-
Potvrzeno: No Man's Sky vyjde na PC a PS4 22. června, cena byla stanovena na 60$. (+ systémové požadavky)
Tak počkat ... jak 22 června a PC ? Nebude to náhodou časová exkluzivka pro PS4 Only ?
60 dolarů ... No , na to že to bude pro Sony ... Rád bych si dal alespoň demo a těžko soudit zda se vyplatí víc pro PS4 či PC -
tiscali, mam na vas otazku:je dovod nekupovat hru(nepodporit developerov), ked jeden z jej dizajnerov je vyhlaseny rasista?
-
-
rasista je v pohodě. horší kdyby to byl třeba komunista.
-
-
Prosím?
-
-
Nebavilo by mě si lustrovat všechny, od kterých si něco kupuju. Si představ, že ani nemáš šanci se dozvědět, jaké názory má člověk, který pekl housku, kterou si dáš k snídani.
Jestli mě ten Pákistánec, Ind, nebo co to je, nenávidí, tak ať, hlavně když udělá dobrou hru. Názory pekaře mi jsou taky buřt, hlavně když umí dělat chleba.
Btw jen ať se do her a filmů promítají kontroverzní názory ze všech stran, aspoň to bude zajímavé, když se někdo chce svým dílem zavděčit všem, tak to umění jen škodí. -
-
to ani mna by to nebavilo, narazil som na to na webe, vyssie mas link
-
-
Vzdyt to je prece v poradku, pocke Grygar s Vrobelem ti to vysvetli..
Za vsechny problemy cernejch muzem my to nevis, chyba integrace a malo neziskovek.Ale dik za upozorneni, hre se obloukem vyhnu. -
Tak si ten Kingdom Come nekupuj ale nechapu proc z toho delat takovy divadlo.
-
-
nie, ide o novy Mass Effect
Kingdom Come mam viacmenej u prdele, niesom cech, husiti su pre mna ako pre vas Maria Terezia alebo Moric Benovsky -
-
Mass Effect snad uz nikoho ani nemuze zajimat ne?
-
-
Andromeda? *7*
-
-
Dvojka byla IMO nejlepším dílem série.
-
No ja chapu ze nemyslis Mass Effect 2. Ale rikal jsem si ze po prumerny dvojce a pitomy trojce a hlavne po tom nemastnem neslanem gameplay traileru na Andromedu ta hra uz upadla v zapomeni :D
-
-
-
-
-
Samozřejmě, že ano. Můžeš si vymyslet 1000+1 etických omezení, kterýma se necháš omezovat při dělání čehokoliv. Jen nevím proč chceš oficiální vyjádření někoho z Games.
Osobní příklad. HP Lovecraft byl rasista. Čechy měl dokonce za opice. Je to důvod, abych jeho knihy přestal číst a kupovat ? Pro mě rozhodně ne. -
-
pre to, lebo rasizmus beru len z pohladu bielych, nie farebnych
-
-
Takže bilí rasisti by ti nevadili ? To je pokrytecké.
-
-
cela pointa mojeho prveho komentu bolo, ci redaktori games niesu pokrytci, lebo im vadia len bieli rasisti
booze, polopatisticky to musim napisat, nikomu to nedojde? *7* -
-
tak mozes tvrdit, ze si pamatas vsetko no
-
Dobrý. To bych si musel pamatovat, že tu někdo z Games něco takového říkal.
-
-
-
-
-
To by mě zajímalo o koho by mělo jít.
-
-
dik za minus.
v podstate je to otazka etiky a vo vseobecnosti
a meno hry a cloveka sa dozvies az po odpovedi - najlepsie sefredaktora games/popripade nejakeho redaktora(ano/nie) -
-
Otázka etiky "vo vseobecnosti" tak pokud ti jde o "všeobecnost" tak krást se nemá nikdy a věřím, že pod to by se mi podepsal i Petr Poláček. Hele, jak víš, že ve většině vývojářských studií, co vyrobily hry, které vlastníš nejsou rasisti, náckové, nebo nedej bože nejhorší odnož nácků - vegani? To by mě zajímalo jak vyřešíš tenhle etický problém - smažeš steam, origin atd. a všechno si stáhneš *1* ?
-
-
kukni o trosku vyssie - nejde o nosica vody alebo nieco take
-
-
Jo já to chápu, já se snažím bojkotovat agrofert tím, že se snažím nekupovat věci, které vlastní ale ono to vždycky dost dobře nejde, obzvlášť když vlastní nadpoloviční většinu sýpek v čr, ale i když bydlím v Praze tak aspoň vajíčka mám domácí *1*
-
nejak to nevyslo, o pirateni som neuvazoval. nejak mi to za to nestoji.
fakt, ked dokazem kupit hru za 5,99 - 7,99 v zimnom vypredaji Steamu/Originu... preco by som to robil?
ked uz nejake to desatrocie zarabam sam na seba? :)
...ale presiel som si tym, to je pravda -
Ano já to četl ještě před tím, než jsem publikoval tenhle příspěvek, co to mění? I kdyby to byl ředitel firmy, tak jestli je chceš bojkotovat, tak si tu hru nekup, ale v žádném případě tě to neopravňuje k tomu omlouvat si pirátění. Proti pirátění mám rozhodně míň než proti pirátění a vymýšlení "etických" důvodů, proč si zrovna tuhle/onu hru stáhnu. Víš kolik japonských vývojářů dělajících hry pro západ o svých zákaznících uvažuje jako o chlupatých, nemytých gaijinech? Tenhle má koule aby to řekl nahlas a stejně si myslím, že jde spíš o recesi a snahu se zviditelnit (což se mu daří výborně), Já si andromedu koupím na 100%, jenom ještě nevím, jestli jenom na PC nebo jestli to vydají i na switch
-
-
-
To by sis toho moc nekoupil kdyby jsi tohle aplikoval u všeho.
-
-
zase, ked ide o cloveka co sa tym dosiroka chvali? nejde o bezvyznamneho programatora, ale hlavneho designera (napovedam :) ) tj zakomponuvava svoje myslienky priamo do hry
ide o hru, ktoru som planoval kupit, tj kvoli tomu. a teraz ma to lame -
-
senior gameplay designer, má to na twitteru, moby games i jinde
-
ako gameplay designer ziadny
ako Senior Designer at BioWare Montreal, velky - napr som si precital, ze navrhoval ze v Andromede nemaju byt ziadne postavy bielej pleti
*7* -
jak zakomponuje gameplay designer svoje myšlenky do hry?
-
-
-
-
-
-
Hledám hru
Neznáte hru staršího vydání (rok 2000?), která se odehrávala někde v číně/japonsku, a její pointa byla projíždět motorkou jednu táhlou dálnici (mezi auty), ovládala se jen myší. Pohled byl z první osoby.
Něco hodně podobné dnešnímu traffic rideru -
Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí
Spoilery!
Tak jsem si dal ještě jednu projekci a mé nadšení pro tento film se ještě zvětšilo. Při první se to vezlo na nostalgické vlně a když se objevil na plátně Millennium Falcon tak už to byla nádhera a pak když jsem viděl Hana a Chewieho tak jsem byl v sedmém nebi :-D Pak samozřejmě spousta narážek na původní filmy a vyhlížení toho kdy se konečně objeví Luke. Teď při druhé projekci jsem se více orientoval na nové postavy a musím vypíchnout Rey a hlavně Kylo Rena. Moc se mi líbí, že tahle postava má zatím do Dartha Vadera daleko a jenom si na něho hraje, ale zároveň ve filmu dokázala obrovskou sílu zabít někoho ze své rodiny což Vader nikdy nedokázal (taky Vader se přidal k temné straně jenom kvůli lásce k Padmé a u Kylo Rena to vypadá na něco jiného). Opravdu se těším až v epizodě VIII bude mít po Snokeovým výcviku a jsem přesvědčen, že od něho uvidíme ještě velké věci. To taková Rey je skrz naskrz na světlé straně a i když bych byl nejradši kdyby ji Kylo Ren na konci trilogie zabil tak ji mám rád a myslím si, že má hodně velký potenciál a navíc je skvělé, že po Anakinovi a Lukeovi je teď hlavní hrdina právě žena.
Jinak scén co by se mi líbilo bylo opravdu hodně, ale ty co bych vypíchnul jsou souboje se světelnými meči (kam se na tohle hrabe celé nová trilogie) a hlavně pohled Lukea na Rey přičemž mu lze v očích vidět bolest a smutek z toho co se stalo... Za mě jasných 5 hvězd.
A teď do mě hateři :-P -
-
Nic proti tobě nebo tvému příspěvku, ale vždycky mě pobaví to ubohé "A teď do mě hateři" *1*
Jako kdyby si ten člověk myslel, že napsal něco úžasně skvělého, co všechny popudí a přitom je to všem u zadku *6* -
-
Prosím smažte tento spam, který patří na filmové weby.
-
-
To je nekdy fakt neskutecny kolik chyb denne se tam dovede nasazet :)
-
STEAM dal v rámci podzimní akce do oběhu nové slevy, které snížily původní cenu vybraných...
total war mega packu.. uááááá *14* -
Prosba jak v PC aktivuji ovladač od xbox360?Ovladač jsem stahnul a instaloval .Když ho připojim do usb tak ho to nabíjí.I pc dá zvukem vědět že je připojen ale zkrátka nefunguje?Musím ještě něco nainstalovat?
-
-
A máš ovladač určenej pro pc? Normální od Xka na pc nefunguje :/
-
Vložil přiložené CD, nainstaloval. Připojil k pc, začal blikat, po chvíli začala svítit 1/4 okolo Xboxu znaku a tam by měl svítit tehdy, když máš 1 ovladač připojený. Dva pak svítí, když máš dva atd. Bezdrát nelze vypnout. Buď ho musíš zakázat a neustále povolovat nebo ručně odpojovat z USB.
-
Pokud nainstalujes drivery a pak ho pripojis tak by to mnelo hned bezet. Na tom prostrednim cudliku by ti mela svitit jedna ctvrtina toho kolecka
-
-
svítí celé?tak že j eto blbě?teda bliká celé
-
-
Jak pise kolega, kdyz blika tak myslim ze to hleda. Co mas za system? Ja mam win 8 a vim ze jsem s tim mel problemy a musel to nejak slozite instalovat
-
-
win 7 64 bit
-
-
Ak si dobre pamatam, tak dtred blikal ked nebol gamepad rozpoznany. Ale ja som pouzival bezdrotovy, takze si nie som isty ako je to v pripade kabloveho.
Skus stiahnut a nainstalovat ofiko ovladace znovu:
https://www.microsoft.com/hardware/en-us/d/xbox-360-controller-for-windows
-
-
-
a v panelu zařizení pišou že pracuje správně?ale když spustím DS2 tak ho nemužu tím ovládat?
-
-
Priamo vo Windowsoch mozes odskusat, ci funguje spravne alebo nie (je to niekde v "zariadeniach" v "ovladacich paneloch").
Aspon zistis, ci je chyba vo Win alebo v DS2 a podla toho mozes zvolit dalsi postup. -
Je to uplně normální gamepad, je uplně jedno, že je z Xboxu, k PC připojíš všechno. Je to jen o nastavení. DS2 je zmršená hovadina, tam mě ani nepřekvapuje, že ti to nejde.
-
-
-
Ahoj, prosím poraďte nějakou dobrou multiplayerovou střílečku. Preferoval bych spíš pomalejší taktický styl. O tyhle hry ale nemám zájem: Arma, Insurgency, CoD, Battlefield, Titanfall, Ghost Recon Online a Red Orchestra.
Předem děkuju. -
-
airsoft/paintball *5*
-
-
NERF *3*
-
-
Rainbow Six? Swat?
-
-
Neměly náhodou servery běžící přes gamespy? U těhle her už moc serverů nenajde.
-
-
hele koupil jsem si s kámošem Rainbow Six 3 na steamu a online tam šel
-
Novejsi dily rainbow six mozna ne ale jistej si tim nejsem. U Swatu pak netusim vubec ale vzhledem k tomu ze moc takovych strilecek neni tak tezko doporucovat jeste neco dalsiho :D
-
-
Multiplayer u novějších dílů už právě nebyl moc pomalý a taktický. Napadl mě ještě Ghost Recon, ale tuším že jak jednička, tak Advanced Warfightery měly multiplayer přes gamespy a u toho novějšího multiplayer moc nefunguje... těžký něco doporučit :-D
-
-
-
-
Red Orchestra, Insurgency a Arma... vyhodil jsi v podstatě jedny z mála zástupců pomalejších a taktických online stříleček. Popravdě mě jiné hry ani nenapadají.
-
Tím, že jsi vyhodil Armu, tak jsi dost omezil ten pomalejší styl.
-
-
Last of Us soutěž
Musí na obrázku být oba protagonisté? -
Technický rozbor Horizon
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-horizon-zero-dawn-ps4-pro-performance-analysis -
-
Nádherná hra roku, sběratelka povinnost *14*
-
-
jojo, krásná grafika, tohle prostě na PC neuvidíš, tam je tak akorát pár pixelů s cenovkou 19.99 dolarů...BTW LV, to klikáš ty, nebo někdo z tebe dělá ještě většího de*ila?
-
-
-