-
Vydání PS3 verze Final Fantasy XIV, o které před třemi týdny tvůrci tvrdily že je hotova, se...
Změny v týmu vývojářů, naznačena změna celého systému (do té doby se zřejmě bude hrát bez poplatků) a odsunutí PS3 verze na neurčito. Co na to říct? Škoda slov... -
Stream na VGA 2010
http://atdhe.net/tv/watch_spiketv.html -
Blues & Bullets EP2
Pamět mám dobrou ale tak dlouhé vydávací cykly jsou fakt naprd. Pomalu jsem zapoměl o čem že to bylo minule nicméně tedka se to rozjelo pěkně. Jasně je to furt tupá neinteraktivní zábava (jak se to vezme) ale za tu hodinu -hodinu a půl to snad i stojí zahrát z nudy. Ano "hry" jako tohle hraju z nudy a pro relax.6/10. -
-
Počítače
Kterému z těchto čtyř pc by jste dali přednost??? Jde o čistě herní výkon v rozlišení 1680 (Není to pro mě, ale pro občasného hráče her typu BF, CoD, AC,...)
Ps: Do teď hrál AC4 v +- 10 fps takže o 100% 60fps plynulost opravdu nejde jako některejm fps masturbátorům tady. Pro jeho občasné hraní bohatě stačí 15 až 20 fps (nehraje po netu)... Sám si ten obchod vybral a zeptal se mě kterému bych dal přednost, ale já fakt nevím protože každej má svoje + a - tak neváhejte dát svoje návrhy do 15k, když budou lepší.
...
http://www.bohemia-computers.cz/product/162414/BC-Herni-ASUS-AMD-6-x-3-3GHz-16GB-1TB-HD7850-1GG-DDR5
http://www.bohemia-computers.cz/product/139575/SUPER-Herni-osmijadro-16GB-1TB-HD-7770-500W
http://www.bohemia-computers.cz/product/137838/HERNI-PC-CORE-i5-1000GB-8GBDDR3-ATI-HD-6570-2GB
http://www.bohemia-computers.cz/product/136965/Herni-PC-ASUS-FX-4-x-3-6GHz-8GB-1TB-GTX-550Ti-1GB-DDR5-500W-ctecka-karet -
-
Má cenu se tady k tomu vyjadřovat? I takoví "hráči" jsou mezi námi. Doporučuju koupit si konzoli, myslím to vážně. Absolutně tomu nerozumíš ani ty, ani on. Pro takové lidi je PC škoda, bez urážky.
Apropo je ti jasné, že 10fps je slideshow a 15-20fps v tobě tak jedině vyvolá záchvaty epilepsie. FPS nejsou kvůli onanii, ale to člověku jako ty nemá smysl vysvětlovat.
Čistě pro info, ty sestavy jsou tragické z více důvodů a takový odpad si koupí vyloženě amatér jako jsi ty (pokud to myslíš opravdu vážně co tu píšeš). Klidně bych ti tu poradil sestavu, co a kde koupit, ale něco mi říká, že pro člověka, který dokáže "hrát" hru v 10fps je to zbytečné.
Ok víš co, pravděpodobně toho budu litovat, ale věnuju ti pár minut času.
Napíšu to do nového příspěvku nahoru, třeba to bude i pro někoho jiného užitečné a taky proto, že mi to hlásí moc odstavců (omg) ....
Pravidlo č.1 vyhni se hotovým sestavám, pokud nechceš mít pěkné kancelářské PC na pouštění hudby a surfování na netu za 20 litrů. A neposlouchej chytráky typu Veskoslav viz jeho kecy s 16gb ram apod. -
-
Nezapomen, ale ze hlavni podminka je financni limit : 15000!!!
Tzv. Sestavis pc o 2tisice vice a budes sam za blbce. *4*
( hotove sestavy ? To fakt hraci kupuji? *15* )
-
-
Jedinej dobrej posledni (pac ostatni ATI karty) ale i tak slabe do 15k se neda postavit herni komp byt treba na obcasne hrani. *4*
-
-
Sorry jacku ale to je žvást. Bratr má pc za zhruba 10k a bez problému na tom dohraje jakoukoli současnou hru. Teď hraje AC4, má to na plno se základním AA v rozlišení 1680 a nejhorší fps co měl bylo kolem patnácti, tzn. bez problému hratelné...
-
-
Delas si srandu ? Lol 15FPS a pry bez problemu hratelne... vzdyt jak chces kdyz mu to staci tomu dotycnemu at ma treba pc kde mu pojedou hry nejhure 15Fps, ja tu fakt jenom "placam obily". *4*
-
-
Na svém pc nemám s fps ve hrách problém ale ano 15fps je pohoda
Dokud se dá hra dohrát a není to slideshow tak jsou s tím singlplayer hry normálně hratelné...
-
-
-
Jacku, Jacku....To, že ty to neumíš, neznamená, že to nejde. Herní pc za 15 jde, ale nebude to žádné dělo. Navíc si musíš koupit AMD místo Intelu a to také hraje roli v ceně. Jo a Ati karty asi sotva, kdy Ati se oficiálně nepoužívá od roku 2009. Ale chápu, AMD=ATI. Proboha nepiš, pokaždé mě totiž dokážeš nassrat něčím novým.
-
-
AMD = ATI ano ja ATI nerad. Kdybych mohl tak taky radsi Intel ale to uz by jsme sli pres 15k vid ? *3*
-
-
Ty jsi fakt vemeno. On mluví o grafických kartách, ty mektáš nějaké kecy o procesorech....Když totiž napíšeš Ati karty, tak každý normální jedinec, co nemá IQ Jacka pochopí, že myslíš grafické karty, protože Ati vždy vyrábělo grafické karty a ne Ati=AMD, protože AMD pohltilo Ati. To je to samé jako by jsi napsal, že mobilní divize Nokia=Microsoft nebo Volswagen=Škoda... *7* Ale co na Tebe reaguji, stejně to nepochopíš, napíšeš nějaké naprosto pitomé moudro, které ukáže, co jsi za intelYgenta.
-
-
Aspon jsem hloupy , jsem sam za sebe ne za jine. *3*
-
-
-
-
-
všechny jsou total šunt...kčemu je v hernim PC 16GB ? :D
-
-
Pokud to má mít na dalších X let, tak není důvod tam nedat 16 GB RAM. Vždycky je lepší mít více než méně, ne?
-
-
To jo no, kdyz hry dneska nevyuziji poradne ani ty 4gb. *15*
-
-
A co třeba když si ke KSP pustíš hudbu, u toho zaplej uTorrent, vypalování a prohlížeč... Řekl bych že těch 4gb bude dost málo...
-
-
Ja to ale takhle nebral realne na hry by stacilo mene 4GB mi byli ale po jiste dobe malo pravda pac to nak tak podobne bejva no, takze za predpokladu ze by hral jenom hry a nic nemel na pozadi tak by to realne i slo.
-
-
-
-
-
Tohle je opravdu spatnej vtip. Rozhodne nedoporucuju kupovat. To jsou jen zbytky co nejdou poradne prodet tak z toho udelaji pc.
-
-
Diky za rady, proč nenahodíte lepší sestavu?..
-
-
Musíš říct finanční strop:) A jestli s OS nebo bez.
-
-
Strop 15 000. Čisté pc bez os. Nemusí bejt ani mechanika a nic jiného kolem, prostě jen herní základ pro rozlišení 1680x1050...
Btw. Ani skříň není třeba, mám jich doma několik a když to budou samostatné komponenty tak to složím sám...
-
-
-
-
Všechny mají zastaralé grafické karty, možná tak ten první, ale fakt z donucení. Zbytek bych ani neuvažoval. Rozhodně na tom nepojedou hry v maximální kvalitě jako poslední Metro, Crysis 3 atd.
-
To je doufám vtip. Jen ten první za něco stojí.
-
xy
Kdybych si musel s pistolí v ruce vybrat, tak ten první. Ale jinak ani jeden, ve všech jsou otřesný desky atd. je na tom strašně vidět, že chtěl někdo nacpat co nejvíc "čísel" do 15k. Najdi si netu nějaký fórum, nech si to sestavit podle toho, co ti poradí.
-
-
Hraje někdo to Unity? Má to cenu kupovat? Nebo je to stejný průjem jako AC 3 a AC Black Fag?
-
-
Vzhledem k tempu, jakým AC hry teď vychází, tak to snad ani nemohou být dobré hry.
-
Mám opačný názor než tady kolega nahoře. Ano jsou tam nechutné "mikrotransakce", ale že bych musel platit, abych dohrál kampaň? Ne. Umělá obtížnost? Taky se mi nezdálo. Když jsem měl asi 8000 z questů a truhel, tak jsem si koupil lepší výbavu a bylo to v pohodě.
Optimalizace je horší to ano, ale ve finále to jede docela dobře navíc včera vyšel na PC patch a na konzole vyjde brzo. Co se mi líbí je konečně důraz zase na příběh templáři vs bratrstvo a nevím proč, ale nějak mi to připomíná zpátky první díl. Paříž je fakt hezká a hrozně příjemně se v ní pohybuje. Dodatečný mise pro známé osobnosti jsou taky super podle mě.
Na to jak jsem na Unity při prvních hodinách plival, tak si mě pak nějak získal. Asi za to může i konečně docela dobrý hrdina. Měl jsem rád Altaira, Ezia až, když byl starej a pak až Edwarda, ale Arno je fakt sympatický. Rozhodně lepší jak AC3 a jestli to je lepší jak Black Flag? Podle mě jo, protože BF hodně opustil ten boj proti templářům a fakt tam tohle bylo na druhé koleji.
Koupil jsem to, ale na druhou stránku nevím jestli podporovat Ubisoft s těma mechanikama, co tam nacpal. Je vlastně nemožné udělat hru na 100% aniž bys nepoužíval vedlejší aplikace a to mě fakt se*e. Je to na tobě. Nejdřív si zjisti jestli ti to poběží. Já zanevřel na AC po trojce a BF mě bavilo, ale nebral jsem to tolik už jako AC. Tohle mě zase chytlo docela. -
Ještě větší. Neoptimalizované, plné bugů a navíc s nechutnými mikro-transakcemi, kdy ti před každou misí nabízí uměle vylevlovat postavu za příplatek, aby ses tak nenadřel. Fakt asi nejhorší release AC ever. A to říkám, jako někdo, kdo se na AC z revoluční Paříže dost těšil.
-
-
http://www.sound-of-power.com
-
Obsidian najímá
Tady. Ví někdo na co? -
-
http://www.formspring.me/JESawyer/q/199194726031717125
-
Možná to bude mít něco společného s tímto chystaným XBLA titulem:
Bleskovka (2.3.2011):
Obsidian Entertainment chystá zcela novou zábavnou RPG hru, vyjde zhruba za rok a bude fungovat na free-to-play modelu.
zdroj: http://www.mcvuk.com/news/43267/Obsidian-teases-next-projects
-
-
Od teď na PS+ jenom 2 PS3 hry měsíčně, nějaký další věci v linku
http://www.playstationlifestyle.net/2013/10/11/playstation-plus-future-free-games-evergreen-ps-vitaps3-titles-discussed-now-2-ps3-free-games-each-month-in-europe-more/ -
-
Mně by spíš zajímalo, jak to bude s PS+ na PS4. Nějak se o tom nemluví. Začínám mít podezření, že na hry zadara můžeme zapomenout. Snad je ten dojem špatnej.
-
-
Stačí sa pozrieť na wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Instant_Game_Collection
Hry na PS4 v roku 2013 sú Driveclub (PS Plus edition), Resogun, Outlast.
Podľa mňa slušný nášup ... *4* -
Hry zdarma tam budou, uz se vi první dvě... Budou tam pridavat kazdej mesic dve ale samozrejme to bude jinyho razu nez dosavadni ps3 hry, kdyz na ps4 bude jen par her...
-
od launche tam bude Driveclub
-
-
ale nebude to full verze, bude v ní chybět pár aut a tratí... ještě se neví, kolik bude stát upgrade na full verzi...
-
-
no mně se to zdálo pochybný, teď už jsem chytřejší
-
-
-
-
Pokud dají jako dvojku Sly collection HD remake, tak to snad jako dvojku zkousnu. Třy hry byly akorát , takhle se s jednou casuall a jednou pořádnou holt už netrefí do vkusu všech.
-
-
Fuj prasca já češtin ...
-
-
i kdyby dávali jednu hru měsíčně, tak se to vyplatí... tím jejich tempem by člověk řekl, že za chvíli nemají co rozdávat :)
-
Nastesti ta treti vzdy byla nejaka ptakovinka, ale nekdy tam byla slusna,nenapadna hra (Stealth bastard)... Skoda... Ale je jasny ze kdyz zacnou davat i PS4 hry ze neco zkrouhnou
-
-
Bethesda včera vyzvala hráče, ať neklikají na nic v klientovi k betě Falloutu 76. Jedna z chyb mohla z disku smazat 50 GB stažených dat.
Ten "Fallout" 76 je fail a to ještě ani nevyšel xD
-
Nekdo na multak Project Cars?