Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ještě 2 dny

http://store.steampowered.com/app/241620/
    • Cena tak dolar nekde v bundlu ne? za takovou grafiku bych 2 urcite nedal
      • Inquisitor
        No vidíš mě se ten styl líbí. Nejsou to žádný grafický orgie, ale na grafiku sere pes.
    • victor
      Co je v deluxe navíc ? Páč v knihovně už se mi standard edice válí a na BundleStars Reboot 4.0 mám kromě Inquisitor:Deluxe Edition za stejnou cenu 5 dalších nadějných her ....
      • Cosi
        Deluxe navíc obsahuje mod měnící všechny nepřátele na netopýry a další blbosti. Jinak si to můžeš přečíst na kartě hry.
        • victor
          No vidíš a o módu jsem se právě nikde nedočetl .... Jinak po updatu by se z popisek na Steamu prase vyznalo
          • Inquisitor
            Toho neposlouchej, očividně hru nehrál a papouškuje tu kravinu o netopýrech. Deluxe obsahuje soundtrack, povídky apod. bonusy. Samotná hra se nemění, žádný mody nejsou.
  • horak.ada

Minecraft + Kinect

proboha proc? *13*
    • RakeW
      Proč ne? Dyť to dává celkem smysl.
  • SalemCZ
    • Mart9
      Pozdě :D Podle mě už všichni řekli, co chtěli.
      • SalemCZ
        Mě by se teda líbilo kdyby to někdo tak nějak shrnul. 
  • skaven123

Mrkněte na screeny Crysis 2 v Direct X11. Patch ze stránky zatím stáhnout nejde, ale připravené...

:) stranka uz neexistuje
    • To byla tedy rychlost...
      Přelinkováno na stránku se screeny. *3*
  • ucho
    PS+ tipovačka

Co tipujete, že tam tentokrát bude? Já bych to viděl na Doom. Potěšil by Order 1886.

• SalemCZ
      Assassin Creed, Stardew Vallevy sázím eSports 2013 Winter Case do CS:GO :D 
      Edit: možná i NFS 2015
    • Mart9
      Battlefield Hardline
  • Jack1947

Metal Gear Survive má v licenční smlouvě pro koncové uživatele uvedené upozornění, že hra není určená pro vyhledávání vztahů.

LOl takhle vtipné info co se má/nemá jsem asi ještě ke hře nečetl *1*

Jako dá se chápat plno blbostí ale že by tam někdo se snažil protlařit nějakou politickou kampan ? skrze hru lol když má mnohem více a lepších možností jak to udělat(Twitter,Facebook a jiné..). O dalších věcech co tam píšou se nemá smysl ani zminovat.
  • Dvojice nových, kreslených, wallpaperů z Grand Theft Auto V se vám pravděpodobně bude líbit.

to bongo vedle postele :))
  • Vidím ať LV napíše cokoliv jeho klikač z toho má žně :D :D
    • A kde vidíš prosímtě toho klikače? Spíš mu pár lidí klikne minus, protože má stupidní názory, toť asi tak vše.
  • PS4 dema

Ahoj,

mohl by mi někdo s PS4 říct, jaká dema v ČR se tam teď dají stáhnou? Je tam to UFC?
    • ucho
      nevím, jestli nejsem slepej, ale já jsem tam naprosto žádný dema nenašel...
    • Miserius
      Je, jeste FIFA a 3 Lego hry
      • Díky!
      • ucho
        a kde se to tam vyskytuje?
  • Hanzales

ARMA3 "gameplay"

http://www.youtube.com/watch?v=bz9mIgaBmU8&feature=player_embedded

takový malý náhled :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit