Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant

EA očekává další novou generaci konzolí za 5-6 let.

Pokrok nezastavíš.
  • Jack1947

Nový patch pro PC verzi hry Call of Duty: WWII opravuje chyby a přidává plnou podporu splitscreenu.

WTF??! Splitscreen na PC!!!(!) *8*
    • Johnny
      to jako 4 sety klavesnice a myši? asi ne no xD
  • Mrkněte se na video, které odhalí, jak vytvořit 3D obraz Maria na chodník.

:) A kde něco podobního najdu v Praze či Brně ? (Robot na Čerňáku je taky pěknej ale ...) .... Práce s perspektivou je přece jen složitější než si otagovat vagón klikyhákem nebo poškrábat sklo v metru .
  • Radkaa

Need for Speed nabídne opět možnost projet se v BMW M3 E46.

Tohle auto úplně zbožňuju. *14*

Proč tolik mínusů zase ? *8*
    • Chim
      Protože "diskuse na games ®"
  • Psychotic

Spekulace: Ve vývoji je reboot herní série Resident Evil na kterém spolupracuje designer Jordan Amaro (Metal Gear Solid V, P.T.)

Na to jsem už dlouho čekal.
  • Mass Effect 3 si v první recenzi (v německém magazínu GameStar) vysloužil hodnocení 9.3/10. Hlavní...

oh lol na tom webu se píše, že to má okolo 90 minut CUTSCENE :-O
    • A to je málo nebo moc?
  • Cubu Physics

Nova hra ve vývoji ze slovenské dílny něco mezi Penumbra a Quadrax. muze to byt docela legrace ne?
    nejake info bylo i na českých hrách. Kratke video jsem našel zde: http://www.youtube.com/watch?v=2I_ym4_W_Cs
  • Veskoslav

Unity engine

Když už se bavíme o enginech:)
    https://www.youtube.com/watch?v=BYWgx5lleLI
    • Lukyz
      Jako tech demo pěkný, ale nevybavím si žádnou hru na Unity, která by mě nějak graficky ohromila.
      Neříkám že je to špatný engine, jen že co se týče grafiky není rozhodně top.
      • to neni ani tak enginem jako schopnymi grafiky. i s enginem o generaci zpet lze delat hezke veci, kdyz to nekdo umi. vse potrebne k tomu, aby hra byla oku libiva, ten engine zvlada. ghost of tale bezi na unity.
  • MidnighT91

Dark Souls

Chlapy mám problém, začal jsem to znova hrát a potřebuji si změnit nastavení kláves X, Y, tedy Insert a Delete. Z nějakého důvodu mi totiž hra na tyto dvě klávesy nereaguje takže se nemůžu kouknout na staty zbraní... Jenže když to chci v nastavení změnit, tak na to kliknu ukáže se klasicky Assign a key jenže ať mačkám jakoukoli klávesu, tak to hra nepřiřadí kolonka zůstane prázdná a dokonce z toho pak už nemůžu odejít, pomůže jen alt + F4...

Dal jsem tam tyto módy "DSfix, DSMfix, Flora Overhaul a Sweet FX... Všechny jsem je odstranil ale přiřazení kláves stejně nefunguje...
  • MickeyMutant

Na E3 prý bude představena Dark Souls III od Hidetaky Mijazakiho.

Co se stalo, bleskaři? Kam se poděl Hepburn? Špatný den nebo jen "život je změna"?
    • braveman
      Ani jedno, ani druhé.
      Autorem bleskovky nejsem já, ale Aleš*3*
      • MickeyMutant
        Tak to jo. Oceňuju tvou konzistenci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit