • Nemel pořád pitomče a jdi si hrát...
  • Capcom vydalo 13 GB patch do Dead Rising 3.

Takže vlastně vydali novou hru
    • kennyB
      *1*
      • tonnymontana

Capcom vydalo 13 GB patch do Dead Rising 3.

13GB :D fiha tomu rikam patch:D silene
        • kennyB
          Jj, pravda. Jenom doufám, že se to na novejch konzolích nestane zvyklostí *9*
  • Copak to asi Valve teaseruje tímto krátkým videem?

Osobně si myslim, že pravděpodobnější je nový Leftko, přičemž ale ti co neví a ví že neví, ať pogooglí jméno "Marc Laidlaw" (je u toho tweetu) a dostanou odpověď, že se jedná o spisovatele, který mimojiné pracuje pro VALVe a který napsal příběh obou Half-Lifů (vč. obou epizod).

A co když se jedná o oznámení obou her? *2*
    • Cože , dvojka měla nějaký příběh ?
      • kostejnesmrtelny
        Na poměry her velmi dobrý. Akorát člověk musel dávat opravdu pozor, protože je vyprávěn hlavně prostředím a interakcí hráče - máloco je vyřčeno přímo. Pro cutscény pro debílky se prosím odeber o dveře vedle, k libovolné FPSce posledních x let.
        • Letní výprodej PS3 her na PSN nabízí slevu osmnácti titulů.

:) Nechci se s tebou hádat , ale v tom případě kvalitativně byla o polovinu níž než jednička a snad i proto nakonec epizody skončili ... na půli cesty ;)
          U lanovky jsem s dvojkou sekl , protože stereotyp byl hmatatelný ... a to jsem byl skoro na konci ;)
          • kostejnesmrtelny
            Však jo. Já se taky hádat nebudu *3*. Tuhle debatu už jsem absolvoval fakt mockrát. Posledních pár let už většinou lidi odkazuju akorát k vývojářskejm komentářům v Ep 1 a 2.
  • MrSanta

Hrajeme s Alim

Tak jsem se na to chtěl podívat, abych se mohl vyjádřit jaká to je kokotina (chachá, tumáš, cenzůro *1*), ale nevydržel jsem ani minutu. Hopsnul jsem si na pár míst a zjistil jsem, že nejsem cílovka.
    • většinou se pořady dělaj jako cílovka 15-57 tady bych řekl že cílovka je něco mezi 10-13 roky, teda pokud to cílovku má
      • frag.ment
        To, že je to totální blbost musí poznat i dítě v 10ti letech, cílovku pořad nemá. Hlavně že kvůli tomu poslali Re-Play na hodně blbej čas. Je to nejlepši pořad o hrách, který je na našich stanicích k vidění. Není to dokonalé, ale rád se na každý díl podívám. Ale ten Ali a spol byla totální hrůza a nikdy víc.. Zřejmě má lepší sponzory, jinak to nechápu..
        • CZC platí víc než Alza?
    • Jak někdo může být cílovka, když je to celé o h0vně?
      • Je to v TV a TV má základnu lidí. To je výhoda.
        A mezi náma je bohužel hodně lidí s menším IQ. Mrkni kolik idio!ů sleduje vážně hity od nějaké k#ndy Iggy Azaela (to je nick hodný neg$rošky z předměstí jejíž maximální výkon je lokální ZŠ a práce v MC..)
        Tedy díky mírnější výchově oproti první republice, je to zde samý ment%l a vůbec "lepší společnost". Kdy skutečně věří, že to je kvalita text je nejlepší.Hodnoty jsou: drahé fáro které neumí řídit, mobil s jablem, hadry od známého teplouše a holku s pr()elí jako lokomotiva. Vrcholem inteligenci je najít něco na google mapy...mrkni na "Jeden rok s Fullbrightem: Ondřej Bažant". Tak vidíš jak učí být závislí na technologii a mozek + improvizaci nepoužívat...
  • BookerDeWitt

Sony bude nejspíš "monitorovat a nahrávat" hlasovou a textovou komunikaci na PSN.

A hlavně, že si všichni dělali srandu z Xboxu a jeho Kinectu...

http://www.playstationgang.com/sony-may-monitor-and-record-psn-voice-and-text-communications/
    • Lurok
      Jezis to je hruza hlavne ze na PC se to deje uz dlouho....
      • Jack1947
        Tam uz se to bere , jako samozrejmost. Zato na konzolich, je to neco nevidaneho/neslychaneho. *4*
        • MrSanta
          Něco o nahrávání / sledování komunikace bylo už minimálně na PS3. EULA to obsahovala. Nedávno se to psalo buď tady, nebo u JDho.
    • Maarta
      A je to klasivky tady... O sony opět začínají kolem data vydání vyplouvat zajímavé věci... hlavně že se kolem E3 tvářili jak největší milovníci všech hráčů :-D
      • Jack1947
        Ne vsichni jsou tak perfektni, za horkou slupkou je jeste "stavnatejsi" obsah. *4*
    • No podívejme, Sony začali dělat něco, co Microsoft dělá už dost dlouho jak na XBL, tak na Skypu.
    • Jojo a PCčkáři se smějí oběma.
      • Mluv za sebe. Takové praktiky jednak na PC jsou a jednak to rozhodně není nic k smíchu.
  • Lukyz

Bethesda strikes again

Ještě nedávno byly ve vývoji dvě ambiciózní modifikace pro Fallout 4:
    Fallout 4 Capital Wasteland, což BYLA modifikace, která mě přenést Fallout 3 do enginu F4 a zatím stále probíhající Fallout 4: New Vegas, která (nečekaně) měla za ambici převést FNV bez DLC do enginu F4.

Oba módy spoléhali na to, že během instalace bude nutné vlastnit originální hry, že kterých budou čerpat zvukové soubory. To se nelíbí Bethesdě a ta jim pár týdnů nazpět zaslala oznámení, že tento postup není z právního hlediska schůdný. Zatímco vývojáři Capital Wasteland se rozhodli projekt ukončit, druhá strana, která se podílí na F4:NV se kousla a hodlají všechny rozhovory předabovat.

Přijde mi to jako obrovská škoda, jelikož Capital Wasteland vypadal velmi slušně a týmu za F4:NV nezbývá nic jiného než držet palce.
    • SalemCZ
      je škoda že se to neprojeví na hodnocení a Steamu jak u GTA, jelikož už teď má pod 70% tak si toho ani nikdo nevšimne.
      • zaty
        Vidíš ty donkey?

"Ne, tím důvodem nebyli naštvaní držitelé práv ke značce, ba přímo naopak. Lidé z Bethesdy byli s fanoušky v kontaktu a vycházeli jim vstříc, právě proto je však museli upozornit na komplikovanou právní situaci ohledně dabingu hry, na kterém se podíleli i známí hollywoodští herci jako Malcolm McDowell, Liam Neeson nebo Ron Perlman. Problém je v tom, že vzniklá audio stopa ve skutečnosti Bethesdě nepatří a pouze si je licencovala pro použití ve Fallout 3. A nikde jinde. Z tohoto hlediska pak Bethesda nemohla autorům modu zaručit, že jejich snahu nebude bojkotovat agentura zastupující herce.
        Zdroj: https://bonusweb.idnes.cz/fallout-3-remake-hry-043-/Novinky.aspx?c=A180314_092603_bw-novinky_srp"
        • SalemCZ
          ale jestli to byly fanoušci tak to bylo pro nekomerční účely, tak by s autorskými právy možná problém nebyl. Neznám autorský zákoník v USA.
          • zaty
            Vzhledem k tomu, jak brutální je Copyright Act a Digital Millenium Copyright Act, tak jen blázen by šel do něčeho takového, zvlášť když mu právnici Bethesdy doporučili, aby ty původní audio soubory nevyužil. AFAIK tam totiž nic takového, jako nekomerční užití díla není, to si pleteš s Creative Commons.
            Pointa mého příspěvku ale byla v tom, že to není chyba a zlovůle Bethesdy.

Pro lehké osvětlení problému copyrightu v USA doporučuji knihu Svobodná Kultura https://i.iinfo.cz/files/root/k/svobodna-kultura.pdf
      • zaty
        1. Nechápu tu potřebu "vyřizovat si účty" skrze hodnocení na Steamu
        2. A ty víš jistě, že to je zlovůle Bethesdy, která by tímto byla sama proti sobě, protože by ty mody znamenaly zvýšené prodeje původních her a není to prostě právní problém v tom, že audio soubory s dabingem nemůžou využít v jiné hře, než pro kterou byly nahrány? Ty víš, jak mají napsané smlouvy s dabéry, nebo s outsourcingovou firmou, která jim ty dabéry dodala?
  • Sony plánovalo vydat PS4 na Vánoce 2013 po mnoho let.

to asi tech mnoho let planovali, jak dlouho po launchi pridaj moznost prehravat mp3 *5*
    • nekromant33
      mp3 budou moct přehrávat jen ti, co si koupí brack friday bunduru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit