-
Obrazem: Ikona indikátoru stavu baterie v ovladači konzole Xbox One, kterou přidá nový systémový update.
"Panove, damy toto je NEXT-gen"
To co mela minula generace v zakladnim baleni, tady dostavame v darkovem System updatu. Hiip hiip hurááá. *12*
Buh zehnej, Mrkvacum! -
Far Cry 3 se nechá inspirovat seriálem Lost (Ztraceni).
Tak to jsem teda zvědavej... -
Dying light - dojmy
Ty dropy jsou docela otravné a začínají být častější, potom hra v noci to dokáže být také celkem peklo zvlášt běhat poslepu. Pak nezbívá nic jiného než doběhnout do úkrytu a uložit se ke spánku, prolog jsem proběhnul celkem rychle... pár postřehů.
Po prologu se otevře COOP mod tedy že může někdo se připojit do vaší hry. Zřejmě ... tiu funkci si asi nejprve musíte aktivovat v nějakém nastavení. (session mode či co)
Kritizovaná výdržnost zbraní, je nasnadě fdají se i opravovat a i když jimi pižláte zombíka odnevidím do nevidím dá se to. Spíše se dříve unavíte, to se naštěstí měni s nově nabitím levelem. Tedy zkušenosti líbí se mi krafzování věcí i když hledání potřebných součástek je taky teror, kor když nemáte zase moc času a večer navíc vás ohrožují infikovaní zombící které běžnou chladnou zbraní prostě nesundáte.
Zbraně se dají i upgradovat zvýší se jim výdrž a defakto i účinnost. Zatím se mi úplně žádná nerozbila i když už červeně svítila. Příběh nic moc i když je to ta hlavní část a taky jediná aspon zatím co tam plníte. Je to od doběhnutí od místa a do b.
LOckpicking... docela otravná disciplína ještě že ten šrot leží všude takže ty šperháky můžete lámat ale jednou tu bednu otevřete i když obsah zas nestojí za moc.
Jo na základně se dá za peníze (?,!!) koupit nějaké vybavení , docela důležité jsou lékárničky protože bez nich se asi moc neobejdete, naštěstí jdou vykraftovat. No a shrnutí je to docela jiné než předešlé Dead islandy rychlejší, efektivnější ani ne tak zaměřené naboj jako o běhání a parkouru. Ten se mi líbí prostě skákat po střechách objevovat nějaké předměty. Těžko v 8% hodnotit ale zatím se to dá, uvidíme jestli nebude nějaký zásadní zásek. Jinak pokud to má na pc dropy a tím myslím dropy že záseky na pár sekund tak na konzoolích to snad bude nehratelné? Pominuli ty vybledlé zombie. Zábavné to docela je. -
-
Můžeš tam i plavat?
-
-
Jde včetně potápění se.
-
-
Tak to potom 11/10. Co myslíš Jacku?
-
-
Myslím že si bud queer což k tobě sedí viz tvůj nick nebo rád provokuješ.
Haha, že prej to není sprosté to slovo! Co třeba fag a gay. Asi proto že když se nikomu nenadává tak je to ok, přitom fag je nadávání gayům. *15* *2* *1* Nebudu se navážet do cenzury jen mně to rozesmálo.
-
-
To jsem nevěděl asi už máš projeto déle já zatím mám si získat přízen nějakého rejže. V noci to je fakt med no.
-
-
Co z toho? voda tam snad ani není nebo je ale je daleko. Nešlo plavat ani v DI prostě to není typ hry.
-
-
"Kritizovaná výdržnost zbraní, je nasnadě fdají se i opravovat a i když jimi pižláte zombíka odnevidím do nevidím dá se to"
tvl co to je za větu? I slepej by to napsal srozumitelněji a možná i lépe po gramatické stránce.
-
-
Na několika místech v Battlefield 4 se lze dopátrat dinosaura.
To je fakt traparna, zadnej dinosaurus tam neni... tak nechapu proc nas hrace nekdo taha za nos. Je to skoda no, pac kdyby tam byl (treba tam je) na videich nic nebylo a ten privesek ve tvaru dinosaura o tom vi kazdej kdo hral Singleplayer kampan. Treba tam je ale ne na videich... nakej zase sprymaruv sprym. *3* -
-
Lofas
Všichni si tady už zvykli na to, že máš potřebu ke všemu něco napsat, ale musíš komentovat i to, o čem nevíš vůbec nic? -
-
Vsechno hmm... nic o tom nevim protoze BF4 nemam a clanky jsem cetl a videa videl... mel sem proste napsat jen ze informace je nepravdiva a slysi jen zvuk... uz vaazne nuda tohle.
Nevim pravda, jsem hloupej ze na tu blbost reaguji ok.
-
-
Sice tam není vidět, ale je slyšet. Už přišli na to, jak to spustit. A hýbou se i stromy v dáli.
-
-
Az tam bude tak dej vedet, zatim tezkej Fail. *3*
-
-
Aspoň tedy tohle http://www.youtube.com/watch?v=7gxVlJS_aHw
-
-
No tak jo, i kdyz jenom ten zvuk no a ja cekal Dinosaury zivotni velikosti, tak snad priste no.
-
-
Ano, pterodaktyl nebo něco takového. V BF3 Endgame, jestli se nepletu.
-
Ale na jedný mapě přece lítá, ne? :) ale nevím, jestli to není v BF3 ;)
-
-
-
-
-
-
Forza Horizon 3
(kto sa na nu tesi?)
https://www.youtube.com/watch?v=tz85_GqYbR8 -
-
Demo
A nevíte co to Demo pro PC? Dnes to vychází a podle dřívějších informací to mělo vyjít po oficiálním vydání plné verze. Byl bych potěšen kdyby někdo měl nějaké nové info. -
No moc, vypadá to suprově jen ta cenovka no.
-
-
jo, ta cenovka je otras, tiez na to kaslem
-
-
-
Heroes of the Storm: Infernal Shrines Overview
https://www.youtube.com/watch?v=hR3CV-e5Lvw -
mimo jiné mi zmizely i reakce...
-
Dark Souls II
Bude i u nás k dispozici 14.3.2014. -
-
Vždy když kouknu na Reveal trailer ujišťuju se že předobjednávka stále platí *1*
-
-
Já jsem dojel Xbox verzi a pc zatím nic. Cca 60-65 minut. Nějak mi to nesedí. Proto nevím, jak u druhého dílu. Na staré konzole se mi to kupovat nechce a na pc se opět bojím zmršeného portu.
-
-
-
-
Nové screeny Battlefield 3 vypadají přesně tak, jak jsme si je představovali.
trochu moc šedivé a nevýrazné...no, asi jako válka, ale čekal bych něco lepšího. :-) -
Teaser trailer na film, ve kterém byl svět napaden... Tetrisem! Třeba se toho někdo (Michael Bay)...
Tohle je taky dobre :)
http://www.youtube.com/watch?v=ou8vRWTSsJo
trosku starsi, ale temticky hodne podobne