-
Dispatcher
http://store.steampowered.com/app/341980/
slušná kopírka *7* -
Pokus o nový útok na sítě Sony právě začal?
To fakt hrozně světu pomůžou, že zaútočej na Sony. Idioti. -
-
-
Je to banda zm*dů, kteří škodí hráčům. Pozavíral bych je parchanty. -
-
ale prd, skodej jenom sony a uzivatelum sony, normalnim hracum je to volny...
-
-
Definice normálního hráče je podle tebe jaká - pubertální prase hrající na PC pirátské verze her?
-
-
ano urazet, to je presne to naco se zmuzes *12*
-
-
Hezky, takze nejdriv nadavky, ted jsi si kopnul do cloveka na kolenou ...opravdu ryzi charakter Zlodeji.
Docela verim, ze je ti spatne... -
Windows 8 prý umožní na PC hrát X360 hry. Věříte tomu? My ne...
Já jsem sám PCčkář, ale je mi špatně z lidí jako jsi ty. -
ale tak proc, trocha legrace na ucet sony a zaslepenych fans :)
a voni po tom skocej :) -
Mhmmm.
Naproti tomu tvuj puvodni komentar byl opravdu hodnotnej, a predevsim politicky naprosto korektni : D
Tobe podobnejm bych jako absolutistickej diktator (ono to prijde!) daval nejaky samofackovaci obojky, abyste se takovyhle trotloviny odnaucili vypoustet do sveta : D
-
-
-
Obdivuji vaší inteligenci...
-
-
-
-
Sympatickou slevovou akci má na Steamu tento víkend taky vydavatel Devolver Digital. komentáře
Ten SS vypadá dobře. -
The Wolf Among Us Episode 2
Podařilo se vám někomu stáhnout episodu 2? Já mám nonsteam verzi (z Telltale shopu) a po připojení mi to nehlásí update, nic. A když dám spustit EP2, tak to napíše dowload is unavaible. -
-
Tak už sem to dohrál. Kdo chce spoilery?
-
-
4hodiny? tak to je vlastne nadprumerne dlouha hra, na dnesni pomery *6*
-
-
Tak vynasob to 5ti
-
-
-
Mně se auto stáhla ze steamu, ale ještě jsem ji nespouštěl.
-
-
Já to kupoval na Amazonu, takže sem dostal jen tu kokotskou Telltale shop verzi, která nemá autoupdate.
-
-
-
Herní ovladač Delta Six pro fanoušky FPS her bude dostupný pro PC, PS3, X360 a pravděpodobně i next-gen.
Waw, kdybych si neprecetl clanek v bleskovce , respkt nerozklikl rekl bych obycejnej herni ovladac. Ted jeste k jakejm hram to bude a jestli to bude fungovat presne tak jak tam pisi. *4* -
-
Herní ovladač Delta Six pro fanoušky FPS her bude dostupný pro PC, PS3, X360 a pravděpodobně i next-gen.
bude to jenom k jedný hře a to CoD, stojí za tím Activision -
-
To at si strci, tam kam slunce nesviti. *3*
-
-
-
Konzole Wii U prý nebude levnou záležitostí. Přesná cena však zatím oznámena nebyla.
Dneska už se s cenou nad 1000 USD (+-20 000 Kč) budou docela obtížně chytat , pokud to nebude vysloveně herní trhák .... a na ten to zatím nevypadá :( -
-
Mno Regee ale řekl že cenou bude konkurovat xboxu a PS3. Což si nemyslim že bude tak docela pravda nicméně i tak čekám že cena nepřesáhne 10 tisíc.
Vážně doufám že doby kdy konzole stály při launchy 20 a vice tisíc jsou pryč.
-
-
Need for Speed: Rivals nedorazí na PSV a WiiU z důvodu slabých prodejů.
Bože takhle skurvit, tak dobrou sérii. -
-
vždyť ta série není dobrá už hóóóódně dlouho...
-
-
Já vim, já taky nemyslim až teď, ale celkově.
-
-
-
Max payne 3 screenshoty!
http://www.rockstargames.com/newswire/article/22501/max-payne-3-screens-the-streets-of-new-york.html -
jedna popovka.:)
https://www.youtube.com/watch?v=s_UAFNoAd4Q -
-
Az jsem si ublinknul do pusy...
-
-
dobrou chuť...
-
-