-
Přemýšlím nad zaklinacem complet na ps4. Da se to hrat bez znalosti predchozich her a knizek ?
-
-
Morraw a Tilwaen ti už dostatočne odpovedali. ja len potvrdím, že majú pravdu. Môžeš hrať aj bez akejkoľvek vedomosti o svete zaklínača. Hra je kvalitná aj sama o sebe. ak ale venuješ čas aspoň zisteniu si čo a ako sa má, kto je kto, aký je herný svet, zážitok sa značne znásobí. nech sa rozhodneš akokoľvek, určite si hru zahraj. ak ťa tento druh hier baví, nemôžeš byť sklamaný.
-
Dá. Nicméně větší příběhové questy převážně plníš pro postavy, se kterými tě má nezřídka pojit blízké pouto na základě děje předchozích her, takže souhlasím s Morrawem, že je vhodné alespoň v rychlosti projet nějaké shrnutí minulých dílů a zjistit tak, kdo je kdo.
-
Taková věčná otázka u herních sérií. Hrát se to samozřejmě dá jako každá jiná hra. Samotná hra obsahuje spoustu odkazů na knihy a předchozí hry a snaží se hráče uvést do světa.
Ale bez předcházejících znalostí se tvůj zážitek bude diametrálně lišit od ostatních.
Doporučení za mě: pro zvýšení zážitku aspoň sjet videa na YT a přečíst obsah knih na wiki. -
Úplně v pohodě. Mě ty jeho knihy nebaví, ale hra je to vážně parádní.
-
Knizky nejsou potreba vubec.
-
-
Skyrim gratis
Možná se to tu už řešilo, ale na Steamu je Skyrim ne víkend gratis:
http://store.steampowered.com/app/72850/ -
Na PC se prodalo více kopií her Zaklínače než na konzole.
No aké prekvapenie, keď Zaklínač 1 je len na PC ( a len na Steame má hra skoro 2,7 mil. predaných kusov), Zaklínač 2 bola jeden rok PC exkluzivitou (skoro 3,9 mil. predaných kusov na Steame) a Z3 má zatiaľ na Steame 1,4 mil. predaných kusov.. keby sme k tým číslám pripočítali predaje na GoG (kde Z3 predal 1 mil. len za prvé 2 týždne, ktovie koľko sa tam predalo kusov Z1 a Z2) + iných predajcov, tak je jasné, že hier zo série Zaklínač sa predalo na PC najviac -
-
konzolovky mají 4.40, SteamSpy 1,4. Takže GoG prodal 3+ mega. Nějak se mi tomu nechce věřit, ale budiž. Hra je tak nebo tak šílené zklamaní, a že z toho udělali Bioware operu byl krok zpět, ale zase mají úspěch u mainstreamu, takže se tyhle kompromisy asi vyplatily...
Edit: Nezapočítal jsem tam digital na konzoli, takže tam bude určitě dohromady přes 600K, takže konzolovky se dostaly přes 5 mega, takže GoGo prodal 3.5+ mega, z toho muselo jít kolem 3 mega jenom digitálně, jelikož krabičky mají půl mega na PC.
Edit 2: Díky PreidaQ, zdálo se mi to divné, takže moje počty byly k ničemu.
-
-
Shuhei Yoshida předvedl mobilní PS4 aplikaci v praxi.
Česky je to Šuhej Jošida. Celkově by se měl bleskař řídit heslem, že gentleman nikdy nepije před setměním. Ani v pátek. -
-
Radši čtu anglický přepis, český mi přijde směšný.
-
-
To je bonus. Je to správně, a navíc se u toho i pobavíš.
-
-
No to sice jo, ale první, co mě napadlo, když jsem prvně četl "Šuhej Jošida" bylo "Hm, to bude nějakej moravák". *4*
-
-
Pozor, jestli se směješ Moravákům, tak doufej, že šéfredaktor není online; mohl bys lehce dostat ban. A to platí i pro šuhaje z Japonska.
-
-
Tak sleepless mi moc nepřijde jako takový šohaj :) . To spíš ten z Worms Realtime.
-
-
-
-
-
-
Bioshock zadarmo!
Kto ešte nemal tú česť hrať, dobrá príležitosť:
http://www.gamefly.co.uk/Download-BioShock/5001055/ -
-
Adrian Chmielarz (zakladatel People Can Fly): Pokud chceme ve hře vytvořit nezapomenutelné zážitky...
Je to normální eshop, takže platba probíhá standardně i s nulovou cenou. Spousta lidí si to plete s volným stažením hry. Nikdo to nikomu nenutí, stejně už to bude většina zájemců mít za pár korun z akcí na Steamu. Možná to je také opatření proti tomu, aby to někteří chytráci "nekupovali" ve velkém a pak neprodávali dál. -
-
UBI Store a Origin ti umožní "koupit" i bez platebních údajů, pokud je cena nulová (s promo kódem apod.). A lidi si to nepletou. Ta karta se tam zadává z jiného důvodu *2*
-
-
ucho ti tu jasně vysvětlil, proč se tam zadávají platební údaje, co ještě řešíte?
-
Jasně, ta karta se tam zadává, aby ti vybrali účet... Jestli ji tam nechceš mít uloženou, tak to jde potom zase vymazat.
-
-
-
Fakt ne vypsat jim tam všechny údaje ke kreditní kartě :( ... Bez Pay Palu neberu ...
-
-
neber, oni ti to nenutí.
-
-
Ani nemusím . Na steamu už byla v několika akcích , takže si s takovými podmínkami nechám raděj obezřetně zajít chuť
-
-
-
-
Již pozítří se dozvíme první informace o doposud neoznámené hře od Volition. Že by Saints Row V?
urcite to bude freespace! .....chrrr.... chrrr..... co? co? dobre rano. placal jsem ze spani co si preju? :) -
Řady GoGu obohatily tituly Shadow of the Horned Rat, Chaos Gate a Final Liberation z univezia Warhammer.
-
Servisní hlášení: Reklamy ve videích (v novém přehrávači) jsou pro donátory Games.cz vypnuty. Debatu...
yes thx -
Jak by mohla vypadat herní série Battlefield v budoucnu s brýlemi od Google odhaluje fanouškovské...
Tohle video už tu bylo po jiným názvem jestli se nemýlím. -
steam community
taky se ted nemuzete pripojit ke steam community? *9* *13* -
-
Problém se steamem
Na twitteru Steam podpory napsaly: Our data center's UPS experienced a power failure. Power is back on now and working to get service restored asap - http://bit.ly/zUBZzz
můžete napsat do bleskovek! ;) -
-
jn tu sluzbu pouziva tech 30 mega uzivatelu jak se gabe chlubi a kdyz mi to spadlo tak jsem nenasel na zadnym ceskym webu zminku tomhle a pak jsem zkoukl i eurogamer.net a pcgamer... *12* *12* *12*
-
-
ja to zjistil na tom twitteru a taky na jejich fórech když už byly nahozený...koukal sem i na graf online uživatelů a během chvilky spadla křivka z 5m uživatelů na nějakejch 700k....
-
-
-
steam community
Taky né :/..Ale že to píšeš ty máš ode mě mínusko *15* ! -
-
Se z tebe stal taky troll...
-
-