-
Většina fanoušků Mass Effect 3 je s DLC Extended Cut spokojena.
Aha, takže všichni ti dotčení rozhořčení obhájci práv tupého konzumenta jsou nakonec spokojení s tím, že zaplatili další DLC a vůbec nic se nezměnilo? Bože, fakt jsou to takoví blbci? -
-
:) A nespočet dalších už nad Mass Efectem zlomil hůl , takže je nějaké další DLC už nezajímá a když už , vystačí si s You tube ...
-
Většina fanoušků Mass Effect 3 je s DLC Extended Cut spokojena.
Tohle DLC je gratis.
Možná by bylo lepší si nejdřív nastudovat informace a až potom psát komentáře. Je tu jinak risk že budeš vypadat jako id*ot. Což se taky právě stalo
-
-
Mrkněte na fotky počítače, jehož komponenty stály 11000$ (=187000 Kč).
Celkem fail, nejvíc tam asi stál ten monitor, ale to je jedno. Čekal jsem alepoň vodní chlazení, aby mohl vyhnat procesor na vysoké takty, a tedy dostat víc i z grafikých karet. Nic se nekoná, procesor mu bude brzdit grafické karty. Hry si na tom nezahraje, protože mu to bude házet neuvěřitelné artefakty. Ani bych tenhle fail nechtěl. -
-
No za ty penize jsem taky cekal neco lepsiho.Jinak ucet za elektrinu bude asi hezkej *1*
-
-
DOTAZ do pléna myslíte že někdy bude ARMA 4? Arma 3 už je 6 let stará, i když furt vydávají DLC, tak furt je to 6 let starý.
Mezi Armou 2 a 3 byl rozdíl jenom 4 roky.
-
-
Určitě bude, je to přeci jen jejich nejvýdělečnější projekt. Ale ještě si pár let počkáme, typnul bych si, že nejdřív budou chtít odladit ten nový engine.
-
Ne nebude, protože se jim to zatím nevyplatí.
-
-
do aky skupiny se musim pridat?
-
Výcvikový systém pro US armádu, který běží na CryEngine 3vypadá opravdu parádně. Na hraní...
Snad se objeví nějaká Lite verze jako v případě VBS -
-
pokud vim zadna verejna lite verze neexistovala, jen kdosi vyripoval objekty z VBS a narval do OFP :)
-
-
Sony podala žalobu na GeoHota, fairfl0verflowa a vůbec všechny kteří hackovali PS3.
fairfl0verflowa .. -
-
pardon a děkuji za opravu, nějak jsem se do té jeho přezdívky zamotal O:)
-
-
Dabér Anthony Skordi potvrdil singleplayerové DLC pro Mass Effect 3 s názvem Leviathan.
Aspon diky za tohle, at uz tu je :-D. -
GTA V bude od prvního dne dostupné na PSN. Pokud si titul na PSN předobjednáte, získáte 75% slevu na...
A to se vyplati *3* -
-
no to si nejsem jistej.
-
-
tak ne no *7* .
-
-
-
Mario (Nintendo) přeje krásné svátky! Pohled zaslala i Elizabeth a Songbird z Bioshock a svojí...
Musím se přiznat, že mi chvilku trvalo, než jsem přišel na to vánoční v pohlednici od Bethesdy *4* -
Obrazem: Nový screen z The Division.
Tohle bude čistě blbá online akce nebo i normální single akce ? -
-
This is being designed as a co-op game and according to Rydby, “We’re pushing online quite hard in the game, we’re going to be an always online game”
Zdroj: http://www.officialplaystationmagazine.co.uk/2013/12/17/new-the-division-details-appear-an-always-online-classless-rpg-with-resource-management/ -
-
Jinak já si nemůžu pomoct, krom hezký grafiky mi to zas tak zajímavý nepřijde
-
-
Tuším, že to bude normo onlinovka na kterou se neskutečně těším. Po Destiny a Titanfallu další zajímavý coop.
-
Bude to obojí dohromady, kdy se singl bude prolínat s mulťákem, ale myslím, že nejvíc bude kladenej důraz na MP. Někomu to může připadat blbé, ale pro mě je to nejočekávánější hra letošního (i když nejspíš až příštího) roku.. Teda kromě Zaklínače 3.
-
-
Všichni určitě stojíme o to, aby mi pokazil atmosférů nějaký blbeček, který mi zrovna skočí do hry. Smrt těmto polohrám. Buď pořádný single nebo pořádné multi. Z mixů ještě nic dobrého nevzešlo.
-
-
jj vždy to ods*re ta nebo ta část
-
-
když budeš offline, tak se těžko něco proline :)
-
-
No snad to bude i kvalitní single, zatím to vypadá moc dobře, byla by škoda takovou dobrou hru (od pohledu) zmrvit nějakým skákáním bez afmosféry mezi děckama.
-