-
'Zaplať kolik chceš' akce za Humble Bundle se hrou Frozen Synapse. Pokud dáte více než průměrnou...
Train to opravdu není :D Trine *3* -
-
sám nevěřím tomu, co jsem to napsal :D
Díky za upozornění... -
-
Víc drog víc ví :) *16*
-
-
-
Tak jsem si zasedl za PC , abych si nakoupil něco z těch letních slev na Steamu ....A koukám že mne tedy nic extra neuchvátilo .
Že bych skončil jen u dvířek na Steam Controller , dokupu C&C packu a Brigadora ?
Přemýšlel jsem o BeamNG.drive , ale je to EA a spíš sandbox než hra . -
-
ja som svoje nákupy tento rok odbil hneď prvý týždeň a zbytok som odolával pokušeniu. poslednou dobou hrávam skôr menšie tituly a tie kupujem za plnú cenu, nečakám na žľavy, takže v zľavách len dobieham zameškané, resp. legalizujem starinky.
ale wishlist mi svietil ako vianočný stromček, vedel by som minúť slušné peniaze. celkovo sa nesťažujem, zľavy splnili moje očakávania. -
Lumino City a Portal. Nic jiného tam není.
-
-
Hmm Paklík od Valve , když ještě dělali hry ... Zrovna o Portálech jsem přemýšlel .Díky za typ ;)
-
-
-
wellcome back balicek
ackovy hry, parada, skoda ze 3z5 mam, aspon mam ulehcenej vyber.. :)
http://blog.us.playstation.com/2011/05/16/details-for-playstation-network-and-qriocity-customer-appreciation-program-in-north-america/ -
-
ehm
spatnej link tady je spravnej http://blog.eu.playstation.com/
-
-
Steamgifts
Nevítě někdo, co se děje se stránkou steamgifts? Už dva dny mě to píše Database query failed. -
-
x
-
Taky bych rád věděl. V jiném prohlížeči to jde, dokud se nepřihlásíš... *1*
-
-
Mass Effect DLC
Jsem trošku mimo, ale ME1 má nějaké DLC nebo ne? -
-
Mělo dvě, Bring Down The Sky a Pinnacle Station.
-
-
Aha, děkuji. Hm, ve hře mi to ovšem nic nenabízí, tak se ptám. Jestli to má problém se Steamem nebo jestli už jedou sehnat, tak si prostřelím hlavu.
-
-
Najeď si na Steamu na fórum Mass Effectu: http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=498 . Hned ten první topic "Bring Down The Sky - Steam Release" se týká obou DLC a jak je zprovoznit na Steamu.
-
-
Ó děkuji, pane Santo!
-
-
-
-
-
Elite:Dangerous
Elite bude podporovat Oculus Rift, radujme se, veselme se. -
Need fo Speed Heat nebude obsahovat loot boxy, slibují Ghost Games.To sice ne, ale bude určitě obsahovat "surprise mechanics" :D
-
Čtyři herní série "dříve a dnes" ve videoporovnání.
Některé série prošli obrovskou změnou - Metal Gear, Resident Evil, Rainbow Six, Ghost Recon, Doom, Quake... -
Otec herní série Fallout, Tim Cain, nyní pracuje pro Obsidian.
*14*
dnes prva skvela sprava -
GOG!!
na gogu je fallout 1, 2 a tactics zadarmo :) konecne mam komplet -
-
Mluvilo se o tom tady jenom celý včerejšek *2*
-
-
a co já stim?:) ja to neviděl a jen tak si diskuzi neprojizdim nekolik stranek do zadu abych si cetl ty vase hovinka
-
-
Byl o tom i článek na hlavní stránce, toho už sis snad všimnout mohl.
-
-
nechodim na games kazdej den *3*
-
-
když jsi ten příspěvek psal, bylo to napsaný na hlavní stránce.
-
-
-
Ti s tim nic, jenze to byl clanek. Nemusels nic projizdet. Tak klidek... diskuze pokud vim neni podminena ctenim clanku. *4*
-
-
-