Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Division

Kdyby někdo pak po večerech na skupinu, tak ID Veskoslav na uPlay:)
  • Draken69CZ

Doom

Update 11,6GB *8*
    • Hanzales
      Jo no, doba pokročila :) Teď koukám Doom 75GB, GTA5 s Reduxem (2x 70GB), DeusEx MD 60GB, Fallout4 55GB... teď jsem si tak vzpomněl na mé první PC a 120 GB HDD :D
      • Inquisitor
        Můj první HDD měl celých 6 GB a teď mám 160 :D
        • Hanzales
          Na tom není nic špatného :) PS: Nejlepší byla doba, kdy byla hra na 1-4 diskety a pak přišel CD-Rom, kam se těch her vešla stovka :) Dneska by na některé hry bylo třeba 60 CD :)
          Další nostalgická, v pátek na VŠBTU do kanceláře kamarádova táty, za dvě hodky stáhnout všechny archivy a pak čekat 2 hodiny, až se to na to CD vypálilo :) Tehdy byl člověk rád, když se mu dostala do ruky originálka (System Shock, AVP, TFX, TES Arena) to jen tak namátkou co si vzpomenu že mi prošlo rukama a jen málo toho jsem vlastnil.
    • froztik
      Solidní update :) https://community.bethesda.net/thread/90725
  • RakeW

Call of Juarez: The Cartel naživo

Boston.com - The Big Picture - Mexico's drug war (na konci pár fotek i přímo z Juarezu)

Myslím, že virtuální návštěva v podobě CoJ mi bude bohatě stačit...
  • Radioaktivni_surikata

Primal carnage

Když už je tu řeč o Steam slevách, který se nám teď tak hezky sešly, tak nezapomeňte přibalit Primal Carnage. Za 5 € hromada legrace *3*
  • Jack1947

Cliffy B zavřel krám

https://apptrigger.com/2018/05/14/radical-heights-studio-boss-key-productions-cliffy-b/
  • Šestihodinové pásmo herní hudby, kterou Lukáš vysílal minulý týden v rádiu, je nyní k dispozici také ze záznamu.

Lukáš Grygar je ženatý a to dokonce za ženu rudé pleti?
  • Vyšel patch do Total War: Shogun 2, který do hry přidá mimo jiné podporu DIrextX11.

pozor na drobný překlep :)
  • Steam ... nic moc a ještě méně

Hmm. Koukám spíš už ze zvyku na Steam a zaujala mne Jagged Aliance 2 ... ale nějak nechápu jaký je reálný rozdíl mezi Gold Verzí od Strategy First a klasikou + Wildfire od I deal Games :/ .
    Mám to chápat tak , že dva různí vydavatelé na Steamu nabízí totéž ???
    • MickeyMutant
      Jsou to dvě různé verze. Rozdíly tady.
      • Díky ;)
  • victor

No já hraji betu Wastelandu3 a ....je vidět že inspirace starým falloutem je tam na každém kroku ;)....  Jen člověka zaráží , že začíná ve zmasakrovaném konvoji a v cíli mu řeknou že čekali pět lidí ;DDD .Taky jeden z úkolů je jen nalogovat se do počítače a nikdo okolo to nemohl udělat a tak poslouchali aktivní alarm celou dobu :( ...A to je to prosím dílo Briana Farga . 

Je vidět že u plánů  a lokací někdo přemýšlel , ale rozhovory i hlavní zápletku jako by nechali tupému generátoru"inteligentního"rozhovoru

• *edit článeček už visí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit