Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Crytek po čtyřech letech od vydání Crysis získalo doménu Crysis.com.

A proč je tam napsáno, že doména crysis.com je naprodej?
    • braveman
      Pravděpodobně proto, že EA zatím tento status od minulého majitele nezměnilo.
      Pochybuji, že ji zakoupili, aby ji ihned prodali dál :)
  • Lukyz

Deus Ex: The Fall

Už vydali menší "teaser" kde asi oznamují datum představení 5.6.2013 *14*

http://alturl.com/5uzop
  • Kozy
    Kdyby chtel nekdo zahrat division na PS4 tak nick na PSN mam KozyCZ
  • ludia, podarilo sa niekomu na dark souls 2 pri hrani k+m parirovat utok? ako sa to preboha robi?
    aj internety su bezbranne
    *16*
    • Keyz
      Normálně.

Nastavuješ si vždy 2 věci pro levou a pravou ruku.
      Silná a slabý útok nebo jak to je (nejsem zrovna u PC kde to mám)

A tedy. Štít máš v levé ruce a pak prostě ve správný okamžik použiješ jeden z těch útoků a on tím štítem plácne a to je ten útok. Druhým ho dá pouze před sebe.
      • ja hram dual wield, tam to nefunguje, pri 2handed viem akoze blokovat uder klikom mysky(block), ale pri dual wield mi parry, ani riposte neponuka, mozem klikat hociako...
        hladal som na nete, ci nieje nejaka napoveda, ale nic, tak to vyzera ako keby to nebolo ani nabindovane na klavesnicu,...snad to vyvojari neodsrali :(
        • Kozy
          Mám pocit že ne každá zbraň může být použita k parry.
          • mas dobry pocit, len problem mam v tom, ako to vyvolat, na pc nemas moznost nabindovat to tlacitko na klavesnicu, popr nieje nikde popisane, ako sa parry robi, narozdiel od gamepadov
            • Kozy
              Aha, to je blbý no. Já jsem spokojenej s páčkovačem.
  • Battlefield 3 má podle EA úspěch hlavně díky tomu, že se dokázal vyhnout hloupě vypadající...

No me prijde animace zabiti nozem leziciho protivnika v MP hloupa dost.
  • Spekulace: Na TGS 2014 bude odhaleno pokračování PS4 exkluzivity The Legend of Dragoon.

PS1 exkluzivity... *2*
  • SalemCZ

uplay,ubi učet

dá se nějak obejít to dvoufázové přihlášení na ubi služby? Přeinstaloval jsem telefon a ten jejich záložní kód nemám.
    • SalemCZ
      deset minut na to jsem to vyřešil a celkem jsem se divil jak rychle to jde, stačí přístup na maila, takže dvoufázové ověření je zbytečný
      • SalemCZ
        na maila mi poslali ověřovací kód a to jsem si třeba dvě hodiny předtím dával nové heslo jelikož jsem si nepamatoval co jsem tam měl. Takže když se vám někdo dostane na maila tak je to easy.
        • Jack1947
          No vidíš noo ještě lepší jak Facebook neměl si totiž takovej problém jak já a zbytek asi +-tisíc uřivatelů kteří ten kod neměli. Tak gratulace.
          • SalemCZ
            já ten kod taky neměl, jenom obrátil jsem sena facebook, ty mě poslali na ubi support, tam jsem v chatoval s nějakým indem a ten potřeboval jenom potvrdit mail.
            • SalemCZ
              to mi povídej už mi ukradli, ubi, origin, SEN. Blbý bylo že u originu to bylo asi měsíc po tom co skončilo česká podpora. SEN byl celkem rychle, jenom jsem si musel smazat účet abych mohl mít svoje jméno a ne jméno hackra.
            • Jack1947
              No vidíš... nejrychlejší support široko daleko.
    • Veskoslav
      Bohužel nedá. Řešil jsem to s nimi přes email. Ideální je například zároveň se žádostí zaslat i fotografie koupených her a doklad o koupi se občas taky hodí. Během hodiny jsem měl dvoufázové zrušené.
      • Jack1947
        Facebook takhle jsem to před rokem vyřešil já, tak jaké pak nedá. Nic nechtěli až jsem se divi, jak jednoduché to bylo!
    • Jack1947
      Napiš jim na facebook ted by ještě mohli poradit *4*
  • Veskoslav

Dark Souls™ - The Board Game

https://www.kickstarter.com/projects/steamforged/dark-soulstm-the-board-game/description

Pokud ještě někdo nezaregistroval:) Jinak nemá někdo obchod? Že bychom se složili na sadu za 200 Liber+daň a je to pro 6 lidí 6 sad:-D
    • Vogon
      Myslím že v prvních pěti minutách po započení Kickstarteru získali 150,000.
      • Veskoslav
        No za 2 minuty měli vybráno.
    • Morraw
      Parádní. Asi zauvažuju, už jen kvůli tomu kolik to vybere, a tedy i více splněných stretch goals.
      Na ten retail balík by jsi nějakého podnikatele našel ? :)
      • Veskoslav
        Právě se snažím zeptat kamaráda, co má "fantasy" obchod, jestli o tom neuvažuje, protože pak by objednával více jak 1 sadu, že. Já se nakonec rozhodnu cca na konci, podle toho, kolik peněz vyberou a jaké budou SG, když to ta sada za 200 neobsahuje.
  • Nová česká klikačka!! Výplaty zasílané také na české bankovní účty. Doporučuji!!!
    http://www.clixboom.com/?ref=rp21
    • dej si tam nenápadně ref hlavně.
  • http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/48/? tohle je dobrý mod. Davá to lepší staty k jediné vzhledově použitelné kazajce(default)
    • hledej u obchodniku mapy se zaklinacskym vybavenim a budes mit takovyho pouzitelnyho gearu, ze nebudes vedet co s tim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit