-
Armikrog :)
https://twitter.com/TheNeverhood/status/321721912352972800 -
AC Black Flag na Steam?
Na Humble Store je konečně AC Black Flag za solidní cenu, jenže jen na Uplay. Je nějaká šance, že bych tu hru časem za podobnou cenu sehnal i na Steam, nebo je to prostě od Ubisoftu, takže jen Uplay? Dík. -
-
Díky za odpovědi, takže si naser Ubisofte.
-
-
Tak za stejnou cenu to seženeš na Steamu časem, ale pro spuštění vždy zapne uPlay a ta cena je pěkná, uPlay sice nemám rád, protože ho musím mít jako další platformu, ale nepadá jako Origin, nežere systém jako Origin a těch pár her, co tam mám, tak mi vcelku nevadí.
-
-
Myslel jsem, že když si to koupíš na Steam, tak ti stejně musí běžet i Uplay, nebo se něco změnilo?
-
-
Nezměnilo:) Spustí se to přes Steam a následně Steam spustí Uplay a to spustí AC IV. Proto je lepší si hru kupovat rovnou na Uplay a ne přes Steam.
-
-
Kdo taky vymyslel takovou ptákovinu, mít něco na steamu a pouštět to přes uplay? Hrozná hovadina toto.
-
-
Sám to nechápu, každopádně Uplay je jeden hlavních faktorů proč od Ubi nic nekupovat.
Dívím se, že jim to na Steamu tolerují, když stejně tak hry od EA nenabízí a tam byl v podstatě ten samý problém s Originem. -
-
Když to nevadí jejich zákazníkům...
-
Pro upřesnění:
.....pro mě je to jeden z hlavních faktorů.
....EA nenabízí jejich novější hry k prodeji přes Steam. -
Jenže Valve to nevadí. To EA odešlo od Steamu. Klidně si tam mohl mít i Origin hry, kdyby se na ně EA nevysrali.
-
-
Ubisoft, když spustil Uplay.
-
-
-
-
-
Assassin's Creed Identity
Ubisoft dnes (otřesným) trailerem oznámil nový díl Assassin's Creed , který bude exkluzivně pro Apple iPhone a vyjde 25. února. -
-
Tomu naprosto odpovídá komentář na yt pod videem:
SilentNoise103 6 hours ago
assassin creed identity (crisis) -
... a to jsem si říkal, že tahle série už nemá kam klesnout.
-
-
Cyberpunk 2077 – 2019 Deep Dive
https://www.twitch.tv/cdprojektred
20:00 start, za chvíli :)
-
Nechápu jak mohou hráči obhajovat pořád špatné hry. Jako v ČR je to celkem fuk, my směřování her neurčujeme, ale že jim ty srance lidi kupujou všude na světě, to je bída.
Nakonec nám nezbyde než hrát jen staré hry. A ono to vůbec nebude špatné :) -
Kdy prijde na radu Rockstar/Take Two?
-
-
Rockstar (jako obvykle) na E3 neni a Take Two imho zadnou novou hru jen tak nekde u nich na stanku zadnou novou hru neoznami :(
-
-
Eeee.. Skoda.
Ja prave myslel, ze se predpokladalo oznameni dalsiho R* projektu. GTA V?
-
-
-
Z výsledků anglického průzkumu: Hráči utrácí za videohry méně než před pěti lety.
Není se čemu divit, kdyby nevycházeli takové sra*ky, tak by se kupovalo více. -
-
Z výsledků anglického průzkumu: Hráči utrácí za videohry méně než před pěti lety.
to bude spíš tím, že je víc F2P her -
vychází tuna zajímavých her. možná je na čase se podívat po jiném koníčku :)
-
-
Steam
Bude mit jeste Steam nake veci slevove akce pred vanocema ? -
-
20.12. - 3.1.
-
Řekl bych, že až velký vánoční slevy :)
-
-
Battlefield 3 dostane 3x více (což znamená 21-27!) DLC než mělo Battlefield: Bad Company 2.
BFBC 2 melo vic nez 2 DLC? Pokud vim tak tam byli nejaky bonusovy oblecky a maskace na zbrane a Vietnam nebo mi neco uniklo? -
-
Uniklo. Vycházely VIP map packy, kterých bylo myslím 7. Prvních 6 sice jen přidávalo postupně zbylé módy na již v původní hře obsažené mapy, ale bylo to aspoň zadarmo. Poslední přidal i 4 "nové" mapy (2 předělávky z BC1 a 2 ze singlu).
-
-
???
Zdravíčko. Nioh jsem ještě nehrál(teprve se chystám), ale teď jsem narazil na https://www.youtube.com/watch?v=ToADt9bG2yM&t=108s
Jak je na tom původní hra? Předpokládám, že takové "copy and past¨ jako nahoře to nebude, ale jak je na tom celkově hra s originalitou a tvůrčí potencí, abych tedy nevyhazoval zbytečné peníze za to. Díky. -