-
TERA
Chvapci,stále nefunkční launcher.Hází chybu *1* jen mě? -
Neco z "lore" posledniho patche WoW pro ty, kteri uz nehraji a snad i pro fandy Warcraftu..
https://www.youtube.com/watch?v=Omg8_DNQ5oE -
Max Payne 3
První trailer ve mě vyvolal ještě víc smíšených pocitů ..... asi to bude zajímave, to jo, ale asi to už nebude Max Payne -
-
Trailer me nijak neoslovil bez ohledu na to,jak se ta hra jmenuje.Pusobi to na me jako celkem tuctovka.Ale treba to bude fajn.
Nicmene s max paynem to nema vubec nic spolecneho.Chybi tam snad vse,co udelalo prvni hru klasikou.
Bohuzel,tohle se deje casto,ze se vezme znama znacka a prispendli se k casto uplne odlisne hre jen aby si pojistili uspech.
-
-
K odhalení nového Call of Duty by prý mělo dojít do dvou dnů.
Super takže se ještě stihnu rozloučit s rodinou než si hodím mašli. -
-
Ať si ho nechaj, nikdo s IQ nad 15 o něj nestojí *3*
-
-
K odhalení nového Call of Duty by prý mělo dojít do dvou dnů.
Tak jo, ale žádnej Trey(sráč)! -
-
Oni si řeknou, že když se toho prodalo nevím kolik milionů kopií, tak se to Treyarchu asi povedlo a proto budou dělat i další díl a ještě "lepší" dejte na moje slova. *1* Takhle funguje marketing.
-
-
Marketing (někdy psáno také marketink) je proces výzkumu trhu, prodeje výrobků či služeb, jehož cílem je udělat taková opatření, aby byl nový produkt uváděn na trh ve vhodný čas a za vhodnou cenu. U stávajících produktů a služeb je cílem zvýšit jejich prodejnost, či udělat takové inovace, které umožní zvýšit prodejnost.
To že ty tomu nerozumíš, neznamená že to nedává smysl. Sám se zamysli, než budeš někoho opravovat. -
marketing?
-
-
brmbrm
Kdyz si obcas prectu nejake komentare tady na tiscali,tak si nemuzu pomoct,ale ty ses dobrej hnidopich *1* -
David.Lemon: nevím, jestli se to dá pochopit, ten marketing ve tvém příspěvku nedává logiku... medvěd spadl do řeky. (ber to obrazně :) )
-
Ber to obrazně, nemám sílu ani chuť zabředávat tu do vysvětlování rozdílů mezi pojmy ekonomika a ekonomie a podobně. Myslím, že každej normální člověk pochopí co jsem tím myslel.
-
-
-
-
-
-
Čau, máte zkušenosti se Star Wars KOTOR na androidu? Premejslim že bych si to koupil. Popř. můžete poradit nějaký lepší hry na android? Žádný kreslený blbosti ani klasický f2p Ptákoviny....
-
-
Final Fantasy, GTA, Max Payne...
-
HOMAM 3, Bards tale, Sorcery, popr. Heartstone.
-
-
Poděkování Games.cz
Jak jsem tu celkem nedávno nadával na videoreklamy u prohlížení obrázků her, tak jsem se teď schválně podíval, jestli to k něčemu tehdy bylo a byl jsem překvapen!
Žádná videoreklama u prohlížení každého 3. nebo 4. obrázku, nic nerušící a vše pěkně tak, jak má být (decentní obrázková reklama napravo od obrázku je mnohem lepší a spíš si ji přečtu).
Takže mockrát děkuji Games.cz za vyslyšení *4* Jen tak dál! -
-
Prostě nemají zaplaceno na další měsíc
-
Jestli to neni jen rozbity! :O
-
-
To doufám, že ne, to by byla pěkná zrada! *1*
-
pššš
-
-
-
Opposing Force Source jen na Steamu
http://www.moddb.com/mods/operation-black-mesa
Na Moddb se někdo na férovku zeptal a MR.sugar odpověděl na můj vkus poněkud neurčitě. Pokud by hra měla být normálně zdarma, asi by kolem toho nedělal takový tajemno?
Když si k tomu přidáme, že tedy měsíc po Greenlightu si zařídil podnikání v oboru IT, zavání to tady komerčním titulem. Navíc sám potvrdil, že bude jen a pouze Steam verze a nebudou podporovat dvě verze najednou, jako Black Mesa tým... -
-
na začátku prohlásil, že to bude free, tak by přeci nelhal... lžou jen velké zlé korporace jako EA.
-
-
Myslíte si, že sleva na American Truck Simulator se během letních slev zvýší, nebo zůstane na 20 procentech? Váhám nad koupí...
-
-
Tuším, že slevy na Steamu se už nemění, tak jak to bývalo dřív. Jsou platný všechny hned až do konce akce a jen se na hlavní straně mění upoutávky.
-
-
Tušíš správně. *5*
-
-
-
Když zrovna Lukáš nenatáčí videorecenze nebo znělky do podcastu, natáčí vlastní muziku a...
lol? -
-
Trol?
-
-
Vydání PS3 verze Final Fantasy XIV, o které před třemi týdny tvůrci tvrdily že je hotova, se...
Ta hra je pohřbená, i skalní fandové FF se k ní otáčejí zády. -
-
Ach ta čeština
Panebože, to ž se nikde nepíše správně ? "tvůrci tvrdily" ja doopravdy drsné :-) *10* -
-
Hlavně že ty jsi to napsal bez chybičky. *7*
-
-