Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • díky moc redakci za GDS záznamy, jste fakt borci *5*
    • jesusek
      Kde to najdu pls? Žádný článek ještě nevyšel, ne?
      • Je to asi týden zpátky, slibovali že do konce minulého týdne zveřejní část přednášek. Po týdnu nic. Kdyby to neslibovali a napsali jen "až to bude tak to bude", tak držím hubu, ale toto je svinstvo jak nalákat co nejvíce čtenářů kteří se sem neustále vrací sledovat zda už záznamy nejsou.
        • ucho
          v bleskovkách k tomu padlo vyjádření, takže tu ze sebe děláš troubu, borče...
    • ucho
      to piš pod článek k těm záznamům a ne do bleskovek...
      • Nj, jenže on tu není, takže trol nad tebou, předpokládám *1*
  • GDS 2012 záznamy

Jaké přesně záznamy z přednášek budou z letošního GDS?
    • žádné nebudou
  • Lukass
    Project cars patch je uz od patku venku, a uz je venku i DLC s autama, ale nic moc teda.
    Zajimavy je ze ja DLC koupeny nemam, ale kdyz ty auta v multaku nekdo vybere hrat snima muzu, a zatim me teda o koupi DLC nepresvedcili.
    Jinak v multaku mam 70 hodin, a zavody sou uz perfektni, lidi se chovaji slusne a hraje se to super.Jenom skoda ze se vetsinou jezdi GT3 a Prototype, ostatni tridy se tolik nejezdi.
    Sakra cekam furt na tu karu zdarma a furt nic :-)
    • kennyB
      Chovají se slušně??? Já viděl neco jinýho...
      • Lukass
        Kde? Z 10 zavodu sem jel tak 1 kde jelo spostu pacosu, jinal pohoda.
        V kvalde su vetsinou vzdycky do top 5 a pak se snazim posouvt dopredu, takze presne nevim co se deje dal v startovnim poli, ale ja si na spoluhrace v multaku stezovat nemuzu.
        • kennyB
          Tak to máš štěstí, já většinou narážím na kretény, co se chtěj prodrat dopředu za každou cenu...
          • Lukass
            Na cem hrajes na PC?

EDIT: No tak to sme doma, napsal bych ti proc to tak je ale nechcu dostat dalsi ban. Na PC je kvalita zavodeni a hracu asi uplne nekde jinde, myslim to bez urazky.
            • kennyB
              Nebylo to myšleno jako urážka, jen se na pc setkávám s cheatařema... A ty zase vyrukuješ s urážením *7*
            • kennyB
              Ne, na konzoli

*15* voe. Nevím jak se závodníma hrama, ale s DS bylo na pc pekelný hraní, díky lidem, kteří jaksi nechtěli umírat *3*
  • Mahcake

Stejně jako Crysis 2 se zřejmě i RAGE časem dočká patche, který se postará o zlepšení grafické...

Zdá se mi to? Nebo to už jde s hrami pěkně z kopce....

Kde jsou ty doby, kdy člověk nemusel nic stahovat aby si hru užil naplno?
    • Pan_Klobouk
      Taky se smeju. Oni uz vlastne predem potvrzuji, ze PC verze bude zase jen (s)prosty konzolovy port. Ale vsechny remcaly radeji predem uklidnuji, ze jako patche budou a grafika se nakonec jeste zlepsi. id Soft, id Soft... neni to ta firma, co si kdysi na grafice a technickem provedeni svych her zakladala?
    • To ne, jen se vydává polotovar, který potom dotváří patche, DLC a modeři.

Ninjaedit, eh: Já si třeba ME2 nenp Fable 3 výborně užil bez DLC, jen třeba to ME bylo maličko kratší
  • Jack1947

Deep Silver PS4 verzi Ryse: Son of Rome neplánuje. Minimálních a doporučených požadavků PC verze bychom se měli dočkat v brzké době.

To zas bude, uplakánků jak to nejede na 4titanech gtx...

*4* *5* Jinak určitě to bude neoptimilizované jak bývá u portů zvykem ale jsem na ně zvědavý no. Horší než 1 Crysis to snad nebude ( poslední Wolf).
    • Gambit92
      Crytek si optimalizaci vcelku hlídá, hlavně od Crysis 2
  • Ve 12. týdnu roku 2012 se na UK STEAMu nejlépe prodávalo: 1. Portal 2, 2. Total War: Shogun 2, 3....

No, Deus Ex HR bol v sobotu v 75% zlave. To som ho kupil uz aj ja, aby som si na neho spravil nazor.
    • Ve 12. týdnu roku 2012 se na UK STEAMu nejlépe prodávalo: 1. Portal 2, 2. Total War: Shogun 2, 3....

a Portal 2 stál asi 210 korun, tak kdo by do toho nešel :)
  • PS4 verze onlineovky PlanetSide 2 poběží na vlastníchserverech, na společné hraní hráčů PC a PS4 verzí...

Tak to je jasný, ps4 hráči by dostávali do držky. Pak by jim umožnili autoaim a bylo by to obráceně.
  • Draken69CZ

Back to work

No pání redaktoři a autoři, dnes už je pracovní den tak doufám, že se na webu ukáže něco nového *15*
    • Vždyť nic nedělají, jen ať radši nic nepíší, přijde mi to tak lepší.
    • Inquisitor
      To bys jím moc volna nedopřál :) Ale už tam máš novou recenzi.
      • Draken69CZ
        Já to myslel s nadsázkou, bohužel mě tu místní asi nepochopili, a drobné popíchnutí. Jen aď si kluci odpočinou, volna není nikdy dost.

já to psal hned po ránu to tu ještě nic nebylo, ale stejně to nic nemění na tom že to bylo pouze drobné popíchnutí, moje chyba teď tu budu kamenován *13*
        • Khanemis
          Ty, kdož jsi bez viny, hoď kamenem...
          *zamyslí se*
          *přemýšlí*
          *mrskne po něm šutrem*
          Tumáš!
          :)
          • Draken69CZ
            au au, krtek jeden *16*
        • Inquisitor
          Já vim že tam ještě nic nebylo, v pohodě já to nijak neřešim :) a na kamenování se můžeš .....víš co.
          • Draken69CZ
            těšit *15*
    • internet ti koukám fachá tak se snad podívej co se děje ve světě ne..
      • Draken69CZ
        ňákej citlivej ne
  • Potvrzeno: THQ zrušilo vývoj hororové hry inSane.

To snad neni pravda.
  • Jo Frost, britská chůva a ústřední postava reality show Supernanny tvrdí, že za nepokoje v Londýně...

Superkráva.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit