-
@lajkus Osobně bych možná bral radši ty jednotlivý lokace, ale nevim nevim jak to bude. Asi bych se bál, že by příběh na úkor nějakýho příliš vyhrocenýho open world systému nedosahoval takovejch kvalit. Tak tomu třeba bylo u Skyrimu, i když u toho to mohlo bejt prostě lobotomií těch co měli příběh a naraci na starost. -
Winter-een-mas
Winter-een-mas se blíží, woohooo *15* -
Nový Hitman vyvíjený IO Interactive nebude mít v názvu žádnou číslovku ani podnázev, vyjde 8. prosince na PS4, Xbox One a PC. Vaše nepřátelé můžete zabít několika rozdílnými způsoby.
Žádné struny, jedy nebo "nešťastné náhody", ale pěkně hedku esdéčkem ze zákrytu! -
Můj osobně vyšlechtěný skřet z úrovně 6 a se třema pasivkama původně:)
http://cloud-4.steampowered.com/ugc/545258048592729997/12E965030681625D1D0427AB8ED29B4FDF1A0D13/
Nedokážu zabít, score je 10:0 pro něj:) -
-
Zajimave, ja zase umrel dohromady asi na jednom kapitanovi a to se mi nekolikrat stavalo, ze jich tam najednou pribehlo treba 4. Zkus proste pobit nejdriv jeho ochrannku, nebo kdyz uz jses v druhe casti tak je nejlepsi ochranku konvertovat na svoji stranu, staci par orku a je to pak dost snadny a casto ho ubijou sami.
Bohuzel je ale samotna hra docela zklamani, je to jen preskinovany AC/Batman, ale obe tyto hry me bavili o dost vice a samotny respawn, kde se jednotky spawni primo pred nosem je dost otravny. -
Já nevím, jestli to je rubačka anebo příběhová hra. Když tam možnost nekonečně zabíjet protivníky a ty jsou pak silnější a získáš lepší odměny.
Problém je, že aby jsi tomu zamezil musíš ho složitě zabít již se mi stalo, že průchod nějakou oblastí byl naprosto komický. Zabil jsem orky, pak kapitána, pak orky a pak dalšího kapitány s orky. Horší jak ve Skyrimu, kde na hráče po vylezení z města útočí skoro i mravenec. Navíc po načtení pozice, je to co jsi prošel anebo zničil zase jak bylo.
Navíc je potřeba získávat informace a koukat pravidelně na tu animaci, která se přehraje. A tak pořád dokola. -
Sakryš, 10:0??? Slušnej bijec.
-
Tak nevím, jestli dělám něco špatně, ale mě se zatím zdá hra lehká a to jsem si vypnul všechny ty ukazatele speciálních útoků, bloky atd. abych si to o něco stížil. Po 20 hodinách se pořád plácám v první zoně a doufám, že ta druhá bude těžká, ikdyž pochybuju.
Jinak na všechny Warchiefs jsem poslal Death Threats a jeden má rating 18 (max myslím 20). 2 už jsem zabil a nic těžkého. Budu jim nechávat co nejvíce bodyguardů, at je sranda. Zatím me dost baví plnit Revenge mise a zabíjet Kapitány, kteří zabili ostatní hráče.
Ale abych ti poradil tak:
-do dýky si dej runu Choking horror. Tím odeženeš od kapitána orky a zůstane sám. Pak už je to lehké.
-používej Wraith Stun (E) na omráčení
-kup si skill Double charge (2 special útoky)
-kup si skill Storm of Urfael=20s neomezených exekucí a tím ho dodělej -
-
Všechno popsané mám. Bohužel mám vždycky "smůlu", že se někdo z dalších bossů připlazí i když tam nemá co dělat:)Minule už jsem ho měl krásně zeleného, takže stačilo chytnout a v tu chvíli skočili dolů další dva kapitáni a jelo se znova *1* A Death Threats? No na jednoho jsem poslal, ten zkapal, ale druhý posílil už na 19 a ještě k tomu štítař, takže peklo. Ale jinak děkuji za rady, to, co jsi popsal jsem si dal cca hodinu zpět, já spíše teď objevuji a plním ty vedlejší mise než hlavní, takže jsem toho moc pootvírané neměl.
-
-
Jo někdy se tam nachomýtnou další. Dobré zkontrolovat okolí jestli jich tam není více a pak ho musíš zlikvidovat rychle aby ostatní nestihli dojít.
Death Threats uměle zvyšují rating o 5 a přidávaji ochranku a větší šanci na epickou runu a to se vyplatí. Ale je mi jasné, že bez správných skillů to může být těžší někoho zabít.
-
-
-
-
Ruský fanoušek vzal konec Mass Effect 3 do vlastních rukou a namaloval ho podle svých představ.
No, je to sice hruba zaplata,celkem se mu to povedlo, mne konec v mass nak extra nenastval jiste chapu ze to mohlo skoncit happyendem,ne po vzoru starych 80-90let hrdinnych americkych vojaku...hrdinu,kazdopadne ok. -
E3 program
Cau kde si muzu najit program na dalsi dny ? Zajima mě Konami a pro evo 15, nevite jestli je pravdepodobny ze tam bude nejaka zminka ? -
Cyberpunk RPG
Dneska od 20:00 se dozvíme něco nového (nejen) o Cyberpunk RPG a budoucnosti GOGu (podpora Mac OS?). Pro více informací jukněte na gog.com
Já budu zrovinka mimo internety, takže mi to tu hezky všechno sepište *4* -
-
Oznámena podpora Mac zrovna teď
-
-
Podpora 50-ti her, z toho skoro 30 poprvé na Macu. A když kupuješ, dostaneš verzi pro Win i Jablko.
-
-
-
Muze mi nekdo vysvetlit proc si nemuzu na steame koupit Dark Souls, ted je 80% sleva...
A Bulletstorm...
A Saboteur... -
-
Dark souls lze koupit v pohodě..
-
-
To mas asi jinaci region, u mne to ani nenajde v obchode, je tam jenom trailer. I v nabidce dne kde ma byt DS je jenom cerne policko...
-
-
Tak pokud nebydlíš v Narnii a nezadal jsi do bydliště Tanzanii a IP adresu máš v KLDR, tak je chyba mezi židlí a klávesnicí.
-
-
staci Slovakii :(
-
-
No v podstate dilemu ci prekusnut gamepad ovladanie alebo nie, za mna vyriesil retardovany distributor, ktoremu touto cestou dakujem za usetreny peniaz :)
-
To ano. To máš bohužel pravdu. Nepochopitelné. Ale pisatel byl Čech, tak jsem předpokládal, že má českou adresu a nakupuje z České republiky. Jinak občas se dají tyto hry darovat i přes regiolock. Ale nevím, jak je to u DS.
-
-
-
http://minus.com/i/0PyKH1JTub4f
-
-
-
Saboteur na Steamu není a nikdy nebyl.
Je to divné, já jsem si to myslel taky.
-
-
Ubisoft vydal přehled s datumy vydání chystaných her.
S daty, ne s datumy.