Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud se o víkendu PSN rozjede, bude prý muset čelit dalšímu útoku.

Možná by nebylo od věci uveřejnit zprávu o osobních údajích asi 2,500 uživatelů PSN, které hackeři zveřejnili na internetu.
  • ucho

Digitální obchod GoG.com zrušil automatickou detekci státu podle IP adresy. Vzhůru k lepším cenám!

existuje u GoGu nějaký příklad jiné ceny v závislosti na regionu? vím, že to píšou, ale žádný takový příklad si neuvědomuji, tak jestli někdo neví.
    a proč bleskovka odkazuje na jakýsi ausgamers a ne přímo na prohlášení na stránkách GoGu?
    • 1) Existují (a netýká se to pouze Austrálie). Evropa x USA má také mnohdy jiné licenční poplatky - např. u nového Zaklínače to dělalo kolem 16$ (které GoG.com poté kompenzovalo dárkovým kuponem do obchodu).
      2) Na původní zprávu jsem původně narazil na Ausgamers, ale když se Ti to nelíbí... *2*
      • ucho
        no zaklínač je dá se říct taková rarita a unikátní věc na GoGu. navíc to kompenzovali solidně, jak říkáš. měl jsem na mysli běžné věci, příklad k tomu.
  • If we bear all this in mind we can account for the emotional stress under which MEIN KAMPF was written. Hitler was naturally incensed against the Bavarian government authorities, against the footling patriotic societies who were pawns in the French game, though often unconsciously so, and of course against the French. That he should write harshly of the French was only natural in the circumstances. At that time there was no exaggeration whatsoever in calling France the implacable and mortal enemy of Germany. Such language was being used by even the pacifists themselves, not only in Germany but abroad. And even though the second volume of MEIN KAMPF was
    written after Hitler's release from prison and was published after the French had left the Ruhr, the tramp of the invading armies still echoed in German ears, and the terrible ravages that had been wrought in the industrial and financial life of Germany, as a consequence of the French invasion, had plunged the country into a state of social and economic chaos. In France itself the franc fell to fifty per cent of its previous value. Indeed, the whole of Europe had been brought to the brink of ruin, following the French invasion of the Ruhr and Rhineland.
  • Amylee.Anderson

SCORE č.202 s šesti plnými hrami dnes došlo předplatitelům. V průběhu ledna vyjde speciální...

6 plnych her, ale co to hodnoceni :D
    • Piggsy
      Score FOREVER! *5*
    • SCORE č.202 s šesti plnými hrami dnes došlo předplatitelům. V průběhu ledna vyjde speciální...

Hej, Level má jednu, ale 10x lepšiu :-)
      • Za tech 12 let co jsem Level kupoval nez jsem ho minuly rok poslal k vode si nepamatuju ze bych nejakou tu plnou hru hral.Vetsina ten casak kupuje nebo kupovala prave kvuli casaku.Ta hra tam byla jen takova priloha.V tomto pripade to je Levelu platne jak mrtvemu zimnik ze ma mozna kvalitnejsi hry :)
  • ucho

PS+

Paráda, tak tentokrát mě s PS4 potěšili. Po obouch hrách jsem pokukoval (a tentokrát naštěstí ještě nekoupil :) )
    • Erendiel
      Nemůžeš už aspoň říct jaké hry? Fakt si to musím hledat ? :D
      • ucho
        Everybody’s Gone to the Rapture, PS4
        The Deadly Tower of Monsters, PS4
        Dirt 3, PS3
        Costume Quest 2, PS3
        Letter Quest Remastered, PS Vita (Cross buy with PS4)
        Pumped BMX+, PS Vita (Cross buy with PS4 and PS3)
  • Dlouho sem neviděl takovýho ňoumu jako tady czlukas.

Vůbec o tom nic nevíš a jenom tak blbě kecáš. Neuvěřitelný.
    • Spades
      2/10 bad troll
      • radši se ěnco nauč o hardwaru a softwaru, pak třeba nebudeš vypadat jako takovej ňouma co si koupí GTX 650 na hraní.
        • Spades
          Tak ja se počím a přístě si koupím AlienWare s SLI 780tkama za 100k jenom proto, aby všecko utáhl na Ultra High...

Sežeň NB, kterej měl v roce 2012 něco lepšího, než 650m za 20k.
          • ntb není na hraní.. To je snad jasný proboha.
            • Spades
              NB s dedikovanou kartou na hraní je. NB s integrovanou grafikou na CPU není na hraní.
              Né každý může mít desktop, a zároveň NB.
  • Hráči Assassin's Creed Unity si stěžují na otřesný počet snímků za sekundu, kdy není neobvyklý občasný pád pod 15 fps.

Jak mohli tu hru vydat s klidným svědomím?

EDIT: Teď mi kamarád, který má stejnou grafiku GTX 670, napsal, že hra jede na medium settings na 35 fps a ještě často fpska skáčou dolů.
    • Ronox
      Teď jsem to měřil u sebe na pc (i7 3770k, GTX 670 OC, 16GB RAM, SSD) a jsem kolem 40ti fps průměr na high settings. Kupodivu oproti konzoli mi to dropuje v cutscénách, které naopak na PS4 běží v pohodě, ale tam zase gameplay jede 25+-. Tak já nevím .. to bude prostě random sestavama a stavem OS, protože kámošovi na nějaký i5 a 770 GTX to dropuje i na high pod 30. Nevím teda jestli má poslední nV ovladače a v jakém stavu OS. Každopádně, kdybyste někdo chtěli zkusit coop, tak napište uplay/ps4 nick.
    • $$$$$$$$$
    • protoze krabivkari to koupi i kdyby to byl comix *5*
      • Jack1947
        Ted po tomhle faux paus, fiasku, si nejsem jistý... nebylo by marný dělat hromadné reklamace a požadovat za tenhle podvrh na zákazníka zpět své peníze. *3*
  • Door Kickers 2 - Task Force North

http://steamcommunity.com/games/248610/announcements/detail/65667181143307079
    q4 2016 testovací verze

Článek zde sice je, ale zastaralý a za celou dobu to zde games nedalo.
  • Inquisitor

Mount and Blade: Warband

Chtěl bych znovu rozehrát, ale tentokrát z módy. Který by jste doporučili?
    • Tilwaen
      Právě hraju s A Clash of Kings, není to špatné.
    • Vojta_Ilavsky
      Brytenwalda je dobrá. A nebo klasickej Florian no.
    • Z módy? Co má stím móda společného? *1*
      • Inquisitor
        Jo taky mě to napadlo :D JInak díky všem za rady :)
    • Anno domini 1257 nebo gekokujo se mi taky libilo. Brytenwalda vypada taky hodne pekne ale nejak jsem se do toho uplne nedostal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit