-
Sam
Jestli si rozjel DayZ mod tak by si měl rozjet i standalone. Má to podobné nároky a běží mě to přibližně stejně jako mód. Bohužel jen ty dropy ve větších městech, ale tomu se zatím nevyhne skoro nikdo. Jsem na ně zvědavý jestli se jim to vůbec podaří pořádně optimalizovat, protože to bude hodně těžké a moc v nějakou velkou optimalizaci nevěřím. -
-
tak jsem si říkal jestli ten Standalone nebude momentálně ještě víc náročnější tím že tohle je jenom ve fázi vývoje a Dayz mod byl jenom takovej doplněk k hotový Armě 2
-
-
Bude náročnější, možná ne o moc ale bude. Vždyt tam přidali přes tu dobu co to bylo a je v EA hodně věcí, třeba nasvícení atp...
-
-
-
Podle Cryteku bude konzolová verze Crysis vypadat mnohem lépe než PC verze.
No jestli to nahodou bude pravda, tak by si meli hodne posypat popelem hlavy, vzhledem k tomu, ze na PC to v max detailech je plynule az nekde od GTX480 nahoru, coz je vykonem asi jako 4 konzole. :) -
-
Musite si cist ty clanky v odkazu *5* - ne pouze nadpis. Technicky to bude na urovni Crysis 2 a 25-30 fps, ALE pridali tam lepsi/hezci osvetlovani a efekty...
-
-
Half-Life 2 bez účtu na Steamu?
...to jsem se chtěl zeptat, napadá někoho, jakým způsobem bude ošéfovanej Half-Life 2, který bude jako příloha u 215 Score? Kdesi na Fcb jsem četl, že by snad prý nemusel být nutný účet na Steamu. Je to reálné? Pro mě je to zásadní otázka, hry, které vyžadují účet kdekoliv prostě nekupuji.
Score nepovažuji za kvalitní magazín, ale po Planescape: Torment a Baldur's Gate (případně Icewind Dale) je to hra, kvůli které uvažuji o koupi. -
-
Battlefield 3 se stalo pátým celosvětově nejrychleji rostoucím dotazem roku 2011 ve vyhledávači...
Urcite to bude na Steam, HL2 se bez nej neda hrat.
Steam mi taky vadil kdysi, ale postupne si na nej zvyknes (bohuzel, protoze pak musis mit cim dal vic a vic her :D) -
Ne, neni to legalne mozne a uz vubec nechapu snahu se steamu vyhnout, je to skvela platforma, ktera se za ty roky stihla vychytat.
-
-
Steam verze hororové střílečky F.E.A.R. 3 je dnes na Green Man Gaming k mání v akci za 15 dolarů....
Vychytat možná, ale nikdo ze Steam fanatiků mi stále neodpověděl na otázku, proč se mi musí neustále spouštět Steam, když pařím offline singleplayer. (Steam používám taky, co mi zbejvá, chci hrát, tak musím) *11* -
-
jak napsal Aoyagi, někteří vývojáři tam pak nemusí cpát ochrany, co někdy fungují hůře než viry a Steam pak funguje jako DMR. některé hry bez něj fungují, jiné ne. jde o to, jak si vývojáři pošéfují ochranu.
-
Jako DRM a kvůli svým statistikám. Ale některé hry se dají myslím spustit i bez Steam klienta.
-
-
-
-
Steam
jede vám teď na Steamu market? nedaří se mi tam dostat a přitom lidi ode mě zdá se nakupují pořád, peníze přibývají. -
-
Jo jede normálně:)
-
Momentálně mi nejde celý steam, spolubydlícímu též ne.
-
Některé Steam servery teď mají maintenance.
-
-
WOOOOOOOOO
http://masseffect.bioware.com/about/trilogy/ -
-
Doufám, že kupuješ Cahu.
-
-
Nope. já už mám vše, co doposud vyšlo *3* ...
-
-
Tak to je mi jasný, ale že bys pro sichr vzal i tuto kolekci... jako pravej fanda. *3*
-
-
o_O
-
-
-
-
ked uz za to chcu 60 dolacov, tak by mohli vytvorit nieco ako 3 in 1, jedna instalacia, moznost hrat vsetky 3 hry bez importov, skoncis 1. hru, automaticky pokracujes v 2hej ...
-
To nevis,ze ME uz prece nikoho nezajima? *1* Konec ME3 prece degradoval celou serii. *1*
-
-
Diablo III RoS
Všichni, kdo mají rádi výzvu, tak po třech hodinách ve hře je to masakr. Jeli jsme ve třech a začínali na TIII, postupně jsme to snížili na TI a uvažujeme o dalším snížení. Dostáváme solidně na prrdel a s vyšším levelem postavy je to ještě těžší (level postavy odpovídá levelu příšer). Takže jestli si někdo myslí, že to prosviští na TI sám, tak rozhodně ne. A to tam umírají postavy, co mají D 180 000, T 1 000 000 a healing okolo 15 000. Jinak si kamarád vesele takto zabil svéhou HC postavu barbara s paragonem 187. Elitka měla nakombinovaný frozen, lock, teleport+frozen star. -
-
Pro tebe je taky všechno masakr, viz TitanFall apod. hypoviny.
-
-
Co to mektáš? Titanfall je po dlouhé době zajímavá MP hra a jaké další hypoviny? Pochlub se. Vsadím, že jsi ani Titanfall nehrál a jenom papouškuješ názory.
-
-
Stačila mě beta. Naprosto nulová inovace, spíše downgrade hratelnosti a všichni tu víme, že vyžíváš v hypovinách. *3*
-
-
Opravdu? Povídej, přeháněj. A downgrade hratelnosti? V čem? No jinak asi nemá smysl se s tebou bavit, protože evidentně řešíš mě než hry, ale nechám Tě při tom.
-
-
Hmm, jediná rada potom je ji nehrát, když se ti nelíbí. Nebo snad nemůžeš v noci spát, díky TitanFallu???
-
Hra na 360 ještě nevyšla a navíc jí má jiné studio a to rozhodně není omluva, že hra má textury jako v Doom 3(mírná nadsázka). Těch počet hráčů uzamčen na 6v6 je blbost. Mohli udělat např. 6v6 a větší mapy pro 10vs10. Prostě odfláklá hra a tohle já neberu
-
fast: hra ale vyšla i na x360, takže není jen na next-gen. A to, že je tam méně hráčů je jen dobře, vem si, že by tam běhalo 16 až 32 hráčů v titánech najednou *7*
-
Co ti mám říct, že ta hra nepřinesla skoro nic nového, že přinesla malé mapy a méně hráčů než jsme byli zvyklý, ačkoliv je to next-gen, tak ta hra vypadá hůře než old-gen hry viz BF3. A ty sis tady z toho ucvrkl do kalhot.
-
-
-
-
TitanFall není špatná hra *3*
-
-
Tedy není možné to hrát sólo? To je škoda.
-
-
Je to možné hrát solo. Dáš si jenom normal/hard/master obtížnost.
-
-
-
Next-Gen CryEngine 2013
http://www.youtube.com/watch?v=2mrcIBV-sUE -
AMD Catalyst
FYI Vyšly ovladače zlepšující optimalizaci Fallout 4 pro AMD karty a za sebe mužu říct že dobrý! ;) -
-
čeština !!!
-
-
Uměti anglicky!
-
-
VyšlY tY ovladače ...
-
-
-
-
Patent na zařízení zvané "Playstation Eyepad" dost možná skrývá design ovladače konzole Playstation...
katastrofa