Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 29. ledna vyjde na STEAMu remasterovaná verze hry Fahrenheit.

Suprová detektivní adventura (teda až na ten matrixovskej konec*7*), takže je dobře, že se jí dostálo remasteru.
    • Naprosto zbytečnýho remasteru ovšem.
      • Naprosto zbytečný komentář ovšem.
  • Worhammer

Prosím o radu

Dobrý den, už mě to s*re, každá hra, kterou bych si rád zahrál nepodporuje změnu deadzonu na gamepad. Řízení se nedá uřídit, když auto zatáčí už pod úhlem 45 stupňů, když pohnu páčku o 0,00000000000000000000000000000000000001 mm do leva/prava. Zkoušel jsem xinputy - x360 a podobné programy, ale deadzone prostě nelze změnit.
  • O vydání PC a konzolových verzí System Shock 3 se postará společnost Starbreeze, která se rozhodla do hry investovat 12 milionů dolarů.

Za konzolovou verzi jsem rád. Pokud to nezvoraj, má to díky konzolové verzi o dost větši šanci, že to bude stát za to.
    • No já bych spíš řekl, že díky konzolové verzi se to přesune víc do mainstreamu, protože se budou dělat nějaké ústupky kvůli hratelnosti, takže to bude zase jako každá jiná generická hra...
      • Hanzales
        Já jsem tak trochu zklamaný. Nejprve remake který se mi na tom unity engine velmi líbil, po oznámení přechodu na UE4 to prostředí na mně působilo tak, že jsem v tom SS1 vůbec nepoznal... a teď oznámení SS3 i na konzole.
        No pořád může obojí dopadnout víc než dobře, ale nadšení by mělo stoupat a né klesat :/
        • Draken69CZ
          Prvotní grafické ztvárnění remaku (to hratelné demo) byla úplná bomba a i když to bylo malinké strávil jsem tam překvapivě dost času, ten přechod mi taky úplně nesedí.
  • MickeyMutant

AMD oznámilo grafickou kartu AMD Radeon RX480, která vyjde 29. června s cenovkou 199$.

Dragging previously high-end performance down to an affordable $200 price point will let AMD dominate for the crucial mainstream graphics market until Nvidia releases a GTX 1060.

Let’s say it again, because it’s borderline mind-boggling: The first Polaris-based Radeon graphics card will cost only $200, and it will deliver roughly GTX 980-level performance according to AMD. That’s crazy. AMD will sell Radeon RX 480s by the boatload at least until a GTX 1060 appears—and maybe even after.

Still, the combination of those two next-generation graphics cards’ (RX 480, GTX 1070) entering the market basically renders every Radeon R300 and Fury card over $150 utterly irrelevant. There is zero reason to buy any Radeon graphics card but the new one for gaming right now... Everything else in the Radeon lineup is simply too high-priced compared to either the new Radeon or the GTX 1070.

The same can be said about everything Nvidia sells in the low- to mid-range: There’s zero reason to buy a GTX 950 or 960 right now with the $200 Radeon looming.

- PCWorld.com
    • MickeyMutant
      Tohle tedy znamená jasné doporučení do konce června (29. 6.) nekupovat nic ze střední třídy, ať už se jedná o Nvidii nebo AMD. Smysl bude mít z vyšší pouze Nvidia (GTX 1070, GTX 1080) pro ty, co jsou ochotni si připlatit, a ze střední RX 480 pro ty, hledající nejlepší poměr cena / výkon. Než vyjde GTX 1060 třeba za podobnou cenu jako RX 480.
      • Ceny staré generace karet poletí dolů jak Jackovo IQ. Ale když koukám na naše obchody, jak mají narvaný sklady GTX 960tek, tak ji mi jich až líto. (kecám, není) *5*
  • EA přiznalo, že s Dragon Age 2 ztratilo několik svých fanoušků a slibuje, že v dalším díle...

To jsou jenom kecy... prani marketingu maj vzdycky vetsi vahu. A cim oblibenejsi hra to je tim je to horsi. Dukazy jsou vsude okolo.
    • a jak k tomu rozdavali ten Mass Effect2 zdarma..pry proto, ze se ta hra tak skvele prodava ... *1*
  • Reklamní sdělení: Na Shop.Games.cz proběhne tento víkend speciální slevová akce na čtyři vybrané...

Jaky hry?
    Chci to vedet !HNEEEED!, jinak si to nekoupim : D
  • Malleth

Vývojáři z Team Ninja stále pracují na akční RPG PS3 hře Ni-Oh.

Miyagi!!!
  • Amylee.Anderson

NASA se rozhodla vynést obrázek Wheatleyho z Portal 2 do vesmíru.

Nechci být šťoura, ale to neni Wheatley. Myslim, že to je Space Sphere :)
    • Ten text tam, ale nenI pro prdel, ale tušIm, ale že, ale je tam kvůli, ale nějakému ale. Přemek Podlaha, ale nenI Přemek Podlaha, ale Lidská Bytost :)
  • Erien
    Edit: špatný post.....
  • Amylee.Anderson

FortressCraft - v podstatě vykradený Minecraft s lepší grafikou, texturami a nasvícením, vyjde...

Topinkáři musí mít vždy něco éxtra.
    • Těžko říct, něco máme navíc a něco jde zase úplně mimo nás. Vždycky budou všichni s něčím nespokojení, lidem se nedá zavděčit. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit