Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Space Hulk: Deatwing

Takže po 2 a půl hodinách ve hře. Z toho 10 minut při vydání a po posledním patchi 2 hodiny bych se chtěl se čtenáři podělit o dojmy z hraní.

Na rovinu. Hra v den a týden vydání prakticky nehratelná, padala, zasekávala se, jakmile jste měli např. českou klávesnici, tak hra nereagovala atd. Po posledním patchi a zmíněných dvou hodinách hraní (1 single mise a dvě MP mise s živými hráči) hra jede naprosto plynule a dle mého vypadá skvěle. Není to samozřejmě špička, ale co se týče zpracování vraků a prostředí hry, obzvlášť Svatyní či soch, tak nemá konkurenci. Osobně bych to graficky posunul mírně nad Warhammer: The End Times - Vermintide.

Takže jsme grafiku smázli. Co bych vyzdvihl a hraje podstatnou roli ve hře jsou zvuky. A pokud si vzpomenete na posledního Aliena, tak zvuky řadím ve hře na stejnou úroveň. Dunění zbraní, kroky terminátorských zbrojí, řev Tyranidů, obzvlášť lahůdkou je pak střelba do masivních zvonů. To se pak rozléhá po celé lodi.

Samotný gameplay vychází jak z deskové verze hry, tak z té stařičké hry z roku 1993. Mapy jsou masivní a systém chodeb, místností, chrámů, svatyní, opevněných můstků Vám dá občas solidně zabrat. Jinak klasický gameplay. Prvotní průzkum lodi a pak se prostřílet přes miliardu nepřátel ve jménu Boha Císaře. Nic překvapivého. Ale hraje se to dobře a pokud Vás baví hry typu L4D či již zmínený Warhammer, budete u toho spokojeně sedět a kosit pomocí stařičkých a nespolehlivých plasmagunů tisíce nepřátel. Co se týče AI v misích, řekněme, že o něco chytřejší verze z L4D:) Živé hráče to rozhodně nenahradí.

Takže hra na mě celkově působí pozitivně. Po prvotním průseru hra jede pěkně, síťová hra stabilně a pokaždé jsem čekal cca 40 vteřin než mě to hodilo do party. Ke zmínce samozřejmě patří možnosti vybavení vojáků a jak toho Vašeho, tak AI spolubojovníků. K tomu si připočtěte systém schopností jako měl DoW II například (žlutá, zelená a fialová cesta) a za mě osobně další z příjemných překvapení tohoto roku.
    • Morraw
      Díky za dojmy. Hra má rozhodně atmosféru, ale počkám si ještě na free weekend a nějakou tu slevu.
    • Jack1947
      Deathwing, možná že online je to ijiné ale základní(kampan) hra s uzoufání nudnou tower defence stylk kampaní je oničem.
      • Veskoslav
        To že aktivuješ vnitřní bezpečnostní systémy a za sebou zavíráš dveře, to z toho nedělá tower defence styl....Proboha, víš ty vůbec, co je to Space Hulk? *7*
        • Jack1947
          Stačilo že na mě nalítlio 200 příšerek (genestealerů) na jednou a já měl bránit na začátku určitej úsek to je defense ne třeba tower není tam věž ale defense to je. Navíc se to nedalo uhrát když zpátečmnická ai byla po smrti a hra si to takhle blbě uložila ale jak řikám kdo má rád podobnej typ her v mp tak asi ho tohle bude taky bavit. V SP se to hrát fakt moc nedá.
  • nekromant33
    Jestli to někdo už nezmínil, tak na amazon.com běží velký slevy na digital download hry. Namátkou tam je třeba Tomb Raider za 5 dolarů, Colonial Marines za 2 doláče (je to průměrná hra, ale třeba po těch updatech může alespoň coop za těch 40Kč někoho zabavit).
    • jindra.veliky
      diky za info

a je to u tech Aliens steam verze? Pise se tam digital download a u jinych her, ktery jsou pres steam je normalne online game code *8*
      • Larky
        Je to tam napsáno - DRM: Steam
    • Inquisitor
      Nemusíš být na Amazonu z USA, aby šlo nakupovat?
      • Larky
        Stačí mít v rámci svého accountu US adresu a s digitálními hrami, pokud tedy nejsou omezeny region locky, není problém.
        • Nejenom na Steamu či GoGu probíhají velké vánoční slevy a výprodeje. Svou vlastní akci s názvem Totální...

Takže to je tak trošku podvod?
  • Petice za zvýšení počtu PC portů her od firmy SEGA posbírala již 12,5 tisíce podpisů.

Cožeto? Já myslel, že bohem vyvolený národ podřadné konzolové hry hrát nechce...
    • Však kdyby chtěl tak tam je 12,5 mega podpisů...
      • jj, to bude tech par zoufalych obojetniku, co ma pc a nakou starsi krabicku a uz se jim nechce kupovat dalsi jenom proto, ze tam neni zpetna kompatibilita
  • Amylee.Anderson

Oddworld Abe’s Oddysee HD se prezentuje na prvním screenu.

To vypadá krásně :)
    • froztik

Oddworld Abe’s Oddysee HD se prezentuje na prvním screenu.

Starý dobrý Abe v lepší grafice. Snad i ta hratelnost zůstane jako bývala. *5*
      • Sweetchuck
        Já jsem docela zvědav na systémové požadavky (snad to nebude o moc náročnější, než první díl). *5*
  • Torment

a je to tu : Novy torment na kickstarter

http://www.kickstarter.com/projects/inxile/torment-tides-of-numenera
  • Femto

Prosba

Nemá prosim vás někdo savy na Dark Souls: Prepare to Die - pirátskou verzi, nejlépe warrior NG++ alespoň. Mám jen savy na origo a nechce se mně sraát s instalací game for windows... Díky...
    • WhySoSad
      Na netu existuje program, kde si můžeš vytvořit save a nastavit si přesně všechny atributy, itemy, lokace a zabitý bossy atd. kapišto ? Jen se mi to na mobilu nechce hledat, tak mrkni na google ;)
      • Femto
        Jj díky kouknu...
        • http://dl.gamecopyworld.eu/?g=1&r=pc_dark_souls_2&c=725495341&d=2014&f=ds2trainer64%2521rar&cc=2&cn=CZ

Možná to je ono...
          • http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_dark_souls_2.shtml#Dark%20Souls%20II%20v1.0%20STATS%20EDTIOR/TRAINER

Kdyby náhodou přímej odkaz nejel.
    • Mám, ale nedám. *13*
  • Miserius

Producent Metal Gear Rising: Revengeance (Atsushi Inaba) si nepřeje, aby byla hra srovnávána s tak...

For real? Pokud citujete, nemaji tam byt uvozovky? :D
    Edit: Tak uz zase nic :) Puvodni vypadalo opravdu zvlastne
  • Minule jsem tu psal, jak jsem neúspěšně zkoušel War Thunder a jak preferuju World of Warplanes. Nedalo mi to, a zkusil sem to znova a - není to vůbec špatný. Tedy až na to ovládání. Jak to hrajete? Na klávesnici se to moc nedá, a s myší mi to přijde divný - nemůžu dělat lopingy, složitější manévry a tak. Taky se mi zdá, že jsou zbraně docela neúčinný, střílim a pořád nic (debilní dotaz - mám přece střílet na to menší kolečko, co předchází tomu většímu, ne?), ale jinak tomu ještě dám šanci, neboť je to v mnoha ohledech lepší než konkurence.
    • Hraju na myši, s tím stylem že hrubou pilotáž dělám na klávesnici a myší to dolaďuju a zaměřuju. Střelba na dálku je spíš Spray´n´pray, tak na 500-300 metrů se vyplatí nestřílet přímo do toho pomocného kroužku, ale dělat spíš krouživé pohyby - je větší šance na zásah ( pokud samozřejmě nemáš velkorážní kanóny )
      Je třeba si uvědomit, že předstřelování je fajn, ale pokud protivník často mění směr, stejně ho netrefíš - je třeba nějak ho donutit udělat třeba táhlou zatáčku nebo něco takového.
      Nejlíp se útočí z výšky - nabereš rychlost, míříš na větší plochu nepřítele, vysypeš dávku a setrvačností zase odskočíš do vyšky *14*
      • Jo, a ještě dodám že nejlepší je útočit na nepřítele který útočí na spojence - při útoku lidi často zapomínají hlidat si záda
    • Spíš ještě před to malý kolečko. strašně záleží na rychlosti, úhlu, pod kterým letíš, atd.
  • Video: Čtrnáctiminutové záběry z boje o vlajku v multiplayeru Call of Duty: Advanced Warfare.

Poletují tam jako vítr v bedně. Naprosto fádní a tuctový. Pidi mapa, nulová destrukce, málo hráčů, nemastný neslaný vizuál i audio. *6*
  • ucho

The Cave (Steam)

na GMG je za 6 dolarů. no asi počkám, jestli se hra neobjeví na GOGu :)
    • Za nutností být trvale připojen k internetu při hraní SimCity prý může Maxis, nikoli EA.

Hmmm , pěkné skoro Trine adventure . Asi počkám na výprodeje ... Kdyby se to objevilo v balíku ani 5 USD jenom za tuhle hru bych nelitoval .
    • distributorem je SEGA, takže bych si (aspoň prozatím) nedělal naděje...
      • ucho
        hm, díky za info, co se dá dělat, tedy sáhnu po steam verzi.
    • The Cave me uz od PS3 Trial verze hrozne laka, prislo mi to pekne pohadkovy na odpočinek :))
      • Black_Hand
        navic na to jde jeste pouzit 20% slevovy kupon: GMG20-P4DLK-FKYRS
        • ucho
          a jak myslíš, že docílíš těch 6 dolarů? ;)
          • Black_Hand
            tak, ze aplikuju kupon... o kterem si nikomu nerekl :).
            • ucho
              Black_Hand: no někdy mám takovou slabou chvilku :D
            • Black_Hand
              ty veris v inteligenci lidi? ale no tak :))). vsichni jsme vlastne blby jak mrkev.
            • ucho
              já věřím v inteligenci lidí, že když zde napíšu cenu 6 dolarů a na stránce je 7,5 dolaru, že v tom bude ještě nějaký fígl. a GMG má slevový kupón na další procenta prakticky neustále :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit