-
Dirty Bomb
Kdo by měl zájem o dva klíče do closed bety Dirty Bomb?
Tušim že na tom pracují lidi od Enemy Territory, tudíž by to mohlo bejt solidní. -
Nová recenze na mobilní hru
Reklama: Kdo má zájem, ať se koukne na novou recenzi na mobilní hru Horizon Chase zatím pouze na iOS, ale snad i brzo na Androidu. Nenechte si ji ujít, je fakt dobrá.
https://www.youtube.com/watch?v=N95XWKS4w7Q -
Naše první dojmy ze strategie Cities in Motion jsou pozitivní, nechcete si hru vyzkoušet sami v...
AAA, už to stahuji, vypadá to, že si ještě skočím do sparu pro RedBull (i když z důchoďáku to mám daleko) a budu pařit celou noc. -
Ve Windows 8 bude zaintegrovaná služba Xbox Live!
Jasně jen služba . Emulace bohužel nehrozí a budgetové hříčky budou crossplatform - to se dalo čekat . -
Nový Xbox
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151408242786344&set=a.10150580538556344.376325.13905281343&type=1&theater -
-
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151408251006344&set=a.10150580538556344.376325.13905281343&type=1&theater
-
-
http://www.eurogamer.cz/articles/2015-01-31-ptejte-se-redakce-eurogameru-na-cokoli-co-vas-zajima
pošlete nějakej jednovatej dotaz? třeba proč se na EG banuje v diskuzích. nebo proč má pořád mindrák z Games -
-
Zeptal jsem se, jestli je maso v jejich burger opravdu 100% hovězi.
Počkat... -
Zeptal jsem se Jana Doskočila, jak to ve skutečnosti tehdy bylo s tím delfínem a jestli ochránci zvířat už přestali otravovat.
-
Zajímalo by mne proč je to Eurogejmr ale to se ptám asi zbytečně, Ha, ha. *7*
-
Na banování už tam odpověděli
-
-
Prozraďte mi, jak chápete ten soubojový systém v Kingdom Come? Podle mě různé směry úderů nemají vliv.
-
-
Fakt je třeba se to nějak naučit je to dost divné a zmatené zprvu, důležité je aby tě útočník moc nezmlátil protože když ti rozbije obranu tak stačej 2-3 rány a si v limbu.
Tutoriál ti moc nepomúže když nebudeš mít skill to jsou jenom základy... -
ještě že neni podle tebe. Systém chápu a nemám s ním problém.
-
-
Ber to s klidem. A myslíš si, že měnit směry hodně pomáhá? Vysvětlíš mi princip?
-
-
Měl jsi tutoriál na cvičisti s kapitánem Bernardem ? Tam ti všechno vysvětlí a také si to vyzkoušíš.
-
Měnit směry pomáhá. Jednak tím děláš finty, které jsou pro protivníka těžší vykrýt (napřáhni se v jednom směru a na poslední chvíli směr změň), ale také tím děláš komba a především nemá cenu útočit ze směru, kde má protivník svou zbraň - prakticky vždy to vykryje. Takže když Ti z jednoho směru právě vykryl útok, nemá cenu tam útočit znovu.
-
-
Díky moc!
-
-
-
-
-
Pro Halo 2 a Halo 3 se na STEAM foru objevila oficiální skupina. Bude následovat hra?
Vůbec bych se nezlobil. Ještě by to ovšem chtělo první díl. -
-
Kdysi nejaky halo na PC vyslo, ale i kdyz pominu ten hrozny port, tak nebylo moc o co stat. Vubec nechapu ten hype na konzolich. Spis mi prijde ze proste to byla prvni strilecka co mela nejaky lepsi autoaim a slo to alespon trochu ovladat na gamepadu, tak se to vetsine zalibilo a vydrzelo to do dnes.
-
-
*1* Nebo to bylo tak , že na Xboxu v té chvíli nebylo nic lepšího , takže až jej konečně portovali na PC nikoho normálního to už nemohlo oslnit ( kromě neskutečné recyklace která měla patrně původ v domácí platformě ) . Bohuže pro Halo a Bungee na PC byla konkurence . ( Stejný případ je i Killzone pro PS2)
-
-
Pro Halo 2 a Halo 3 se na STEAM foru objevila oficiální skupina. Bude následovat hra?
Tak pro jednicku je tam skupina take "Halo: Combat Evolved"
-
-
Zákazníci obchodu Amazon se bouří proti Originu tím, že PC verzi Battlefield 3 udělují nejnižší...
Heh.. chovají se jako malí fracci... Jestli to budu hrát přes steam, origin nebo ani jedno, je mi uplně volné. V ničem mě neomezuje. Měli by se spíše bouřit kvůli battlelogu, to je úplně na hlavu. -
-
Tady vůbec nejde o to přes co budeš hrát? .. Já nevím to je jako kdyby sis objednal třeba ženskou na úklid a ona ti prolezla barák. To by se ti asi líbilo co? Je dobře, že nejsou všichni pasivní ovce a nenechají si líbit kakání do pusy. *16*
-
Pockej az ti ten BF3 stahnou z uctu za 3 roky,aby sis koupil novy dil *1* .Doporucuju si precist,s cim jsi pri zakladani uctu a koupi hry souhlasil. *3*
-
-
EA is taking the right to take every kind of data (user data, contacts, licensing information of software, MP3s you played, web page you visited) and utilize it end even give it away to third party users... Origin je zlo největšího kalibru, to co si s ním EA dovolily je na přesdržku a musí se jim to zatrhnout dřív než se origin nasere všude a díky tomu budou o káždým kdo si koupí jejich hru vědět všechno co chcou... To co mám v pc je moje věc stějně tak to jaké stránky navštěvuju a EA se v tom nemá co vrtat Origin je jenom virus, spyware co vás okrádá o vaše soukromý!!!
-
-
Jo, já zapomněl, že ty tam máš kódy k jaderným výbušninám.
-
-
To ze si nevazis vlastniho soukromi je tvoje vec.Ale ne kazdy je na tom stejne.
-
-
Radši to nebudu komentovat. *4*
-
-
-
-
Je tam napsáno, že nebudeš moct za dva roky stáhnout již koupenou hru, ale pokud ji máš v krabicové podobě, tak v poho ;)
-
-
Uz si to presne zneni nepamatuju,ale neni tam neco ve smyslu ,ze maji moznost vypnout servery starajici se o podporu hry?A v takovem pripade by ti i placka s hrou byla k nicemu,protoze by ti origin neumoznil aktualizovat zakladni hru na aktualni verzi?
-
-
Tady někdo nebere v potaz, že vypnout servery může jakákoliv herní firma :) Už se to častokrát stalo, a to za dob, kdy o Originu neměl nikdo ani nápady...
-
-
re:Natelogan Ano u steamu tam taky neco takoveho je,ale opravdu jak rikas,se to tyka situace jako krach spolecnosti.Coz ale neni to same,jako stazeni hry z uctu po 2 letech,nebo jak pises neaktivite apod.
To me proste prijde neferove jednani a jeste maji tu drzost si to psat do smlouvy.
Kdyz si koupim hru na steamu,tak vim,ze ji tam budu mit,dokud steam bude existovat,coz u originu neplati. -
Jasny,obecne tomu tak je.Ale vetsinou se jedna napriklad o vypinani dedikovanych serveru apod.
Ale origin je digitalni distribucni sluzba a proto mi prijde fer to srovnavat s jinou DDS.A nejlepe s tou nejrozsirenejsi,coz je steam.
U steamu se nestane,ze zakoupenou hru ti stahnou z uctu po 2 letech,coz u originu se stat muze.
A to mi neprijde to same,jako zruseni dedi serveru,zruseni vydavani novych updatu apod. -
tralala: Něco takového má ve smlouvě i Steam. Jenže ten to má naštěstí klasicky velmi vágně specifikované, že tu službu mohou bez udání důvodů vypnout, tedy třeba pro případ krachu, aby je 30 miliónů lidí hned nemohlo žalovat. Kdežto EA tam má i takové blbosti jako odebírání her při neaktivitě účtů a spoustu specifických blbostí (pokud se nic nezměnilo).
-
Ale vem to tak, že ostatní firmy ti taky ruší podporu a to aniž by to měli někde napsaný. Takře v tomdle se mi zdá Origin férovější :)
-
Ale mezi originem a takovym steamem je rozdil v tom,ze o hru zakoupenou na steamu prijdes jedine v pripade,ze valve krachne.
Zatimco u toho Originu mas primo v te smlouve napsano,ze EA je opravneno zrusit podporu jakekoliv hry starsi 2 roky.Coz je svinarna.
-
-
-
-
-
-
Pamatujete na ještě na PS3 exkluzivní titul Agent od Rockstaru? Ten, z něhož známe už tři roky...
No tak ještě se ví, že se to bude odehrávat v 70s