Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Femto

Nioh

Tak co zkusili jste druhé demo? Za mě musím říct, že se mi to hodně libí. Combat je velice povedený, ovládaní velice intuitivní, tři styly boje dobře vyřešené, animace plynulé, grafika průměrná, využití japonské mytologie taky fajn, hlavní postava šíleně nudná, ale tak to se dá přežít, jako hlavní postavu bych uvítal nějakého pořádného samuraje, takový Irako Seigen by byl sen *14*
  • Mnoho japonských majitelů Nintendo 3DS si stěžuje na bolest očí při hraní, nekteří z ních...

Po pěti minutách, nebo po pěti dnech?
    • Máme to (bohužel) správně - po pěti minutách!
  • Playman bude PC verzi vynikající From Dust (recenze8/10) na svém shopu nabízet za 299 Kč a navíc...

tak za tu cenu to snad koupí každý :) to se nevyplatí stahovat, já teda do toho jdu určitě, skvělá cena
    • smejki
      no vidiš. a já to neberu jen kvůli tý zhovadilý ochraně.
  • PC verze Batman: Arkham City vyjde nakonec v ČR 25. listopadu.

to snat ne uš zase furt na PC se něco odkládá
  • Až se Valve rozhodne oznámit Half-Life 3, určitě tak neučiní tričkem, příspěvkem ve fóru...

Ach jo, mě už to nebaví. Unavuje mě, jak jsou všude kolem narážky a i ty jsou často nějak spojené s Valve.
    Ať si Gaben strčí tu hru do svojí obří pr... ledničky nechá si ji tam.
    • Jenze vetsinu z tech "narazek" si vycucaji z prstu fanousci,kteri vidi naznaky skoro vsude.
      To je pak tezky.
  • KDY VYJDOU OCEKAVANY HRY ?

Je strasny sucho na hry ted to je strasny.
    Nemam ted vubec prehled kdy maj vyjit naky pecky třeba pristi mesic nebo tak vyjde vubec neco až na zaklinace snad posledni pul rok nevysla zadna poradna hra.
    Tak napiste na co se nejvic tesite co bude brzo vydany.
    • Morraw
      Já se řídím celkem často tímto
      http://www.metacritic.com/browse/games/release-date/coming-soon/pc/date
      Září rozjel Mad Max a MGS. V říjnu jsou spíše menší hry. Listopad patří velkým AAA titulům. Fallout 4, CoD 3, AC Syndicate, Starcraft 2, Rainbow Six Siege, Just Cause 3. Prosinec - Leden bývá zabitý=více času dohrát resty a připravit se na nový herní rok.
      • Jack1947
        Tedy prd výjde...
        • áno.. spíš prd crackneš *3*
    • Chim
      Prison architect, Darkest dungeon...
    • Jack1947
      Odklady... dohady...
    • ja se teším na might and magic 7, a kdyby mne to prestalo bavit je tady spousta her ktere jsem ješte nehrál napr. total war Attila, a v nejhorším se da vzdycky obnovit account ve wowku
    • Keyz
      http://games.gamepressure.com/games_encyclopedia.asp?PLA=1&CZA=3&SOR=2
      • super, tak nemusim vzpominat a muzu vybrat sirsi spektrum titulu *5*
        (akorat mam podezreni, ze to nejsou zdaleka vsechno finalni verze)

rozdeleno a serazeno podle nalehavosti

chci:Darkest Dungeon, Age of Decadence, Dragon's Dogma: Dark Arisen, Galactic Princess, Hard West, Football Tactics, The Banner Saga 2, Slain!

zaujaly: Sui Generis, Grim Dawn, Ironkraft: Road to Hell, Heroes of Normandie, Sovereignty: Crown of Kings, Shadowhand, Overlord: Fellowship of Evil
        • Keyz
          Tam píší data vydání pro finální verze. Tedy těším se konečně na prison architect :)
          • to sice pisou, ale kdyz jsem vlez na stranky seven dragon saga http://www.tsi-games.com/seven-dragon-saga-tsi-games/ , tak tam cekaly maximalne art worky a posledni novinka o Prototype Proceeds Sep 10, 2015

(sui generis a grim dawn se vyviji uz tak dlouho, ze jsem je prestal sledovat, ale delalo na tom taky jen par lidi, to se pak tahne jak smrad)
    • patrne u tebe poradna hra souvisi s poradnym hypem, a to te neuspokojil metal gear?
      • zrovna metal gear jde totalne mimo mě :D nemusi jit o nakou na hypovanou pecku rposte vas nazor na co vy se tesite :D
        • ja jsem rpg pozitivni, tim je dany, ze jsem zvedavej na sword coast legends, fallout 4 a do:s enhanced

ale nic prulomovyho neoceavam
  • ucho

Každé vývojářé studio se nyní může samo kdykoliv rozhodnout, kdy a o kolik zlevní své hry na STEAMu.

to samozřejmě není pravda. ještě to nefunguje...

https://twitter.com/danthat/status/438662043395440640
    • To v praxi znamená co? *8*
      • vlastik.plaminek
        Že si třeba Ubisoft může dát slevovou akci kromě Uplay i na Steamu a nemusí se ptát Valve, jestli může. Aspoň tak to chápu já.
  • Konami potvrdilo PS4 verzi PES 2015, PES 2014 se však na nové konzole nepodívá.

Kdyby se radši soustředili na aktuální ročník...
    • ringmancz
      bude až další, protože to nechtěli odfláknout narychlo
  • Qwer

Murdered: Soul Suspect

Pěkné sobotní odpoledne...

1H0Y7-BJLBL-EILQS

Písmena i číslice jsou posunuté o jedno doprava
    • Díky moc! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit