Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skaven
    Po Zaklínači se seriálového zpracování od Netflixu dočká i Diablo

Dufam, ze teraz bude netflix vyberat do roly Diabla herca kaukazskeho typu

😛

• no vidis to, ja tu stranku treba neznam (asi jsem ignorant) a o tomhle celem byl muj puvodni prispevek, ve kterem jsem zadal o nejake pouzitelne alternativy, ale ty si mel radeji tunu kecu kolem

to ze byl tvuj predpoklad chybny je jaksi ciste problem na tve strane a nema to nic spolecneho s odporovanim si "je jedno jestli krabicovka nebo jen key" - ma poukazat pouze na to, ze je mi jedno jaka verze to bude ve smyslu, ze jsou lidi, kteri preferuji jen krabicove verze a nebo opacna skupina, ktera ma radeji vsechno jen na steamu a tomu podobnych klientech

nejsem si vedom, ze bych pouzil jedno sproste slovo a jestli je neslusnost poukazat pouze na to, ze si tu hrajes na nejakeho vseznalka tak promin jsem neslusny :)

nepracujes ty pro nejaky bulvar nebo tak, ze si veci takhle extremne vymyslis sam na zaklade nejakeho vlastniho pocitu? v zadnem mem prispevku nebyla ani zminka o tom, ze bych mel zajem o pouzite zbozi a predstav si, ze i na tom aukru prodavaji normalne veci nerozbalene, samozrejme jen nekteri a u ACB jsem se uz bavil nekolik hodin, ptz ho kupodivu uz nejakou dobu mam, jen jsem chtel jeste jeden sehnat levne, abychom mohli s pritelkyni hrat multiplayer :)
    • Jé, první stránka, teď se budu stydět.
      Znovu říkám - po prvním návrhu jsi napsal "a proc ty mas potrebu mi tady sdelovat neco, o co jsem vubec nestal?" a ne, můj chybný předpoklad je založen na neúplných informací od tebe. "Tuna keců" přišla až pak, a ty ještě odpovídáš, co víc bych si mohl v těchto nudných dnech přát...
      O sprostých slovech taky nikdo nemluvil. A na všeználka si nehraju, to je nesmysl. Jen prostě vím víc :P
      Co že si vymýšlím? Ten dovětek byl příklad, hlavní bylo to předtím. To co's asi přehlédl ^^. Ano, na Aukru jsou nové věci, často taky koupené od Sovětů a podobně. No a nebo z UK.
      No, tak v tom případě přeji hezký multiplayer.
      • doufam, ze se shodneme alespon na tom, ze to nema uz dal smysl rozebirat ;)
        • Ano, souhlasím, počet zbytečných postů byl asi překročen :D
    • spatne vlakno :(

for Aoyagi
  • EA očekává další novou generaci konzolí za 5-6 let.

a ja očekávám, že za 5-6 let už EA nebude !
    • se snad kvuli tebe joudo budu muset jeste prihlasovat *16*
    • Tomuhle modnimu EA hate se muzu opravdu jen smat. Plno lidi pise, jak je EA ta nejhorsi spolecnost, aby pak nasledne s radosti spustila nejakou jejich hru.
      Docela pokrytecke chovani od mnohych.
      EA se nechova k zakaznikum zrovna nejlepe a mnohe herni serie zpackala, ale uprit se jim neda, ze obcas z nich vylezou opravdu nadprumerne herni pociny. Napriklad Mirrors Edge byla povedena zalezitost a ani se nejednalo o zavadenou znacku.
      A povedenych her ma EA v portfolliu nemalo a to nejen z dob davno minulych.
      • No a pak jsou u lidé, kteří si myslí, že po DAO nebo BFBC2 začali vydávat brak. A taky si od nich nic nekoupili (ani jinak nezískali).
      • Jack1947
        Presne a to ze zkazila jen par her, (?) neznamena ze se misi s odpadem herni sceny. I kdyby nekoupily EA jeste jedna ze znacek co se snazi nak rozumne udrzet. *4*
        • cr8gg

lol

rekl bych ze ne par her.. ale vsechny co ktery se ji dostali pod ruku ;)
    • Jack1947
      Ocekavat muzes, jenze EA tady bude i dele. *3*
  • Nedávno vydané hardwarové požadavky Watch Dogs nejsou finální.

Jejda pojede mi to na ps4?
    • ne, musis pockat na PS5
      • Já to věděl že sem mel počkat :D
    • 30fps, takze spis pujde nez pojede...
  • Nové záběry zachycující Playstation Phone ze všech stran včetně procházení menu.

Chapu to dobre, ze toto ma vyjit i misto PSP2? Nebo ma byt nove PSPcko a jeste playstation phone?
    • noobie
      Řekl bych, že to vyjde zvlášť. Být Sony, tak Ericsonu nedávám ani částečně licenci na PSP.
      • JJ, clovece mas recht, to me ani nenapadlo s tim Ericssonem! *10*
        • Ten smajlik tam nema byt *1*
  • Is this the start of the Paymium generation?

http://www.gamesindustry.biz/articles/2013-11-29-is-this-the-start-of-the-paymium-generation
    • co jim nezeru, ze zavodni krouzeni je tak nerentabilni, ze by tam museli cpat mikrotransakce...

na existujicim engine namalujou trate, nahazou tam auta, okolo nahodi 2d divaky a hotovo, pokud takovou hru nezvladnou udelat za par milionu dolaru, tak by asi meli jit delat neco jinyho

jen u open world her chapu, ze vyvoj muze jit do desitek milionu, ale ty jsou komplexnosti uplne jinde
  • ringmancz

Hulk mod do GTA V

https://youtu.be/80LFJFBULe8

dost povedený
  • Vývoj Dark Souls 2 je hotov zhruba z 25%, vyjít v roce 2013 tak asi nestihne.

Nějak rychle :-D
  • Remake Battle Chest vyjde na PC v srpnu, iOS verze o něco později.

a Battle vs Chess od TopWare vyjde 17. května (http://www.zuxxez.com/de/326,battle-vs.-chess-kommt-mitte-mai.html)
  • Keyz

Witcher 3 CZ

Parírování *15*
    Co to překládalo za komedianta? Dal jsem si CZ a parry = parírování *15*
    Jsou tam i další perly?
    • solomon.short
      ty jsi taky perla, zda se :D
    • jakubc
      Když už jsme u toho aktu, při kterém vaše postava svůj meč nastaví ráně meče protivníka (raději opisem, abych byl korektní :-D), je to první zaklínač, ve kterém to používám - ve dvojce mi to příliš narušovalo můj herní styl "na znamení", protože to vysávalo výdrž, kterou jsem buď už neměl, nebo jsem ji okamžitě spotřeboval. Tady je to hezky použitelné, chválím.
    • Jack1947
      Je to směšné ale jinak si to neumím představit ten překlad, holt některá slova by se fakt obešli bez překladu.
    • Kozy
      Je to zavedenej termín, používají ho i šermíři. Za komedianta jseš tady akorát tak ty.
    • Ronox
      Naprosto běžný termín z šermířské terminologie (nejsem šermíř, ale pár her už to mělo).
    • cosi

http://theswordchronicles.webnode.cz/zakladni-postoje/
    • Veskoslav
      To spíše ukazuje, že jsi diletant....Parírování je při soubojích celkem užívané slovo. Nepoužívá se odražení. Protože to není přesné. Protože parírování je i krytí a odražení rány. Takže překlad je naopak skvělý, protože to dělal někdo, kdo tomu rozumí, na rozdíl od tebe.
      • Keyz
        To je ale hovadina *15* Parírování
        Aneb blok, odražení není možné použít. Navíc zde to je jedno. Neřešíš terminologii u hry kde máš pár možností *3*

To jsem zvědav na další perly co tam budou. Parírování je zatím nejlepší.

Navíc zbytečné se urážet. Sám nadáváš na ostatní, jak když něco napíší co je pravda a opraví toho druhého, tak jsi proti když ten kdo ho opravil, si dal záležet aby toho druhého "setřel" a označil toho druhého za v*la *6*
        • Veskoslav
          Ty jsi vážně diletant. To je oficiální soubojové názvosloví..... *7*
          • Keyz
            Zde to má smysl... Opravdu.
            No nic.

Jdu vyparírovat NPC *15*
            • drasta
              Opravdu se zda ze to nema smysl... tohle ti proste nevyslo a jeste si v tom zatancujes :D
            • Veskoslav
              Ano smysl to má!! Jedná se o fantasy ve středověkém prostředí! Kde jinde to má asi tak smysl? Prostě jsi se ztrapnil jak jsi mohl a teď se to snažíš zakecat.
            • Ronox
              Je suis Parry!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit