Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V únorovém čísle GameInformeru se objeví informace o TES: 5, Mass Effect 3 a Half Life 3!

Citace z twitteru Andrewa Reinera: The most popular cover guesses are TES: V, Mass Effect 3, and Half-Life 3.

COVER GUESS znamená, že lidi tipují, která hra se objeví na obálce nového čísla Game Informeru. Z toho lze těžko vyvozovat závěr, že se o těch hrách skutečně něco dozvíme, nebo že tam vůbec budou... Takže je to naprostá hloupost. To jen tak na doplnění.
    • blixak
      Mate samozrejme pravdu, bleskarovi vycinime a zpravu uz jsme stahli.. Diky.
  • díkes

Paráda díky všem za info :-) Jinak to že nemam new PC za to mužem Maminka jelikož už sem veliký kluk, a mami dej! už neplatí *2* před 4 rokama mi koupila pc za cca 20 tisíc a to sem byl taky nejlepší kluk z vesnice jako tady Jack1947 znám to :-D Naposled za mě zaplatila pokutu 26 tisíc a řekla že poslední věc co za mě platila :-) a Ředitelka taky není :-) Win 7 nebo 8 je mi uplně buřt ale je jasný že vemu 8 když sou noví :-) a do tohodle pc dávat win7? lol :-D A Jacku já už těch her spustil celkem hodně a ještě víc sem jich udělal což málo kdo vydrží (ale o čas nejde) nevim jak dlouho hraješ ty a hlavně jak hraješ :-D jestli hraješ jako 50% lidi to znamená cheaty a mody a uroveň začátečník tak to vše vysvětluje :-) znám hrdiny CoD za 3-4 hodky ,Mafia 2 cca 5-6 hodin.
    No nic díky za návrhy a du koukat na ty hry ten Splinter cell by moch jít :-)
    • Hanzales
      Na druhou stranu to jde vždy sdělit i asertivně, bez spekulativních narážek a vůbec. Nechovej se jako uražené špunt ;o) Btw. Windows 8 ber jen s dotykáčem. Neplatí vždy, že nové je nutně lepší. Bez dotykáče si z toho stejně uděláš modifikacemi zase sedmičky, hlavně pokud budeš mít na novém komplu SSD, tak i ta výhoda osmiček v rychlejším bootu pomalu odpadá.
    • Jack1947
      Nebudu tvrdit ze jsem nejakej velkej pc hrac a pc taky nemam buhvijakou dobu , vice jsem konzolista uz od mladi . Hry myslim ze neparim na nejakou rychlost, zaroven nejsem maniak do vseho abych prolezl veskery kout atp... Hraju primarne na xboxu tam , bohuzel s cheaty nepochodis uz jich moc nevychazi a tak ti nezbyva nez si dat tu praci. Jestli si udelal spoustu her a nekasas se jenom tak urcite , mas (nejen) muj respekt. Ja jen plno her doparil. *15* 26 tisic hmm to se ani nedivim. ( jikam nenarazim.) Z vesnice uplne tak nejsem . Jo zkus je a preji hodne stesti, kdyz nechces win do starsiho pc tak si pockej az s novym no. *4* Xp je urcite vybornej system a nebyt win7 a nepodpory her tak bych ho urcite aktivne a primarne vyuzival az dodnes. *4*
  • Steam kupony

Když už se tu objevila nabídka, přidam i tu svojí. Vyměním Valve -33%, Gemini Rue -50% nebo Oddworld: Abe's Oddysee -50% kupón za uhlí.
  • ringmancz

Mario s umělou inteligencí

https://www.youtube.com/watch?v=AplG6KnOr2Q
  • Porovnejte mezi sebou grafický kabátek PS3 a X360 verze plné hry Mass Effect 3.

Tak PS3 zase v hluboke propasti. hnusny textury a ještě k tomu špatný nasvícení scény, všechno je hrozně světlé jako kdyby jste si přidali jas na monitoru
  • ucho

Zase ty hry

http://groupees.com/bm12

Sang-Froid - Tales of Werewolves už za 1 dolar na Steam.
  • Ellen McLain aka GLaDOS zpívá živě závěrečnou skladbu z Portal 2.

Tahle pisnicka byla nejvetsi zklamani na Portal 2... kez by byla tak bozi jako ta prvni.
    • ale turret opera to podle me vynahradila vice nez dost *1*
  • Spinnortality na Kickstarteru.

Takže lidi Spinnortality(viz https://games.tiscali.cz/preview/je-na-case-byt-zly-ve-spinnortality-ovlivnujete-media-podplacite-politiky-a-privlastnujete-si-svet-300437)

Je na kickstarteru hra mela vyjít už v řijnu a je 80% hotová a má demo s všemi hlavnímy hernímy mechanizmy implementovanými. nicméně vývojář má zájem tu hru jestě vylepšit. 10000$ je zakladní cíl aby hra mohla být doděláná.

Pamatuji si že se zde mnoho z vás vyjadřilo zájem o tuto hru takže tady to je.

https://www.kickstarter.com/projects/1870604859/spinnortality-a-cyberpunk-management-game/description

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit