-
Jak na japonskou virtuální zpěvačku Hatsune Miko reagují americké dětičky?
To je vidět, že
a) neznají Japonce
b) neznají Gorillaz -
-
a) dobře pro ně
b) Gorillaz jsou lidé a dělají live koncerty! .. ty dvě holčiny to řekly dobře - "are those actual people a shes not even reeeaóol" Fuj takhle urážet Gorillaz. *16* -
-
Vím že Gorillaz jsou lidi, nechtěl jsem urážet, myslel jsem to ve smyslu toho že jsou většinou vidět jen postavičky a lidi někde ve stínu.
-
-
-
Vyšla demoverze válečné akční hry The Last Sniper, která je určena pro HTC Vive.
Je zvláštní vidět všechny ty usekané ruce a zbraně levitující po obrazovce. Magie? Nadpřirozeno? Rayman? Ne, prostě VR. -
-
Náhodou, VR nám konečně přineslo výborné provedení šermu.
https://gifsound.com/?gifv=INQKWiK&v=N3472Q6kvg0&s=60 -
-
To mi připomíná toho slavného Jediho. Prostě nerd zůstane věrný svému nerdovství, ať už se technologie změní jakkoliv.
-
-
-
ahoj, jde vám se přihlásit na Uplay ?
-
-
Ne
-
-
Už jsem tam.
-
-
-
Steamcontroller....problem solved.
-
ZOMBI U
Tak tu máme další zombíkáarnu!( *7* *12* ) Zombi-U. Já vím jen mně ten název trochu zmátl... *7* -
-
Zombi je asi 3 roky stará věc, co vyšla na Wii U. Teď se chystá digitálně na ostatní platformy.
-
-
http://j.mp/1J59sIF
-
CD Projekt RED zjistilo, že přibližně polovina hráčů The Witcher II netuší, že do cíle vede...
http://images.paraorkut.com/img/funnypics/images/w/wtf_monkey-12869.jpg
reakcia 60 % na rozne konce -
Tak jsem si pořídil na Ježíška PS4 a Driverclub. Za tu cenu, proč to nevzít:) Kdyby byl pak někdo hodný a napsal nějaký seznam titulů, co se vyplatí koupit a u kterých počkat na bazar nebo slevu:) Děkuji.
-
-
Přimlouvám se za Destiny, ta hra má něco do sebe. Ale musíš vzít verzi s The Taken King, ten Destiny hodně pozvednul.
-
Záleží co preferuješ no. Já ti napíšu hry, které jsou pro mě super a které bych vzal hned. Vynechám tedy všechny, které vyšly na PC.
Destiny, ale hlavně s Taken Kingem!, InFamous: Second Son (to DLC bylo nic moc), Everybody´s gone to the Rapture, Uncharted: The Nathan Drake Collection, Tearaway Unfolded, Bloodborne + DLC, protože je totálně boží, Until Dawn jestli tě baví podobný žánr, Helldivers rozhodně pro coop, k tomu mě napadá konzolová verze Diabla, protože v couch coopu je to taky neskutečná sranda, Resogun zabaví taky. Jo a jsem známej tím, že se mi líbil Order 1886 a to hlavně technologicky, takže tam bazar/půjčení. Jinak hraju na konzolích i multiplatformní věci, které mi tam víc sednou, ale to už je na tobě. Na zbytek bych se musel podívat doma, protože tohle jsem tahal tak nějak z hlavy. -
Kdybys chtěl Infamous, tak řekni, mám na prodej.
-
Pokud bych mohl doporučit a jseš na klasické survival hororové akční adventury a něco pro ovladač, tak Capcom chystá na leden vydat tu společnou edici remasterovaných Resident evil Remake a Resident evil Zero taky na PS4. Remake je tu sice už rok, ale Zero je tahákem, protože se zbavuje taky své exkluzivity z PS2 a Gamecube a dostává se konečně na ostatní platformy. Tak pokud si neměl možnost hrát tyhle díly.
-
Ty už nejsi náš, ty jseš jejich *9*
-
-
Chime rozutekli se ti zase pixely *15*
-
-
Jo, rychlostí 60ti fps.
-
-
Ano vskutku, je to hráč.
-
-
He's become one of them...
-
Infamous, Journey. Bloodborne jako jasnej GOTY tohoto roku je naprostá povinnost.
-
Until Dawn (počkal bych ale na slevu),Bloodborne, Resogun a možná něco pokud plánuješ hrát ve více lidech (Mortal Kombat, Guitar Hero) jinak zatím nic jinýho bych nedoporučil jestli máš PC.
-
-
Ještě bych doporučil The Last of Us remastered, je to úžasná hra *3*
-
-
Ta je u otce na PS3, takže tam to vidím asi zbytečné. Ale děkuji:)
-
-
Tak pc mám po upgradu, takže hry, co se dají sehnat na pc, tak pořizuji na něj:)
-
-
-
Akční nabídka na STEAMu: závodní Race Driver: GRID za 3,49€ (-75% z původní ceny). Akce končí...
Palec nahoru ! Po Gridu pokukuji delší dobu a za 90Kč .. to ujde . -
-
Doporucuju, je to moje oblibena arkada!
-