-
The Humble Indie Pack 6 nabízí Torchlight, Rochard, Shatter, S.P.A.Z. a Vessel. Pro ty, kteří...
:)Tohle je ten lepší indie pack .... -
-
Build a Bundle 3
http://groupees.com/bab3 - Kupte co chcete , ale minimální cena je pohyblivá :/ -
-
tak on je i nový http://www.indieroyale.com/
ale na humble bundle nemá ani jedna akce... -
-
Poslechněte si úvodní song ze hry Playstaton All-Stars.
já jsem zase zvědavej, kdy si ty hry zahraju :)
-
-
-
-
co Vávra a jeho hra na fb samá novinka a tady nic?
-
-
Myslíš to, jak teď makají na soubojovém systému? *1*
-
-
Chcete si zahrát Forza Horizon 2 na PC? Ukažte tvůrcům váš zájem a podepište petici.
Bože, další zbytečná petice. Vždyť doháje, prachy, který by získali na PC jsou kapka v moři oproti tomu, co získají, když nechají Forzu jen na XO (prachy z konzole, hry, někdo koupí Gold). A ještě by chtěl autor petice diskutovat s šéfem Xboxu o budoucnosti PC verzí her od MS?
Nechápu, že to těm lidem nedojde a radši se nevěnují něčemu užitečnějšímu... -
-
MotorSport Apocalypse vychází 16.3.2011.
Aby herní web napsal takovou hloupost jako Motorsport Apocalypse, to už je fakt síla... -
Do konce týdne je možné si vyzkoušet alfu Star Citizen zdarma.
-
Resident evil 2 Remake / Resident evil 2 Reborn
V souvislosti s v minulým týdnu oficiálně oznámeným remakem Resident evil 2 ze strany Capcomu, plno lidí zajímalo, jak si ten projekt bude stát s těmi od fanoušků, konkrétně od nezávislého studia Invader Games, které pracovalo na RE2 Reborn.
A zdá se, že Capcom si udělal pro svůj remake místo. Jak uvádí zpráva ze stránek IG, práce na Reborn byly zastaveny a tvůrci byli přizváni ke Capcomu k dalším jednáním.
viz. (zatím odkaz na FB) - http://on.fb.me/1fkEX6D -
-
2jka má stejně drsné "hádanky/rébusy"? nebo je trochu střídmější... doufám že ano.
-
-
Skyrim - delší video včetně inventáře atd.
http://www.g4tv.com/videos/53441/The-Elder-Scrolls-V-Skyrim-E3-Gameplay-Demo/
V tomto videu je i záběr na inventář, nový systém skillů, mapu, rozhovor s NPC a jízda na koni.
Jestli to už někdo postnul, tak se omlouvám. Začínám se v té E3 záplavě poněkud ztrácet *1* -
Seznam všech 55 skladeb, které se objeví v Rocksmith 2014.
Chcou za to něco přes litr a dají tam jen 55 skladeb a navíc většina stojí za prd.. Snad budou custom songy -
Ještě hodinku a kousek si můžete koupit pětici (vlastně desítku) povedených RPG včetně českého Inquisitora,...
já doufám, že je vyhraju v caption soutěži :D -
-
Tvl..kde *1*
-
-
maj tam soutěž:
http://www.gog.com/forum/general/holiday_caption_contest_win_games_ho_ho_ho/page14
napíšeš vtipnej text do bublin a každý dva dny můžeš vyhrát celej balík, kterej je ten den v promu
-
-
-
Jupí můj mínus fanoušek dorazil *1* Ale horšíš se, -6 za 2 minuty, to je silný podprůměr! Přidej *1*
-
-
Hehe, tak ono ti dá člověk mínus jen tak ze zvyku když jde kolem..a pak si to přečte, vidí, co jsi napsal, a musí si dokonce změnit IP aby ti mohl dát další mínus!
Ne, to byl vtip, nic si z toho nedělej, ten mínus a plus systém by měli zrušit, láká to moc troly a populisty. A taky je z toho solidní trn v patě některým lidem, co se s tím neradi smiřují. Fakt si to tak neber. -
-
No já ti nevím. Ale zkoušeli jsme a za větu: Děkuji jsem získal -24 ani ne za minutu:) Jak říkám, mě je to jedno. Jenom je fakt humorné, že si někdo dává fakt takovou práci s mínusováním jenom mých příspěvků *1* Ale co, začne škola a děcka už nebudou mít tolik času na blbosti.
-
-
Asi ti to jedno není co, když tu vytvářiš OT a scény jak nějaká hysterka
-
-
To je bráno proboha jako humor:-D Nebo si myslíš, že kdyby mi to vadilo, tak to napíšu stylem jakým to tady píšu?:-D Vzpamatuj se:) Je jenom sranda se dívat, kam až nějaký člověk dokáže zajít jenom proto, aby mě virtuálně umínuskoval *1*
-
-
Kdyby ti to nevadilo, tak tady už potřetí nevytváříš OT o nějakým mínuskovém fantomovi. Až na to přestaneš reagovat jak hysterka možná ty mínuska už nedostaneš.
-
Otazka, je jestli bych o to vubec stal. *4*
-
Ale tak, když se budeš hodně snažit... *1*
-
Presne, taky dostavam posledni dobou minuska, jenze ty patris mezi elitu, tebe uz nedozenu *15* .
-
Spíše kdyby mi za každý mínus za poslední měsíc dali korunu *1*
-
Kdyby mínusy zahřívaly, tak Ty už jsi několikrát vaporizován *15*
-
-
-
-
-
Více a ještě více!!!Snaž se, trénuj, ještě mínus, ještě mínus. Málo na to naklikáváš!! Jak jsem Tě to učil. Klik na mínus, Veskoslav, klik na mínus, najdi další příspěvěk a klik na mínus Veskoslav *1*
-
-
Tak máš pár minusek se nepo a nedělej tu scény hysterko
-
-
Pani, jsem nevedel ze si ve zdejsi kotline az tak "popularni¸¸.
-
-
Jo. Asi tak poslední měsíc se někdo evidentně dost nudí:) To víš 2 měsíce prázdnin, co s tím chceš dělat *1*
-
-
Já bych klidně řekl, že ty mínuska jsou normálně legitimní, díky těm srač*ám co tu bleješ a hysterickejm reakcím, hodnejch ženský v menopauze.. Já ti třeba taky hned jedno mínusko lípnul, viď. *3*
-
To bude nejspíš ten somráckej multinicker.. Taky sem u něj populární *3* .
-
-
A nepíšeš prostě jen hovadiny? Než že bys měl vlastní armádu mínuskářů..tak třeba prostě jen píšeš nepopulární věci nebo sra*ky. Nemusíš být hned konspirátor.
-
-
-
-