Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    Potreboval bych mensi radu, utvar me furt hlasi ze byla detekovana hrozba na materske zakladne ,ale ja nevim co to znamena. nic sem nikde nenasel.
    Muze to byt ze mam nejaky utvary plne obsazeny, nebo je nekdo z clenu spion atd.? Jak zjistim kde je problem.
    Diky za rady
    Edit: uz sem nato prisel, nesmi byt na zakladne potizista, a nebo se da vyvazit diplomatem
  • Naughty Dog (The Last of Us) opustil Michael Knowland, který byl ve firmě více jak tři roky zodpovědný za ztvárnění postav.

Z ND za chvíli nikdo nezbude, ne? Začíná to těžce smrdět. Teda alespoň fanouškům, ostatním to může bejt u prdele, protože ND nejsou multiplatformní studio.
  • The Crew

Někdo tu hrozně na tuto hru nadával a vyzdvihoval božský Driveclub, ale já vám nevím, těch 30fpos tahá uši, každá trať lemovaná svodidly nebo něčím, aby náhodou nešlo někam vyjet, když už člověk nabourá do plotu, tak se odrazí jak od zdi a samotný mulťák vypadá docela mdle, viz video třeba tady http://s-s.www.youtube.com.prx.webanonymizer.org/watch?v=Bt86iPGE0sw .. opravdu z toho mám pocit, jakoby člověk jel v nějakém neviditelném tunelu a místo aby se soustředil na samotný závod, protivníky, jak projet zatáčku atd., tak má strach aby se náhodou nedotknul svodidla a nebyl zpomalen *1*

Pro srovnání malé dnešní video z Crew, to mi naopak přijde jako arkáda jak má být, člověk se necítí ničím omezován, možnost vypnout/zapnout kolize nebo třeba takový provoz dodávají na některých tratích jiný rozměr závodům... tohle je zrovna taková jednodušší rychlá trať, kde se toho až tak moc neděje + mám auto s největším gripem, ani není zvolena kategorie nejrychlejší aut, přesto to má od pohledu uplně jinou šťávu (a co teprv jiné třeba kopcovité členité tratě lemované lesem, kdy můžete zahučet do lesa a nebo si na někdy i skrz terén šikovně zkráti cestu apod. situace), než ten pro kohosi úžasný Driveclub.... názor na hratelnost obou her si udělejte sami:

:)

http://s-s.www.youtube.com.prx.webanonymizer.org/watch?v=XMdhIiYsbSM&feature=youtu.be.prx.webanonymizer.org (nevím, proč to YT hodilo jen do 360p ? lol)
    • Náhodou ... já to v Drive Clubu otočil už i na střechu :DDDD .. jen tolik k tomu svodidlovému závodu
    • Draken69CZ
      Vzhledem k tomu že jsi jinou arkádu nehrál tak co jiného ti zbývá vynášet do nebes než tohle.
    • proc sem davas ty linky z anonymizeru? urcite budu vyplnovat pokazdy captchu, abych se podival na tvoje uzasny videa...
      • Na to necum voe, nadávej na cenzora ne na mě,

sry tady: https://www.youtube.com/watch?v=XMdhIiYsbSM&feature=youtu.be
        • nechápu, jak někdo může hrát závodní hru s touto kamerou, já tedy potřebuji cameru z volantu a palubku, předpkládám, že to ta hra ani nenabízí. Dále se mi to zdá nějaké trhané a grafika? To máš very low? Celkově mám pocit, že spíše závídíš Driveclub a jsi nucen hrát tukhle ptákovinu, jelikož PC nenabízí žádnou jinou arkádu.
        • dik, to je bez kolizi? tak to mi pripada ponekud suchy zavodeni...
    • Když už si sám klikáš plusko, tak musíš chvilku počkat. Když si to oplusuješ 10 sekund po přidání takhle dlouhýho příspěvku, tak je to trochu nápadný víš.. *1*
      • Mart9
        Tohle je pravda. Já vždycky počkám, až mi někdo dá první plusko a pak přidám to své.
      • Ahoj hehe podruhé, já ti na nějaké pluska víš co. Teď mě omluv, jdu se natáhnout do vany, ty zatím můžeš trávit večer tím, jak tu budeš pod mým nickem psát, že jsem tu s Lukášem, pár minut byla sranda, ale teď už se musíš bavit sám, hf
        • Kašli na ně LV. Čekám ve vaně.
    • Jsi nejlepší, jsi boží, nejchytřejší, nejstarší, nejvíc jsi toho zažil, dokonce už i můžeš řídit vůz, máš kompjůtrjako nikdo jiný, aby taky ne, když té vědě skládání součástek tak rozumíš.
      Přiznávám za všechny, že 30 fps je bída, nedá se na to koukat, 60 a výš je to pravé. 30 je málo. Málo. Hrozně málo. 30 né. Jedině 120! My to víme, tak už tu prosím v příštím roce nespamuj. Děkuji.
      • 60 je vic jak 30, deal with it *5*
      • Ahoj hehe, mistře v kradení nicků a žvatlání kravin, došly argumenty, tak kolem sebe kopeš jak malé děcko? To mě těší .. *1*
        A nemáš pravdu, Driveclub je božská arkáda, kam se hrabe Crew, FH a další ... *3*

Třeba rok 2016 bude ten rok, kdy tě opustí puberta, přeju ti to.
  • Batman Arkham Origins kupon + AMD Gold

Tak momentálně všechny kupony pryč, zůstal mi tu ještě jeden poslední na tuto hru a zlatý AMDčko ještě vlastně, kdo chce, tak ať pošle email, za 3 kila je jeho.
    • Aha tak Thief je zabraný, takže zbývá ten Batman.
  • Veskoslav

Má s nima někdo zkušenosti?

https://www.g2a.com/
    • ucho
      takhle na oko to nevypadá problémově, jen je potřeba si dávat pozor na ty regiony. ale popravdě moc výhodnější ceny jsem tam neviděl. většinou vše dráž (snad kromě Starcraftu 2: Heart of the Swarm a COD: Black Ops), co jsem měl tak možnost vidět.
  • Obrazem: Grafické porovnání PC a PS4 verze Lords of the Fallen.

proč je to rozmazané na obou platformách???
    • MickeyMutant
      Protože depth of field?
  • Veskoslav

Division

No nebyl by to Ubisoft, kdyby občas něco blbě nejelo. Pokud se Vám stane, že slyšíte zvuky, ale nevidíte obraz, tak postačí klasické ALT+ENTER a většinou to pomůže. Další věcí, co se nezměnila od bety, je to, že první cca 5 minut okolí nezobrazuje zásah kulky a okna mají cca 0,3 sekundy zpoždění. To odpadá při delším hraní. Zatím mám za sebou 4 hodiny a spokojenost. Koho to nebavilo ani v betě, tak myslím, že ho to bavit nebude ani teď. Hra vypadá a běží pěkně (vše na MAX kromě NVidia stínů při fullHD a jede to na pěkných 40 fps stabilně, nejhorší zatím bylo 33 fps při přechodu veliké louže, kde se všechno odráželo). Nekoná se tedy hrůza ohledně Watch Dogs, jak jsem se obával.
  • Výkendová akce na GOG je výjimečně fakt povedená ...Setleři ,M&M ale pro mne především Silent Hunter 2 , Panzer General 2 , Panzer General 3D a kdo nemá tak určitě komplet balík Battle Isle Platinum za pár euro.
  • Khanemis

Pařížská epizoda Hitmana zdarma

Ode dneška do 5. ledna si můžete na Steamu volně přidat první pařížskou epizodu včetně všech věcí, co k ní patří (pokud to samozřejmě již nemáte). Po nedávném uvolnění tréninkového prologu dává IO další část hry v plén, což je myslím sympatické:)
  • zx_spektrum

Rockstar má očividně ještě velké plány se sérii GTA - je vlastníkem domény na šestý a sedmý...

Těm doménám zas takovou váhu nedávejte, vážené herní servery... Takový Epic si kdysi zaregistroval domény na Unreal Tournament 2003 až tuším snad 2008 nebo 2010, a všichni víme jak to stejně dopadlo... :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit