Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Analytik Mike Hickey: Modern Warfare 3 se prodá 3,5x více než Battlefield 3.

Očekávatelné.
    • Já: Battlefield 3 bude minimálně 3,5x lepší jak Modern Warfare 3.
      • Analytik Mike Hickey: Modern Warfare 3 se prodá 3,5x více než Battlefield 3.

A jak to souvisí s úspěchem?
        • Nijak... možná to dokazuje hloupost kupujících, ale to je jiná věc... postnul jsem to, protože mi to přišli jako vtipná odpověď a taky pravda...
  • Co jiného může být na obalu PS3 titulu Twisted Metal, než na*raný klaun s výrazem maniaka. Libí?

hodne dobry,se tesim na poradny relax
  • Rodiče svému synkovi koupili k narozeninám vytoužený Borderlands 2, hru mu přitom umístili do...

docela trapnééé. takovej humbuk kvuli takový prumerny hře
    • Caincz

Rodiče svému synkovi koupili k narozeninám vytoužený Borderlands 2, hru mu přitom umístili do...

Hra je to rozhodně nadprůměrná, jenom by mě zajímalo, jestli bylo synkovi 18 :))
      • rancor1223
        Ne všude mají zákony nařizující držet se doporučeného věku. Jako třeba my.
      • není. podle mě by aspon takto měli vypadat všechny hry, proto to beru jako prumer :) ostatních 80% vubec nevjenuji pozornost ;)
    • Průměrný hře? Áha...
  • Michael Ancel těsně po noční tiskovce Ubisoftu prohlásil, že Beyond Good & Evil 2 mine tuto generaci...

Nejhorší zpráva z E3... horší by to mohlo být jen kdyby oznámil, že to bude podporovat Kinect... *10* *10*
    • Michael Ancel těsně po noční tiskovce Ubisoftu prohlásil, že Beyond Good & Evil 2 mine tuto generaci...

Ja naivne ocekaval,ze letos konecne na E3 neco z BGE2 predvedou,nicmene sem se nedockal a ted jeste tohle,ach jo.Ale tak snad to bude aspon vymazleny kdyz si s tim davaji takhle nacas.
  • Ronox
    C-C-C. Pánové no to se dělá?! *1*

"Samozřejmě tyto články nebudeme schovávat někam jinam, protože Eurogaymer je naší jedinou prioritou..."

Jsem myslel, že mu vadí "kérování" *8*
    • Tak ještě včera tam byl i komentář o tom, že někomu asi dost leží jeden určitý web/časopis v žaludku a že nejrychlejší recenze neznamená automaticky nejlepší.... No a dneska už je záhadně pryč :D Aspoň vidím, že se za tu dobu nic nezměnilo a důvod, proč jsem odtamtud odešel, je pořád aktuální. V začátcích jsem Eurogameru fandil a chodíval na něj stejně často jako sem. Ale jak mi smazal dle mě neškodný příspěvek pan nově nastoupivší šéfredaktor přímo pod článkem, který oznamoval nástup nové redakce, řekl jsem si, že zlaté dny toho webu právě skončily....
      • Ronox
        To se tam stává. Mně bez upozornění dal na účet "invisible" mód. Když jsem byl přihlášený, tak jsem své příspěvky viděl, ale ostatní je neviděli. Tuším, že to bylo za komentář, kde jsem opravoval recenzenta u hry Injustice. Místo toho, aby se omluvili a chybu opravili, tak mi dali tento nádherný ban a jelo se dál.
    • Jj, to bylo dobre. Je prima jak moc se zajima o konkurenci a jak mu lezi v zaludku.

Zase je ale pravda, ze jako ctenar Games cekas na recenze novyho Splintera, Payday, XCOMu a dalsich, kdezto jako ctenar Levelu uz je mas. A od lidi, co pisou i sem.
      • To je hezké a hlavně že páni tvrdily že LEVEL Games nijak neovlivní a když tak pozitivně, no nevšiml jsem si
    • Osviceny
      To meleš z hladu, nebo co to jako má být ?
  • PS Vita nebude mít žádný video výstup.

Šetří za autorské tantiemy u HW ochran ? Přece jen nějaká forma přenosu obrazu na TV je dnes u handheldů nepsaným standardem .
  • SalemCZ
    Byla nějaká informace v tom Fight Clubu ve středu o Booomu?
  • Mart9
    Prosím, umí PS4 spustit hru, kterou si koupím na disku, aniž bych ji musel mít v mechanice?
    • Still
      k čemu je tam teda ten HDD?
  • Ubisoft chystá na příští středu (27.2.) tajemnou Assassin's Creed událost.

A nezapomente (1.3.) Prey 2!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit