-
ještě 2 dny
http://store.steampowered.com/app/241620/ -
-
Cena tak dolar nekde v bundlu ne? za takovou grafiku bych 2 urcite nedal
-
-
No vidíš mě se ten styl líbí. Nejsou to žádný grafický orgie, ale na grafiku sere pes.
-
-
Co je v deluxe navíc ? Páč v knihovně už se mi standard edice válí a na BundleStars Reboot 4.0 mám kromě Inquisitor:Deluxe Edition za stejnou cenu 5 dalších nadějných her ....
-
-
Deluxe navíc obsahuje mod měnící všechny nepřátele na netopýry a další blbosti. Jinak si to můžeš přečíst na kartě hry.
-
-
No vidíš a o módu jsem se právě nikde nedočetl .... Jinak po updatu by se z popisek na Steamu prase vyznalo
-
-
Toho neposlouchej, očividně hru nehrál a papouškuje tu kravinu o netopýrech. Deluxe obsahuje soundtrack, povídky apod. bonusy. Samotná hra se nemění, žádný mody nejsou.
-
-
-
-
-
Minecraft + Kinect
proboha proc? *13* -
-
Proč ne? Dyť to dává celkem smysl.
-
-
-
Pozdě :D Podle mě už všichni řekli, co chtěli.
-
-
Mě by se teda líbilo kdyby to někdo tak nějak shrnul.
-
-
-
Mrkněte na screeny Crysis 2 v Direct X11. Patch ze stránky zatím stáhnout nejde, ale připravené...
:) stranka uz neexistuje -
-
To byla tedy rychlost...
Přelinkováno na stránku se screeny. *3*
-
-
PS+ tipovačka
Co tipujete, že tam tentokrát bude? Já bych to viděl na Doom. Potěšil by Order 1886.
-
-
Assassin Creed, Stardew Vallevy sázím eSports 2013 Winter Case do CS:GO :D
Edit: možná i NFS 2015 -
Battlefield Hardline
-
-
Metal Gear Survive má v licenční smlouvě pro koncové uživatele uvedené upozornění, že hra není určená pro vyhledávání vztahů.
LOl takhle vtipné info co se má/nemá jsem asi ještě ke hře nečetl *1*
Jako dá se chápat plno blbostí ale že by tam někdo se snažil protlařit nějakou politickou kampan ? skrze hru lol když má mnohem více a lepších možností jak to udělat(Twitter,Facebook a jiné..). O dalších věcech co tam píšou se nemá smysl ani zminovat. -
Dvojice nových, kreslených, wallpaperů z Grand Theft Auto V se vám pravděpodobně bude líbit.
to bongo vedle postele :)) -
Vidím ať LV napíše cokoliv jeho klikač z toho má žně :D :D
-
-
A kde vidíš prosímtě toho klikače? Spíš mu pár lidí klikne minus, protože má stupidní názory, toť asi tak vše.
-
-
PS4 dema
Ahoj,
mohl by mi někdo s PS4 říct, jaká dema v ČR se tam teď dají stáhnou? Je tam to UFC? -
-
nevím, jestli nejsem slepej, ale já jsem tam naprosto žádný dema nenašel...
-
Je, jeste FIFA a 3 Lego hry
-
-
Díky!
-
a kde se to tam vyskytuje?
-
-
-
ARMA3 "gameplay"
http://www.youtube.com/watch?v=bz9mIgaBmU8&feature=player_embedded