-
Demoverze Fallout 4 není v plánu - hra se prý nedá to krátké ukázky zmenšit.
Neda, kdyz se nechce. -
-
k čemu ti je demo? podivej se na Youtube
-
-
Warhors právě vypustil nový videupdate *3*
-
-
Nejlepší část byl ten proslov Zdeňka Štěpánka coby Vávrovo Jana Husa (pěkná shoda jmen, myslim samozřejmě Otakara) a ten hromadnej "Amen" na konci. Kdybychom měli ještě takovýhle herce a ti byli ochotni poskytnout pro KC svoje české hlasy, tak bych byl fakt nejšťastnější člověk na světě.
"Vězte, že nad kňeze, arcibiskupa či papeže žijícího v hříchu, prostý sedláček, tovaryš či žena chudá z lidu, žijící čistě a zbožně, větší jest před Bohem."
EDIT: Mimochodem jsem rád za ten náznak, že právě husitská trilogie O. Vávry slouží jako inspirace. Hlavně co se týče kostýmů. -
-
Doufám, že odseparujou to zarudlý a zvýší historickou hodnotu, když už teda ta inspirace.
-
-
To je snad jasný, ne? Vávra to tenkrát ani nemohl natočit jinak. A i s bolševikem za ramenem se mu to povedlo mistrně. Zkrátka jako prozíravý divák si musíš odmyslet tu rajskou kolem.
-
-
-
-
když to srovnám s Wastlenadem či Divinity, tak se musím smát, ten Vávra umí...Žádná dětinská hříčka pro zastydlé nerdy, ale hra pro chlapy, ať už je to tu...
-
-
S fantastickým teaserem na konci!
-
-
Mě osobně víc zaujal souboj Bocan vs AI. *1* Ale teaser taky pěknej, taková středověká idylka.
-
Teaser je boží. Ná té hře je vidět ten český smysl pro detail a já Danovi věřím. A těším se na alfu !
-
Jo ten teaser je boží, už jim začínám věřit! *1*
-
-
-
Čtyři nová "Only in Battlefield 4" videa ukazují, co od hry můžete očekávat.
Only in battlefield 4 - seriously? :D tohle vse slo pomaluv kazdym BFku ... Amik ej tam ucaklej z toho ze seskocil padakem za typka a bodnul ho ... wtf... to je spis kazdodenni rutina :D -
-
Mě by spíše zajímalo z čeho je ten barák kam vyjede ten tank do druhýho patra,kdyžten tank má asi 60 tun :D.
-
-
Only in Battlefield
-
-
-
Hra ZDARMA na Steamu - VERTIGINOUS GOLF
Jen pro info.
Na Steamu lze dnes zadaramo získat hru VERTIGINOUS GOLF (http://store.steampowered.com/app/272890/). Neměl by to byt trial, ale plná verze ke které bude mít přístup navždy. Akce je na 24h, ale nevim odkdy *15* . Nikdy jsem o té hře neslyšel, ale... darovanému koni na zuby nekoukej *3* . -
-
Hlavne at se to dozvi Jack a Draken
-
Nedávno jsme sháněl nějaký dobrý golf na PC. Poslední léta je golf jen na konzolích, na PC skoro nic :-(. No a tento jsem také našel, a přijde mi to jako nějaká ujeťárna... Sice jak píšeš darovanému koni... ale zase nebude člověk brát každé ***** *1* *3*
-
-
Obrazem: Vývojáři hry Far Cry Primal se při vytváření mapy zřejmě příliš nepředřeli - až nápadně se podobá té z Far Cry 4.
To je přece úmysl! Aby se tam děti podvědomě cítili jako doma. *12* -
Huble Weekly Sale *4*
http://www.humblebundle.com/weekly -
neco ode me k vanocum :)
Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition Steam Key: VF2WI-3JZM7-IYCF4
Batman: Arkham City - Game of the Year Edition Steam Key: 90BV0-9PVBR-3GJMZ -
-
Tady se rozdává a já se dřu ve fitku jak blbec, abych odčinil mé noční hříchy. Kdybych seděl doma na prdeli, mohl jsem teď pařit DayZ a říkat si, že hříšníkům je přáno :D :D
-
-
no vidis :D
ale stavaji se horsi veci, me prave zrusili vecerni let do Skopje, takze me ceka psychicky narocne prebookovani letenky. to mam za ty dobre skutky :) -
-
jak se říká "Každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán" :D
-
-
-
drogy jsou špatny, když vystrizlivis, budes se divit kde je vyplata
-
-
az mi dve hry nabouraji rozpocet, zacnu premyslet o tom, kde jsem v zivote udelal chybu...
-
-
Říká se do třetice všeho dobrého, co ty na to? :)
-
-
pan kobak nezareagoval, takze jsem druhou hru venoval panovi co mi napsal pekny mail.
kdyby to nekoho zajimalo, bylo to The Crew *3* -
-
Jo potvrzuji, dárek přišel na steam, moc díky, pochmurná neděle je hned ještě zajímavější. Taky jsem myslel, že je to vtip, ale hra fakt došla :)
-
-
-
-
-
prosim pany BigBoye a kobaka, aby se mi ozvali na mail dolecm (at) gmail.com
-
-
To je týpek tohleto, SoM se mi hřeje na Steamu, takovej dárek jsem teda nečekal... :)
Jsem dojat
*1* -
-
hraci si maji pomahat *3*
-
-
Jak dopadl mistr kobak? Vypadá to že se samým štěstím uchlastal
*1* -
-
asi nema v sherwoodu wifinu :D
zatim se neozval :)
-
-
-
-
-
Já bych bral Xenonauts a to proto, že nemám rád vánoce.
-
Protože bych někdy moc rád vyhrál něco jinýho než 15% slevový kupon do nehtovýho studia. A moc bych si přál The Forest, tady v Praze se člověk po lese moc proběhnout nemůže, a ta hra mi alespoň připomíná Sherwood u Hlaváku, jsou tam podobní domorodci.
-
-
Spíš než hru bys potřeboval odvoz k nějakému lesu, ten vzdoušek a příroda, to ti The Forest nenahradí.
-
-
abych to nejak sesumiroval - ctete lidi. napiste DUVOD a HRU. Clovek co napise nejlepsi DUVOD, dostane ode me jakoukoli digitalne distribuovanou hru, kterou si vybere. GOG, Steam, HumbleStore, Origin, uPlay... je mi to jedno :)
-
-
Ahoj, narozdil od ostatnich budu uprimny. Pokud mi koupis DA Inqusition tak ho prodam a za ty prachy si koupim krabicove vino a cigara. Zima je krute obdobi a ja a moji pratele jsme hladovi- proto to vino. Doufam ze s v tomto vanocnim case slitujes a darujes radost potrebnym. Slava Albionu!
-
Shadow Of Mordor *14*
abych měl konečně důvod rozejít se s tou otravnou ženskou co mě mezi lidmi akorát ztrapňuje, hodit marod v práci, která mě tak nudí a sdělit blizkejm, že už mi nemusí kupovat žádnej dárek pod stromeček.
Zachraň mě
*1* -
-
zatim nejlepsi :)
-
-
Jedné ženě pěkně zkazíš Vánoce.
-
-
Ale vůbec ne, bude to úleva pro nás oba.
*1* *1* -
jsem holt cynik
-
-
-
-
Chci Civku Beyond Earth, a důvod proč mi jí máš dát? Protože ti prostě nevěřim, že bys nějakýmu vágusovi na games.cz kupoval jen tak z hecu hru ještě navíc podle jeho výběru.
-
-
steam ucet? mimo soutez :D
-
-
http://steamcommunity.com/id/b0rec
-
-
Pořád to nechápu. Lidi na internetu maj bejt svině, takhle by svět nefungoval.
-
o to prece neslo Ludviku.. ja chtel jen par hracum pred vanoci udelat radost, a to se mi podle vseho povedlo *3*
-
já myslel že ho chceš jen tak pro výzkumný účely :D nejsem žebrák, co chci si koupim
-
pozde chlape, bohuzel pozde. hry jsou rozdany... tak se nezlob, treba priste
-
-
-
-
FIFA 15 - 2 měsíce budu mít na games.cz avatara, kterého mi přidělíš.
-
nějak nechápu ten důvod. nejlepší důvod, proč chtít nějakou hru, je přeci ten, že si nějakou hru chci strašně moc zahrát... :)
-
-
protoze se chci trochu pobavit nez se rozdam :D
-
-
Radsej kup redakcii games nejake dlc zo skyrimu alebo dishonored. Mozno sa dockame recenzie.
-
-
a jako takovy bonus: kdo mi sem napise nejlepsi duvod, proc mu/ji mam darovat hru dle vlastniho vyberu, tak ji dostane
nic tim nesleduji, proste jsem se prijemne picnul a mam rozdavacnou naladu :D -
-
chtel bych mit aspon jednu originalku *5*
Dungeon of the Endless -
Nejlepší důvod? Na to je jediná odpověď...
Byl jsem celý tento rok hodný. Úplná Matka Tereza...
Fakt, že jo a jediné, co dostanu k hraní, bude barevně fosforeskující "herní" myš za 300 Kč od mého drahého kamaráda, který tento nápad dostal, když zhlédnul jedno video: https://www.youtube.com/watch?v=Nnv2cRWqFjs (je jeho fanda)
Ale jo, když vidím, že s tím hrají takoví praví hráči, tak se toho nebojím, ale já s tím stejně nemám, co hrát, jelikož hry, co teď hraji jsou závodní/jezdící, takže... Bohužel. Možná by mi pomohl třeba Crysis 3 (Steam) vrátit se ke střílečkám. Zrovna před chvílí jsem si říkal, jak je ten New York krásné město, ale v troskách jsem ho ještě neviděl. *15* -
Tady se něco rozdává? *1* Tak to DayZ neboť jsem chudej chudák *15*
-
Train Simulator 2015 se všema DLC. Díky
-
Nevidím jediný důvod proč by jí měl dostat kdokoli jiný než JÁ.
Kdyby náhodou tak: South Park: The Stick of Truth -
Protože mi ježíšek stejně naježí ho*no. *15*
-
-
zatim vedes, ale nenapsal jsi hru :D
-
-
Nějaký konkrétní výběr z něčeho co máš? *1*
-
-
Brumla poznal :)
jestli o svatcich u nasich najdu DVD ze Score, kde vysel, tak ti ho klidne poslu. Oficialne se totiz nikde dnes legalne koupit neda :) -
*1* Albion CZ....
-
Vtipalku *1* GRID 2 mám.
Asi Divinity: Original Sin
A pokud se ti to bude zdát přemrštěle drahý, můžu vybrat něco levnějšího *3* -
Pokud mohu radit tak bych bral GRID 2 Mono Edition.
-
je napsano jasne - dle vlastniho vyberu *3*
-
-
-
-
-
-
Neoficiálně: PC verzi Watch Dogs si po 4 dnech od vydání zahrálo již více než 400 tisíc majitelů hry.
A 320 000 nadava -
Legenda
Prince of Persia slaví 25 let! Vše nejlepší *3* -
Hry Tomb Raider se prodalo přes 11 milionů kopií, téměř polovina z nich byla zakoupena přes Steam.
pak že PC neni dobrá platforma pro hry :D -
-
Ještě by chtělo doplnit za jakou průměrnou cenu se prodávala pak to tak růžové třeba už nebude.
-
-
To si k tomu ještě přidej jestlii berou prodaných kusů na Steamu a nebo aktivovaných. Když jsem si koupit DVD tak tam byl kod a instalace Steamu. Ale mám k tomu hezký Steelbook :D
-
-