Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podívejte se na limitovanou edici hry Batman: Arkham City, která kromě hry obsahuje sošku, art book,...

A cena bude jako u ostatních SE do 2500Kč?
  • jindra.veliky

alkoholik

jsewm na mol *1*
    • EuroSamurai
      No vidíš já byl uplně střízlivej .
    • Nezklamal ani na nivy rok
      • novy
    • To ti maminka neřikala že na děckej šampus si eště malej?? :)))
      • Hmm, ale dětskej šampus je dobrej. Klidně si ho dám i teď, chutná mi... máš to jak Fantu s trochu slavnostním nádechem...
  • Draken69CZ

McAfee LiveSafe

Nakoupil jsem něco u tý zelený zrůdy, tak kdyby někdo chtěl AV na jeden rok zadara tak se mi ozvěte. Co Ucho nechceš? *15*
    • WhySoSad
      Uši mám dvě, další nepotřebuju *3*
      • Draken69CZ
        Asi to nebude žádnej zázrak když ani zadarmo to nikdo nechce :D

P.S. No nikdy nevíš, Merryho něco pokouše a v noci ti může jedno uhryznout.
  • Zdravím, chtěl bych poradit,
    koupil jsem si bioshock 2 na steamu, ale díky "úžasné" službě GFWL nejde ukládat.Nevíte někdo co s tím?
    • Spades

Předprodukce PS4 hry Beyond: Two Souls začala již v polovině roku 2012.

Bud je v steam library u toho bioshocku tlacitko cd-key tak ten zkopiruj do GFWL, nebo si uvnitr toho BS2 otevri GFWL dej zalozit ucet a nekde v textu je modrej link offline ucet. Tak si zaloz ten... neptrebuje totiz cdklic.
      • Díky, funguje to.
    • Já si koupil v Tescu rohlík a nechutnal mi. Detaily by nebyly? Takle se to celkem blbě diagnostikuje.
  • Hanzales

Pokud stojíte o sedmikilovou sošku Ezia z Assassin's Creed,obraťte se na Playmana, pár jich k prodeji...

Já bych za ni nedal ani 900 :) Za těch 9000 bych si radši pořídil TrackIR a ještě by mi skoro půlka peněz zbyla :)
    • MickeyMutant
      Neblbni, to je umění, to nemůžeš hodnotit penězma.
      • Hanzales
        jen můj pohled ;o) Zdaleka netvrdím, že je to hloupost si to koupit. Všichni svým způsobem utrácíme za hlouposti ;o) Edit: Umění by bylo, kdyby to bylo aspoň ručně namalované. Nebo tu formu někdo ručně vytesal. O Obojím bych se rád dozvěděl, jak to u takové 2k limitované edice je. Dneska ty mašinky podle 3D meshe vyfrézkujou téměř cokoli, i když ta míra detailů je taky celkem impozantní. To by pak mělo asi jen sběratelskou hodnotu, která přetrvá. Eizo taky není žádná okurka že :) No taky bych si teď mrouskal, kdybych měl třeba limitovanou sošku z roku 1994, impa z Dooma :) A to nejsem sběratel. Ale ta cena.... no možná za hodně velkého vetřelce bych to dal, ale jak říkám, osobně bych užil radši jiných věcí.
        • Giger´s Life Size Alien Statue byla k mání za cca 150k. Ale co se teď Sideshow rozjelo hodně, tak je k mání dost pěknejch kusů za daleko menší peníz. Tomuhle koníšku lze snadno propadnout pánešku, jeden aby začal krást. :)
  • Video: 10 minut v Survivor módu PC verze Alien: Isolation.

Chtěl jsem se podívat jen na kousíček, abych si případně nekazil svoji hru, ale vydržel jsem asi 20 vteřin, ty kecy do toho to mě neskutečně irituje, jak tohle někoho baví, z té hry nic nemá.
    • Blue.Shark

Video: 10 minut v Survivor módu PC verze Alien: Isolation.

Chápu. Druhá půlka videa je bez keců. Nevím, proč to neudělali obráceně. Z té hry každopádně stříká atmosféra strachu. Po tomhle videu začínám věřit, že Alien: Isolation bude vážně velmi povedený horor.
  • smejki

Skyrim v Los Angeles. Featuring Lukáš Grygar.

I knew it! *1*

jestli někdo náhodou minul ten originál - http://www.videacesky.cz/skece/reakce-na-skyrim
  • Duke Nukem Forever si ukousne z PS3 disku 4.6GB volného místa. Alice: Madness Returns o něco méně...

Tedy ... aby Games.CZ s recenzí předstihlo TN.CZ :/ . Nebo snad čekáte na konzole ?
    • Nemůžeš srovnávat populistický media, který používají vždy jen jim se hodící zlomky a herní redakci, která se snaží objektivně hodnotit celek, aby ho pokud možno co nejvíce přiblížila divákům/čtenářům.
      • U DNF hraje nostalgie silné sólo .... střízlivě je to ale pěkně dlouho ohřívaný guláš :/
    • není na co čekat..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit