Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Á, v ústavu zase někdo dostal počítač. Doufám, že ti ho kvůli tomuhle zase neseberou *15*
  • Draken69CZ

Hrajeme s Alim

Sleduje to někdo je tam nějaký posun/vývoj?
    • Jack1947
      Jakej vývoj vždyt je to repríza. To opravdu nemusím vidět "ještě" jednou lol. JEDNOU opravdu stačilo!
      • Nedělej Jacku, my víme, že to pravidelně sleduješ. *3*
        • Jack1947
          Psal jsem že čistě z jistých účelů, ty skončily s koncem tohohle maglajzu. REPRÍZA fakt nutná pro mne už není!!!!
    • Chim
      Tak dva týdny zpátky jsem viděl asi 3 minuty. Chtěl jsem si podřezat žíly. U prvního dílu jsem si chtěl jen vypíchnout oči a uřezat uši. Takže nějaký posun tam určitě je.
      • Keyz
        To je teda matroš. Shazovat CD na IS a poté se ten problém vyřeší sám, jakmile to uvidí.
      • Draken69CZ
        Víc vědět netřeba, nějaké trvalé následky to doufám nemělo.
        • Chim
          Jen občasné noční můry. Ale dá se s tím žít. *1*
  • Veskoslav
    Tak hraji nového Thiefa. Původně kvůli recenzi, ale teď mě to i baví. Obrovskou nevýhodu v obtížnosti ale vidím v tom, že pokud má člověk všechny berličky vypnuté, tak najít některé zzámky, mechanismy pastí atd je naprosté peklo a sám se přiznám, že už v 1. případě jsem musel sáhnout po nápovědě ze světa internetu....Při téhle obtížnosti je Thief skutečná výzva. To podle mě ocení milovníci staré série. Aspoň já jsem překvapen.
    • Dal bys minimalne 9/10?
      • Veskoslav
        Když jsem to jel klasicky a zapnuté blbosti jako viditelné předměty, kudy mám jít atd. tak 6/10. Když si všechno povypínám a nemůžu omračovat, luk nemá zaměřovač atd., tak bych šel i na těch 8/10, ale více ne.
  • Keyz

Nekonečný Labůžo # 11 EverQuest Speciál

https://youtu.be/nkeA4RFVL0o
  • HL2

https://www.youtube.com/watch?v=aqRUjjuUl7U
  • ucho

PS Plus červenec

PS4: Killzone Shadowfall, Gravity Rush Remastered, Child of Light

Tak co, vyplní se to? :)
    • ringmancz
      těsně...
    • Duuku
      Nezlobil bych se :)
    • victor
      Gravidity Rush Remastered je poměrně nová ne ? Navíc už původní titul dávali v plusku na Vitu :/
    • Mart9
      Nemyslím si
  • WiiU verze Watch Dogs bude vizuálně vypadat spíše jako současný než next-gen titul.

Pišou že přesněji to bude něco mezi XBOX360/PS3 a Nextgen XOne/PS4,jelikož Wii U lepší shadery atp. více operační paměti než stavají console ,takže jsem rád že WII U ukáže svou sílu plné paradě. *14*
    • Khanemis
      Já myslím, že je velký úspěch, že tu verzi na WiiU vůbec dělají. Takovýhle velkých her je tam zoufale pomálu. A jestli to bude vypadat stejně nebo lépe jak na současných konzolích je přeci jen vedlejší, hlavní je, že budou mít vlastníci WiiU co hrát:)
    • WiiU verze Watch Dogs bude vizuálně vypadat spíše jako současný než next-gen titul.

No a ja se zas bojim, jak silne se na tom projevi ten strasny procesor.
      • Jack1947

WiiU verze Watch Dogs bude vizuálně vypadat spíše jako současný než next-gen titul.

Ze by doslo k vyraznemu pokroku technologie? I to je mozne *7* .
        • Urcite ne

No jelikoz procesor ve Wii U je defakto ztrojeny a nasteroidovany IBM PowerPC 750 (rok 1997), tak o zadnem pokroku v technologiich se mluvit opravdu neda, je to citelne slabsi nez procesor v soucasne generaci konzoli, nemluve o te dalsi.
          • Jack1947
            Pak tedy neni o cem dal uvazovat, je to jasne no. *9*
  • V Ghaně pracují na filmu na motivy Devil May Cry. Jeho trailer patří k jednomu z nejšílenějších...

Ne, to není možné *2*
  • EMAIL

Čau, mohli byste mi někdo napsat email na Petra Poláčka ? díka
    • MickeyMutant
      Vyhrál 500 000 eur v loterii tradičně losované gruzínským ministerstvem cestovního ruchu z čísel pasů turistů hostujících v zemi během uplynulé sezóny. Potřebují jen poslat 500 eur na pokrytí bankovního převodu z nigerijské pobočky kvůli nižšímu zdanění. Tohle píšu jen jako informaci pro všechny, které by mohlo zajímat, proč potřebuješ jeho mail.
    • Draken69CZ
      petr.polacek@tiscalimedia.cz
  • skavenův mindráček opět v akci :) Psal jsem ti to na PCT před pár minutama, jestli fakt závidíš, že někteří budou mít v Záklínači hebkou srst u zvířátek, tak začíná léto pomalu, čas brigád, nějakou si najdi, třeba si tu nV taky koupíš a přestaneš tu brečet, co ty na to, nebylo by to lepší než být zatrpklý amd fanboy, který věčně jen nadává na tu hroznou zlou nVidii? :)
    • *14*
      ahooj :)

snad si ten clanok raz aj precitas, narozdiel basnenia a hebkej srsti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit