-
Zatím žádnej článek ani info ? o nové misi do WILDLANDS? ale no táák... i když teda konkurence taky zaostává.
-
-
tak pokud sis za těch X let nevšimnul tak games a víkendech nedělá.
edit: sice je to déle než víkend, ale je to tak zásadní mise aby o tom bylo nějaký info? Třeba minulý týden bylo do CS:GO přidána nová battle royal mapa.
-
-
CSGo nikoho nezajímá dlouhodobě ale u GRW bych čekal že se tady aspon zmíní je pondělí a nic a kdejaká hovadina má aspon 2-3 články, bud je to pohodlností nebo nevím ale nerad bych aby v mých očích začala kvalita webu tak klesat.
Ata zaměříme se jen na hry co nás baví, na ostatní hodíme bobek. Škoda že ta mise má otevřenej konec ale Bernthal potěšil.
-
-
přijde mi že CS zajímá víc lidí než nějaký Wildlands, dnešní maximum na Steamu 11111lidí, vím že je to jenom Steam a že to mají lidi i na konzoli a koupený přes uplay.
i Age of Empires II HD hraje víc lidí.
-
-
Netuším ale myslel jsem tady, pokud chceš inffo jdi si na nějakou ESPORT stránku.
-
-
Ale battle royal v cs nemá snad esport.
-
-
Reakce na příspěvek:
Nevím mě to vyznělo tak že do CS.Go by měl být článek ale WIldlands protože tebe to nezajímá ne(aby jsme se vyhli nějakým těm nedorozuměním)
-
-
Reakce na příspěvek:
já jsem spíš chtěl říct proč by měl být článek do Wildlands? Tak je to jedna mise, v čem je ta mise tak vzláštní?
-
-
Reakce na příspěvek:
Jon Bernthal třeba ? jinak tady každá aktualizace článek měla tak proč ne tahle co.
-
-
Reakce na příspěvek:
Tak tam hraje Jon Bernthal, v payday taky bylo dost postav. Jinak je ta mise na kolik hodin? Asi nejsou tady lidi jako ty který jsou fanoušci Jona Bernthala.
-
-
-
-
Reakce na příspěvek:
Tvůj názor možná, mě to příjde zvláštní. Neřeknu kdyby to byli jen2 mise ale je tam toho více třeba režim kdy likviduješ vlny nepřátel( snad nějaké postranní mise).
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Porovnejte mezi sebou skutečný Yemen a jeho ztvárnění v Uncharted 3.
Nevim jestli zrovna tyhle screeny jsou mezi sebou porovnávat -
AMD oznámilo grafickou kartu AMD Radeon RX480, která vyjde 29. června s cenovkou 199$.
Nechápu proč to tu někdo agresivně maže, když se vyjadřuju k bleskovce... *11*
Česká cena RX480 8GB (přičtěte 3-5% marži eshopů):
https://s33.postimg.org/t3hci2w3j/rx480distrib.jpg -
-
21% daň, protože cena 199 $ je bez daně i pro USA, kde každý stát má svoje legrace. 5 dollarů poštovné (normální je okolo 20) 10-15 dollarů marže pro prvního prodejce, co to dodává do Evropy, pak pro převoz k nám, to máš dalších 5-10 dollarů a zbytek je pak marže pro obchodníka, takže cca 280-300 dollarů u nás, což sedí na tu cenovku, co jsi sem dal.
-
-
Ne, cena 200$ byla oznamena za 4 GB verzi, 8 GB verze se odhadovala na 250, coz nakonec sedi.
-
-
-
Nejde se přihlásit s MojeID
Nejde se mi přihlásit na účet MojeID. Když kliknu na přihlásit a poté na ikonu MojeID tak se nic nestane, je tam pořád jenom možnost přihlásit pomocí tiscali účtu. Mám Chrome 25, v IE to taky nejde. -
-
Taky se mi to deje. Myslel jsem, ze to roze**** kazdy procisteni pocitace CCleaner-em, ale tim to asi nebude. Dokonce jsem psal i na technicky podpory (tiscali a mojeID) - ale jestli nestojis o naprosto obecny a zbytecny rady, tak si usetri namahu.
-
-
Dal jsem to vedet nasim programatorum, snad to opravi co nejdriv.
-
-
-
Co to pro tebe znamená :
Jako člen služby PlayStation Plus budeš až do 8. března 2019 dostávat každý měsíc hry měsíce pro systémy PS4, PS3 a PS Vita.
Po 8. březnu 2019 již tituly pro systémy PS3 a PS Vita nebudou do přidělovaných her zahrnuty.
Všechny stažené nebo do seznamu obsahu ke stažení dříve přidané hry měsíce pro systémy PS3 a PS Vita zůstanou hratelné, dokud budeš členem služby PlayStation Plus. -
-
Tak to je zajímavé - nakonec už si PS3 nic nezahraješ když nebudeš vlastnit PS3 i nadále.
-
Takže nám bez milosti odstřelí PS3 (nedivím se vzhledem ke stáří) a PS Vitu (konečně bude ten pravý čas k modnutí) ....a otázka zní .PS4 zaujme místo PS3 , nebo čím jiným nahradí chybějící obsah ? Uvolní místo pro novou platformu či jen degradují PS plus ? .... Má 8 březen 2019 zapsat do kalendáře červeně či velkým zlatým písmem ?......
-
-
tak oni to v tom mailu píšou, že bude jen PS4
-
-
-
Beyond: Two Souls
Tak právě po třech večerech dohráno na PS4, doporučuju. Po zdejší recenzi jsem se toho trochu bál, ale zbytečně. Pohodový interaktivní film. Když to srovnám s Walking Dead, tak prakticky ve všech ohledech lepší. A grafika na PS4 parádní. -
-
Takže taky tři dny ....No a liší se posmrtný život od prožití života ? Přece jen jsem zvolil život a ten trvalý stihomam mi na konec rozhodně nesedl :(
-
Pohodový interaktivní film? Děj téhle "hry" je hodně plytký i na poměry žánru, a to už je co říct.
-
-
Mně ten děj přišel v pohodě. Téma zajímavé, zpracování dobré. Atmosféra fajn. Na oskara to nebylo, ale za mě spokojenost. Samozřejmě chápu, že někdo může být k ději kritičtější. Dle mého Cage odvedl slušnou práci.
-
-
Děj hlavně padá na postavách, které se často chovají divně(Po scéně kde Jodie a ten agent nejsou moc kamarádi nastupuje chronologicky scéna, kde už ho miluje. Apod.), a nechronologickém vyprávění, které hráči krásně ukazuje, že jeho volby nemají žádný vliv, což se dá ale u PS4 verze, myslím, vypnout.
-
-
Tak ta možnost volby je taková klasická. Walking Dead na tom podle mě není lépe. Tam se maximálně rozhodovalo, kdo zemře, jinak taky jen kosmetické úpravy děje. Tady chápu, že tohle moc lépe udělat nejde, protože by prostě neukočírovali děj. U Beyond se mi líbilo to rozdělení na malé části, tedy jakési samostatné celky, kde se rozhodování dělo jen v rámci těch epizodek. A to rozhodování tam bylo slušné, tedy člověk nemusel vůbec objevit nějakou větev dané epizodky, popřípadě celé vyznění té epizody mohlo být různé. Prostě hráč se svým hraním stal spolutvůrcem příběhu, ale samozřejmě mu nebyla dána maximální svoboda.
Já to hrál v původní podobě, tedy zpřeházené. U těch rozhodnutí týkajících se vztahů byl problém, že člověk vlastně rozhodoval o něčem, o čem neměl ucelený obraz. Nebylo to dokonalé, ale určitě mi to nijak nezkazilo herní zážitek. A ve finále si člověk o samotném závěru rozhodl sám. -
-
Ano o závěru si rozhodl sám, narozdíl od Walking dead kde je vše dáno a nemůžete ani umřít nebo spíš nesmíte aby se nenarušil děj a vy nehráli od checkpointu tedy to nesnese srovnání dvě odlišné hry.
Beyond bylo leckde až moc přitažené za vlasy jinde odlehčené ale celej byl spíše zklamáním oproti parádně podanému příběhu Heavy rain který byl až bolestivě uvěřitelný.
-
-
-
-
Na parádní Heavy Rain to samozřejmně nemá, hodně dá práce se ztotožnit s hlavní hrdinkou - nebo spíš je její osud který beztak nemůže zvrátit ukradený ale na (ne)interaktivní film to zase špatný není no.
-
-
-
Tak kdy už budou ty vánoční slevy na Steamu atd sakra?
-
-
Ve čtvrtek v 19:00 začíná Vánoční sale sakra. Je to tak těžký si to najít?
-
-
Díky za info sakra. Nemusim to hledat, když mi to Ludva napíše.
-
-
-
Dark Souls 3 VaatiVidya
Dark Souls 3 Playthrough ► Champion of Ash [#1]
https://www.youtube.com/watch?v=fhaZKVT8jPU -
CD Projekt Red přemýšlí o multiplayeru pro titul Zaklínač 3.
Neee kašlete na to... Nebo třeba aspoň něco ve stylu Dark souls... -
-
Coop ano, PVP ne -
-
coop ne, pvp ano...
-
-
mas malo MMORPG ? vsude je pvp, coop rpg je malo a vubec bych nevystal, ze by se zaklinaci navzajem zabijeli -
-
Ale Geralt je samostatný, osaměly vlk, poslední parta a jak dopadla ---- Cahir mrtvý, elfka mrtvá, Regis mrtvý, Ciri pryč...
A proč ne PVP jako byla aréna ve 2 v 2. kapitole. -
Jde o to, že soubojovej systém ve většině MMO je pro mě absolutně nepřitažlivej/stokrát omletej...
-
-
CD Projekt RED chce u PS4 verze The Witcher 3 dosáhnout grafiky srovnatelné s CG filmem.
COOP ano, PVP ne -
-
Takže nejlépe oboje...
-
-
-
-
-
Anime Dragon Age: Dawn of the Seeker vyjde na jaře tohoto roku.
tohle vám musí znít jako rajská hudba animeni :D -
-
Ani ne. Na jaro už se chystají pecky jako Sword Art Online nebo Tasogare Otome X Amnesia.
Dragon Age anime si nechám rád ujít.
I když mě zajímá, jestli to bude někdo pořádnej titulkovat. No, to se uvidí. -
To bych nesměl považovat DA za jedno z nejhorších rpg co sem kdy hrál .
-
-
Jednička ještě celkem ušla (dvojka by taky nebyla špatná, nebýt absolutně zvrtaného level-designu).
-
-
Jednička byla v pohodě.
Dvojka byla otřesná. Bylo prostě vidět, že to spíchli za chvilu a chtěli jen rychlej cash-in. -
-
Po technické stránce pravděpodobně ano, po obsahové nikoliv. Dvojka je kvalitněji napsaná než jednička. Bohužel, spousta lidí se nedostala přes onu odfláklou formu. Já mám štěstí, že mě hry zajímají hlavně obsahově - proto jsem si vedle DA2 užil i třeba takový Alpha Protocol, který považuji za jedno z nejzajímavějších RPG vůbec.
-
-
Jasně no, každý má radši něco, to je jasný.
Být město a jeskyně propracovanější, tak mi to asi tak moc nevadí, to je fakt.
A ta trojka... no, snad se jim to povede tak akorát. -
Nápad je to náhodou dobrý. Kdyby bylo město více propracováno a jeskyně různorodější, tak by ti to možná ani nevadilo.
Mně dvojka zjednodušená nepřišla, nemůžu si pomoct. V jedničce jsi měl sice spoustu skillů, ale hrozně moc se jich překrývalo napříč povoláními, navíc jsi měl ke konci hry tak 3/4 ze všech skillů. Dvojka kladla větší důraz na rozdílnost povolání - byla prostě specifičtější, charakterističtější. Absence inventáře mě teda vůbec nemrzí, stejně si ve výsledku tahal akorát tak tuny krámů.
Avšak autoři slíbili, že trojka bude mix obou her. Tak snad z toho vyleze podařená syntéza. -
Maybe.
Ale dost to pokazili tím, že se to víceméně celý koná kolem jednoho města a pár jeskyní.
Uvidíme jak se poperou s ME3. ME2 taky byla oproti jedničce zjednodušená, tak to snad zachrání v ME3. Pak bych možná mohl mít víru v DA3. -
U AP mě deptá zmršenej port na PC.
-
-
-
Pro mě to je největší herní zklamání a na 2 nemám odvahu po tom co sem viděl gameplay. :)
-
-
Na tebe tam bylo moc fujky žen co ty posunovači :P
-
-
Máš pravdu a proto nejradši hraju např. BG a IWD na max. obtížnost s náhodnym počtem životů při každym novym lvlu a u IWD se chystám na HOF. *8*
-
Mas rict hned ze to na tebe bylo moc slozite ovladani. *15*
-
Hmmm ne.
Ta hra mi příde špatná ve všem (herní mechanismy,postavy,příběh,level design,grafika a trapnej pokus o to tvářit se dospělácky) aspon ten soundtrack není špatnej.
-
-
-
-
-