Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Průzkum: PC většiny uživatelů STEAMu jsou výkonem daleko za Xbox One či PS4.

No vida hlavně že konzole pořád brzdí vývoj her.
    • To musíte pořád srovnávat nové konzole s nějakým přiblblým hypotetickým ultramegahypermoderním PC?
      Spíše se by se mělo dívat na to, jak velký nárůst je oproti současné generaci konzolí, a ne pořád řešit k*aviny typu "Moje babička má dokonce výkonnější kardiostimulátor, než je výkon nových konzolí." *16*
      • No ale to srovnává ten co napsal ten článek o tom že většina hráčů na steamu mají slabší pc než jsou konzole , ostatní jen reagují na to co nadhodil. *7*

Mimo to, takové pc s potenciálně vyšším výkonem než budou mít nové konzole jsou už kolem 30 tisíc korun takže to není žádná hypotetická ultramoderna. A jak velký nárust oproti současné generaci se už ví dost dlouho.
        • rancor1223
          Počkej, počkej. PC výkonnější než nové konzole za 30k? To jsi se netrefil o 10k, ne?

EDIT: Abych to podložil nějakými argumenty. Zde je PC za 20k, které zvládne BF3 s průměrem 60FPS při FullHD, BF4 nemá být náročnější. BF4 na nových konzolích poběží jen v HD pokud vím.
          http://www.czc.cz/c2fkedo0kqhi59qf74s402dru8/seznam
          • Jj, vím, já nechtěl naštvat fanoušky konzolí :D:D
    • ....

Heh, přece si nemyslíš že si budou pc hráči kupovat nějaká děla dlouho před příchodem nové generace konzolí když by jejich výkon stejně nevyužili? Nemá cenu kupovat neustále nové pc když konzole nedovolí postup technologií.

To neumíte přeložit ani nadpis článku ? Píše se tam že PC většiny uživatelů STEAMu jsou slabší než Xbox One a PS4..Bože *7*
      • beru zpět, ale je to stejně divně napsaný *1*
    • Akoze clanok o tom, ze vacsina PC uzivatelov steamu nema momentalne silnejsie masiny ako hardware ktory vychadza o 2 mesiace ;) No a? O polroka bude pisat o tom, ze 80% PC uzivatelov steamu uz ma silnejsie pocitace ako generacia konzol, ktora tu bude 6 rokov? Hrozne smiesne tieto clanky konzolovych trollov v style ''za 400e mam nadpozemsky stroj''.
    • Mato1987
      smiešne :D celý článok aj tak písal nejaký fanatický konzolový troll :)

To je taky dost reklamny clanok, konzole su lepsie :D
        Len skoda ze uz teraz niektore ohlasovane hry uvadzaju ze budu mat lepsiu grafiku na PC ako bude na PS4 a X-Box One.
        Takze pridu vianoce, ludia ubgradnu PC...
        Ok a realne dajme tomu budu tieto konzole na trhu rok, cize hovorim o dalsich vianociach.
        A uz budu slabucke, lebo uz vatdina ludi bude mat bud porovnatelny alebo vatsi vykon PC.
        A nie niesom PC fanatik, mam doma NDS, PSP aj X-Box 360.
  • Outlast: Whistleblower

DLC Outlast: Whistleblower vyjde 6.Května pro ameriku a 7.Května pro nás http://redbarrelsgames.com
    • Pilgrim66
      woops, spatny vlakno
  • Japonské RPG The Last Story pro konzoli Wii má údajně v Evropě vyjít 24.02.2012 pod názvem The...

No vse je to zatim nepotvrzene, ale uvidime. Bylo by to fajn. Tohle jsou zrovna JRPG, na ktere se tesim. Take na Pandoru. Take doufam, ze v USA uspeje Operation Rainfall. Take bych si Xenoblade rad zahral ... a importovat se mi to moc nechce, i kdyz je to mozne.
    • Ringwraith
      To přejmenování mi přijde zbytečný.
      Ti, kteří hru znají ji už stejně znají jako "Za rasuto sutórí" a těm, kteří ji neznají těžko změna z "Story" na "World" hru více zatraktivní.
      • Souhlasim s tim. Ja ji take budu vzdycky rikat The Last Story. Ale znovu zopakuju ... je to jenom hypoteza. Zadne dukazy k tomu jeste nebyly poskytnute. Nintendo Europe se k tematu oficialne nevyjadrilo, takze dokud nebudou nejake informace primo od nich, budu kazdou zpravu brat s nadhledem.

Jinak ... Amazon.com zrusil moznost predobendavek na Monado. Dneska jsem si to precetl. No uvidime. Jak vyjde nova Zelda, tak se zapojim do kampane a budu psat do Nintenda :)
  • Vývojáři Crysis 3 prý byli při vývoji omezováni možnostmi současné generace konzolí. Kdyby hra vyšla...

Uveril bych ze by byla hezci, ale lepsi? V cem? Ta hra ma stejnou, jednoduchou, hratelnost uz od prvniho dilu.
  • Jazz

PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v rozlišení 1024x768 a 30 snímcích za...

Tady je zas někdo profesionální angličtinář.
  • 345 Games chystá druhou South Park hru pro X360.

Taky si někdo na chvíli myslel podle toho jak se firma jmenuje že vydávaj 345 her o hrách South Park? XD
  • Jaký díl GTA byl pro vás "nejlepší"?

Tak po nějaké době co jsem začal hrát GTA V na PC, jsem přemýšlel proč mě to nebaví tak moc jako předešlé díly. Baví to hodně ale není to pro mě ta 10/10 hra jako předešlé díly. Není to, ta hra na kterou bych čekla na další milník...

Přišel na to, že to již není posun dopředu jako byl vždy v minulosti. GTA 1 -> GTA 2 (zcela jasný posun v grafice i herních možnostech) -> GTA 3 (opět posun ke 3D) -> GTA:VC (více možností a i technicky to bylo lepší -> GTA:SA velký skok v rozloze -> GTA:IV (grafiký skok jako prase, fyzika a pro mě nejvíce dospělé GTA ze všech) a pak zde máme GTA V na PC....

Je to velké (to zde ale bylo u SA, je to barevnější a lze tam dělat řadu věci jako v SA a VC...) Prostě to co tam je, jsem již viděl v minulých dílech. Nečumím na to s otevřenou pusou. Navíc zcela změnili tu skvělou fyziku z GTA: IV o které se zde již psalo... Prostě čekal jsem opět ten skok a ten zde není. Jasně...Máme zde velkou hru v pěkné grafice, ale velké gta (dle rozlohy) zde již bylo. Jo, kdyby tam nechali ten model z GTA:IV, to by bylo něco jíného ale takto ubrali a přidali něco jiného (ovládat auta za letu WTF?)..

Nějak mě nenapadá nic, na co bych zde vzpomínal jako u minulých dílu: GTA (Oranžisti a jejich přejezd / první hra toho druhu která nějak vypadala), GTA 2 (pamatuji si o hodně lepší grafiku), GTA 3 (3D), GTA:VC (možnosti mít obchod atd), GTA:SA (volnost velké hry), GTA:IV (fyzika a realistická část města, také obtížnější policie)....GTA:V (?)

Skutečně nevím co bych tam dal za ten ?. Proto je pro mě nejlepší IV díl. Když hodnotím co se mi tam líbilo. Zdaleka nejvíce jsem hrál ale první díl. To bylo dáno dobou a přáteli okolo... Co by jste tedy dali ze ten ? (jestli něco) a jaký díl je pro vás ten nejlepší? Z mého kecaní je jasné, že preferují více realictické hry a tedy i od GTA bych chtěl to samé. Určitě to má každý jinak...
    • frag.ment
      Pro mě jednoznačně pětka (hráno na PS3). Stále nechápu, proč je tak oblíbené SA, to byla fakt zhovadilost (hráno na PC a cca po 6ti hodinách unistall a lituji těch 1400 nebo kolik mě to tenkrát stálo). Vice City se mi taky celkem líbilo a co se IV týče, tak nemůžu porovnat, protože mě nějak minula.
      • Jack1947
        Tak si dopln znalosti... ty knedlíku. GTAIV zato stála (tedy ne za koupi to neno).
        • frag.ment
          Na rozdíl od tebe nějaké znalosti mám, ty jitrnico, která jen stahuješ hry z warezu a mektáš tu do všeho i když máš v hlavě mozek velikosti lískového ořechu.
          • Jack1947
            Jaké ... jitrnico hjo ? ty si moravak či jak *15*
    • homeles8
      Mě teda GTA V nadchlo. Ale jak píšeš o GTA IV, tak jsem si vzpomněl, když vyšlo.... A vlastně i na Sand Andreas se nadávalo, že jsou tam hiphopový negři. Nejnovější GTA je vždycky nejhorší a když vyjde další díl, tak je to starší stejný, ale najednou jedno z nejlepších. :-)
      • Přirozeně jsem neměl extra radost z hraní za hiphopového negra s kalhoty pod spodkami....Ale šlo to přežít.
        Nemyslím si, že nové GTA je vždy to horší a časem najednou lepší. Když se to vydá, tak to je pod drobnohledem a emoce často zastíní nějaké srovnání. Proto to chce ty silné momenty které si ihned pamatuješ a čučíš na to. To zde nevidím.
      • Jack1947
        Na GTA SA mi max vadilo že auta s nitrem (asi po vzoru F&F vybuchují 5x) a vrtulníky a letadla obzvláště jumba asi 10x... jinak v poho asi nejotevřenější gta a další GTAV. ebyla revoluce byla to trochu evoluce a gta urazilo od prvních dílů ohromnou cestu naolik aby neubralo na zábavě jen se bere trochu více vážně, v GTAV. není nad to po pořádné přestřelce si zajít do strip baru zvláště když jste jeho vlastníkem *5* ( proto to dám i na pc a nejen to).
    • Jack1947
      Hrál jsem jen GTA3( až na androidu dohrál) Vice city bylo mé první gta na PS2... poté SA... IV/V jo hrál jsem i jedinčku na psx. Nebo to bylo london? uř nevím. No áále vyloženě nej díl nemám všechny měli něco do sebe asi bych ale řekl že SA.IV,V dali možná nejvíce (IV protože to byla ukázka nového enginu) a vlastně i 3 přešlo se z 2 rozměrů do 3 ( budiž dma design země lehká).

Ještě ty dvě vsuvky byly dobré LCS ale hlavně VCS paráda. *4* Bylo dobrí i GTA Advance, to jsem ale nedohrál byl to trochu přepis 3jky.
    • La_Furia_Roja
      Já jsem na GTA doslova vyrostl a pro mě nejlepší díl neexistuje. U všech jsem strávil snad stovky hodin a skvěle jsem se bavil. Dodnes vzpomínám na jedničku a dvojku, v té době to bylo něco úžasného.
    • Rozhodně pětka. Zatímco všechny předchozí GTA jsem prostě dřív či později přestal hrát a nedokončil, pětku jsem s radostí dohrál a pak i občas zařádil online. Jako druhý bych dal asi SA a jako nejhorší právě čtyřku, kterou doteď jednoduše nenávidím.
    • Kozy
      Jednoznačně Vice City. Super hudba i prostředí, nedávno jsem ho znova dohrál. Nejlepší atmosféra ze všech dílů. S odstupem musim říct, že mě V zklamala, nevim jestli to je tim že je člověk starší, je to pořád to samý, čekal jsem větší posun. Hlavně ty starší díly byli víc uvěřitelný, tohle na mě bylo až moc over the top, nový San Andreas je prostě město šílenců a ani Online to nespravil, nudnější mp jsem asi nehrál, nulová motivace hrát. Jediný co za něco stálo byli vedlejší mise, a třeba na Epsilon program asi jen tak nezapomenu.
      • Je to takový divný i po stránce příběhu. "over the top" jak jsi napsal.
        Navíc pro mě zvláštní hrát za 3 postavy. GTA měli vždy příběh a šlo mu věřit. Zde jsou 3 postavy a nějak to přepínáš nebo co... Navíc to není takový skok.

Vice City super. Ve všech ohledech vylepšěné GTA 3. Něco jako posun z GTA 1 k GTA 2. Také to vše vylepšilo. Naprostý opak lokací oproti GTA IV. Vice city krásné pláže a GTA IV hnusné šedé město.

Tak snad další díl GTA bude zase nějaký posun. Je pravda, že jsme již toho hráli dost ale ty GTA mě vždy (krom V) zasáhli. Měli prachy to udělat skvěle a přivést něco co nikdo nepřinesl. V je takový kočkopes. Auto řídíš za letu, je to nějaké lehké ale zase velké a máš tam tunu obsahu.

Kampaň to mělo opět větší proto tolik debat okolo...Nevím co si z toho budu pamatovat. Asi nic moc (ve srovnání s minulími díly).
  • Neni nejaky seznam her co budou v steam letnich slevach?
    • Netuším. Pc hry kupuji zásadně na zátoce. Mají tam nejlepší ceny...
    • https://www.youtube.com/watch?v=yr2GdRBDOmU&feature=youtu.be
      • jesusek
        https://www.youtube.com/watch?v=tRxcSNaVCPA SALE!!
      • Pilgrim66
        To je naprosto úžasný. Dík za sdílení. Takhle jsem se nesmál už dlouho.
    • ucho
      všechny
      • Nemáš pravdu.Někteří vydavatelé se už leta nezůčatńují slev.
      • ringmancz
        Rag Doll Kung Fu určitě nebude
        • ucho
          tak schválně.
  • Cod VS BF

Pro ty kdo neviděli.
    • Ronox
      https://www.youtube.com/watch?v=5E82ZkHTiVU :D
      • ringmancz
        to Michael Bay je oproti tomu ještě originální :)
        https://www.youtube.com/watch?v=H7kcqB3thJM
      • Tak toto mě pobavilo zdaleka nejvíc. Tak se šetří! *1*
    • God-of-War
      Nasmál sem se:D..
    • Ještě kdybys dal nějakej odkaz...
      • ucho
        asi myslel toto, je to celkem dobrý:
        http://youtu.be/yRriF6Pu1kk
        http://youtu.be/KJIIgdSW6O4
        • Veskoslav
          Where is your dogs now? *1*
          • Where is your head now? *6*
        • Keyz
          Je to tak. *15*
        • Viděl jsem.
  • 3D technologie v Crysis 2 je podle redaktorů serveru GamesRadar neuvěřitelná.

Nechci rýpat, ale slovo "neuvěřitelná" tu může být vnímáno jako negativní:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit