-
Gears of War ULTIMATE EDITION - Coming to PC !!!
https://www.youtube.com/watch?v=wa_Vs_LbMVE *14* *2* *1* -
-
Je ti doufám jasné, že ultimate edition obsahuje pouze první díl, který už na PC jednou vyšel?
-
-
vime, dokonce jsem to hral s brachou asi 3 hodiny v coopu, behem nichz jsem si malem ukroutil hlavu, co na tom ma bejt jako zabavnyho a marne jsem doufal, ze se to treba uz konecne rozjede... pak uz me nechavaly jakykoliv dalsi zminky o tomhle prehypovanym konzolovym skvaru naprosto chladnym
uplne zoufale nudnej gameplay -
-
Dohral jsem to ale nadsenej jsem teda rozhodne nebyl. Na Games vysla tenkrat recenze na PC verzi 10/10 a recenzent se rozplyval ze to vypadalo ze recenzuje svuj prvni sex a kdyz jsem si to konecne zkusil zahrat tak jsem nudou malem omdlel. A to ani nemluvim o GFLW kterej tenkrat tak moc zprijemnoval hrani. Gears of War uz nikdy vic.
-
-
no prave, taky jsem se nechal zlakat podobnyma ejakulativnima recenzema, z videi to taky nevypadalo marne (az potom mi doslo, ze to bylo jak u tech filmovych blockbusteru, vybrany jen to nejlepsi)
a samotna hra byla jen o pribehnuti kamsi, zakleknuti do krytu + vykukovani + tupy strileni, obcas bylo potreba zachranit se pomoci melee, a to byla asi tak veskera napln
-
-
-
Nekaž mu to..:D
-
-
-
-
Flash sale System Shock 2 za $2
http://www.gog.com/ .
(už něco jiného, dost to lítá - to jen pro ty slabomyslné naklikávače) -
-
Ty mínuska budou asi kvůli tomu, že o tom je samostatnej článek na první straně.
-
-
Jo, tak to si jedno taky kliknu.
-
-
-
Kamil hraje farming Simulator
https://www.twitch.tv/homelesstreaming -
Diablo III
V rámci oslav 20. výročí vydání Diabla, tak lze získat tzv. Battlechest (III. díl+datadisk) jenom za 20 éček:) -
-
Diablo 3 je tu s námi už 20 let??? To to letí. Jinak to diablo 1 ve trojce stalo za prd projel sem to asi za hodinu
-
-
Opraveno:) No a máš všechny věci, co tam lze získat?:)
-
-
Dostal sem 4 trofeje o nic sem se nesnazil. Tech par shity itemu a gem co stoji za prd si mohli nechat. Ztráta času
-
-
Obsah zdarma co chceš.
-
-
-
Video: Majitelé konzole Xbox One se službou EA Access mají od 12. března možnost vyzkoušet multiplayer a část singpleplayeru hry Battlefield Hardline po dobu 10 hodin.
To budou moct i za těch 10hodin tu kampan dojetz ne? *4* Páni na konzolích se začne dávat kampan zadarmo za jak dlouho toto dorazí asi i na pc. -
BG:EE
Enhanced Edition na Amazonu za necelých 7 dolarů! Akce končí zítra. -
Deset povedených reklam, které bohužel nedostaly ve vysílání zelenou.
Jo, ta 10tá je vyloženě nevhodná! -
-
Proč mínus? Někomu snad přijde, že ta reklama je něčim nevhodná?
-
-
Update Lowriders dorazí do GTA Online 20. října. (thx DeaSunCZ)
Není zač :D :D -
Ahoj. Dotaz na bluetooth repro + playstatuon 4. Konzole reproduktory najde ale pri pokusu o spojeni mi napise ze Cannot find a profile supported by the PS4. Jde o creative t30. Nevi nekdo jak na to? Diky.
-
-
Creative T30 nemám , PS4 taky ještě ne ..... Cože ono nepůjde připojit reproduktory ,jinak než přes bluetooth ? ... Ani HDMI redukce nepomůže ? Bluetooth je dobrý leda tak na sluchátka , ale dívám se , že s přítomností konektoru na ovladači rezignovali na nutnost bluetooth hands free ... a to je jedině dobře .
-
-
Já jsem nezjišťoval, jak je připojit jinak, nebudu kabely tahat z PC na PS4 a zpět každou chvíli, to radši píchnu sluchátka do ovladače. Ale kdyby fungovalo bluetooth, tak bych to využil.
-
-