Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

'Zaplať kolik chceš' akce za Humble Bundle se hrou Frozen Synapse. Pokud dáte více než průměrnou...

Train to opravdu není :D Trine *3*
    • sám nevěřím tomu, co jsem to napsal :D
      Díky za upozornění...
      • Víc drog víc ví :) *16*
  • victor
    Tak jsem si zasedl za PC , abych si nakoupil něco z těch letních slev na Steamu ....A koukám že mne tedy nic extra neuchvátilo .
    Že bych skončil jen u dvířek na Steam Controller , dokupu C&C packu a Brigadora ?
    Přemýšlel jsem o BeamNG.drive , ale je to EA a spíš sandbox než hra .
    • DwaR
      ja som svoje nákupy tento rok odbil hneď prvý týždeň a zbytok som odolával pokušeniu. poslednou dobou hrávam skôr menšie tituly a tie kupujem za plnú cenu, nečakám na žľavy, takže v zľavách len dobieham zameškané, resp. legalizujem starinky.
      ale wishlist mi svietil ako vianočný stromček, vedel by som minúť slušné peniaze. celkovo sa nesťažujem, zľavy splnili moje očakávania.
    • Mart9
      Lumino City a Portal. Nic jiného tam není.
      • Hmm Paklík od Valve , když ještě dělali hry ... Zrovna o Portálech jsem přemýšlel .Díky za typ ;)
  • wellcome back balicek

ackovy hry, parada, skoda ze 3z5 mam, aspon mam ulehcenej vyber.. :)
    http://blog.us.playstation.com/2011/05/16/details-for-playstation-network-and-qriocity-customer-appreciation-program-in-north-america/
    • ehm

spatnej link tady je spravnej http://blog.eu.playstation.com/
  • Steamgifts

Nevítě někdo, co se děje se stránkou steamgifts? Už dva dny mě to píše Database query failed.
    • Inquisitor
      x
    • Taky bych rád věděl. V jiném prohlížeči to jde, dokud se nepřihlásíš... *1*
  • Mass Effect DLC

Jsem trošku mimo, ale ME1 má nějaké DLC nebo ne?
    • janchor
      Mělo dvě, Bring Down The Sky a Pinnacle Station.
      • Aha, děkuji. Hm, ve hře mi to ovšem nic nenabízí, tak se ptám. Jestli to má problém se Steamem nebo jestli už jedou sehnat, tak si prostřelím hlavu.
        • MrSanta
          Najeď si na Steamu na fórum Mass Effectu: http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=498 . Hned ten první topic "Bring Down The Sky - Steam Release" se týká obou DLC a jak je zprovoznit na Steamu.
          • Ó děkuji, pane Santo!
  • Elite:Dangerous

Elite bude podporovat Oculus Rift, radujme se, veselme se.

• Need fo Speed Heat nebude obsahovat loot boxy, slibují Ghost Games.

To sice ne, ale bude určitě obsahovat "surprise mechanics" :D

• Čtyři herní série "dříve a dnes" ve videoporovnání.

Některé série prošli obrovskou změnou - Metal Gear, Resident Evil, Rainbow Six, Ghost Recon, Doom, Quake...
  • skaven123

Otec herní série Fallout, Tim Cain, nyní pracuje pro Obsidian.

*14*
    dnes prva skvela sprava
  • gurus

GOG!!

na gogu je fallout 1, 2 a tactics zadarmo :) konecne mam komplet
    • Tilwaen
      Mluvilo se o tom tady jenom celý včerejšek *2*
      • gurus
        a co já stim?:) ja to neviděl a jen tak si diskuzi neprojizdim nekolik stranek do zadu abych si cetl ty vase hovinka
        • Byl o tom i článek na hlavní stránce, toho už sis snad všimnout mohl.
          • gurus
            nechodim na games kazdej den *3*
            • ucho
              když jsi ten příspěvek psal, bylo to napsaný na hlavní stránce.
        • Jack1947
          Ti s tim nic, jenze to byl clanek. Nemusels nic projizdet. Tak klidek... diskuze pokud vim neni podminena ctenim clanku. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit