Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zaphod

Nejvyšší průměrné hodnocení her za rok 2010 na Metacritic měla Take 2. Na druhém místě je...

Každý, kdo ji měl alespoň jeden semestr na výšce. ;)
  • ucho

Bundle Stars

http://www.bundlestars.com/
    • Zvláštní ... Crazy Machines , Cargo , Helldorado , Mata Hari i Whispered World jsou také v bundlech na Indie Gala . Že by výprodej ?

http://store.indiegala.com/index.php/catalogsearch/result/?q=+bundle
  • ucho

GoG spustilo svoji vůbec první "zaplať kolik chceš" akci na RPG tituly ze série Divinity.

no je to nějaký zajímavý systém. včera člověk musel dát 21 dolarů, aby získal všechny tři hry, dnes 14...
    • měli to dost pitomě udělané - nebylo jasný, kolik člověk musí minimálně dát, aby dostal všechny tři hry... takže už po prvních dvou hodinách, kdy každej další nakupující myslel, že musí přihodit o dolar víc než ten před ním, se cena zdvojnásobila. pak to teda přímo na tý stránce upravili a ujasnili, taky naběhlo pár dobrovolníků, co nakupovali Divine Divinity za 0,01 dolaru a snižovali tak průměrnou cenu (i tu potřebnou na všechny tři hry)...

nezvládnuté, ale zase je pěkný, že dělaj nový věci, příště už to bude čistší :o)
  • Dnes ve 13.25 na Prima Cool premiéra druhého dílu Re-Play s recenzemi LittleBigPlanet 2, Nail'd a...

Alžběta to tam sázela jako básničku, snad se to zlepší. Ale vlasy má zas fajn. *1*
    • Jj, vlasy jsou u poradu o hrach to vubec nejdulezitejsi. Nevim, ale ani druhy restartovany dil nejak nepresvedcil. Tucek zase svejkoval, kdy ho to prejde? V padesati? Modrak dorazil jen kvuli tomu, aby nam zive ve ctyrech vetach povedel stare info. To uz je jak novacke zpravy. No alespon uz jim je rozumet, kdyz jsou ve studiu a ne na ulici, jako minule. Zase ale to nasviceni, kdejake homevideo vypada lip, nez tenhle radoby TV porad. Takze Re-Play vs Gamepage, jeden za osmnact, druhy bez dvou za dvacet. Docela bida je to ale oboje.
    • Dnes ve 13.25 na Prima Cool premiéra druhého dílu Re-Play s recenzemi LittleBigPlanet 2, Nail'd a...

Myslel jsem ze reklama na DS2 bude jen otazka jednoho dilu ale se.ou ji tam dal. Kdyby prostredky na ni radeji pouzily na ceske titulky do hry byl by efekt vetsi. EA uz kleslo na uroven Cenegy. *12*
  • v ramci diskusie, ake slabe su procesory od AMD, vsetkym onanovacom Intelu, ktori len hraju na svojich strojoch hry, a nerobia nic ine, co by pouzivalo single thread aplikacie
    napr.
    http://www.tomshardware.com/charts/cpu-charts-2012/-20-Crysis-II,3175.html
    • snorgrind
      jo protoze vsichni hrajou tunelovy FPS kde ten rozdil neni zadnej, ve strategiich a MMO to uz poznat je
      • :) chces mi povedat ze by si videl rozdiel medzi povedzme i7 3770k a Visherou 3580 s rovnakou grafikou ... no na to by som sa pozrel
        • oprava 8350*
          • Zabývát se tím, že si někdo pořídí do herní mašiny i7 už je samo o sobě zcestné...takže bych pochyboval o obou lidech s uvedenými procesory :)
            • Ahoj, ty si v benchmarkoch novy, ze? Pozri si nejaky z Far Cry 2. Ake to prekvapenie, ze niekde sa dari jednemu a inde inemu.
  • Jack1947

Hlášení o změně: Omlouváme se, ale z organizačních důvodů musíme přesunout dnešní hardwarový a páteční retro gamesplay na příští týden. Děkujeme za pochopení.

Hodně mně to zamrzelo, inu Retra už se stali takovým pěkným odpoledním dýchánkem a zábavou... inu nezbívá než popřád hezké GDS. Za týden ahoj u retra.
    • Inquisitor
      Tam je ale z organizačních důvodů a ne z technických. Asi proto, že Pavel moderuje GDS.
      • To je zrada retra, tohleto. GDS? To jakože nové "hry"? Pche. Nějací lepiči Javy a klikači v Unity, s kým se to jako kamarádí? To bys blil, Milánku. Má sedět v brlohu, čumět na 320x200 se kořit se genialitě těch, co zkrotili assembler! *16*

Stejně ten melouch určitě vzal kvůli chlebíčkům. *13*
        • Jack1947
          Troll -1000000 ... ale pobavil trochu no ták to se musí uznat. ( nebejt těch chlebíčkůů).
          • Jacku, já se snad nechám zaměstnat v nějakým lékařským časopisu. Obrovsky mě totiž láká s tebou někdy udělat rozhovor. *4*
        • Inquisitor
          Tak jasně, kurvy', chlast a chlebíčky!
          • Vojta_Ilavsky
            Moc posloucháš Oriona, dej si pohov, ten už je delší dobu za zenitem. :)
            • Vojta_Ilavsky
              https://www.youtube.com/watch?v=JS-bZHjGT5E :)
            • Inquisitor
              Však já taky, ale Orion neznám :)
      • Jack1947
        Aha no, tak to pak jo no *1*
  • ringmancz

PlayStation Network má 70 milionů aktivních uživatelů, PlayStation Plus má předplaceno 26,4 milionu z nich.

a za těch zhruba 2,7 miliard korun měsíčně, co z toho mají, nedokážou sehnat pořádný hry, to je smutný
    • ucho
      těžko říct, pořád ty hry vycházejí rychleji, než je stíhám hrát, tak za mě dobrý :)
      • Me to taky vlastne plati rodice.
        • ucho
          to máš fajn. mně hry na PS4 platí většinou lidi z netu. hlavní problém je, že nevím, kdy to mám všechno hrát.
    • Skvela vec, taky si platim ps+ a hry dostanu zadarmo.
      • ringmancz
        dostaneš je leda tak na půjčení
        • Jack1947
          Víc lidí jako ty, zadarmo jsou hry jen na Steamu/ORiginu / gogu... jenže zadarmo je relevantní když člověk dostane jen nějakou pochybnou licenci.
          • ringmancz
            pokud vím, tak u Xbox Live Gold ty hry můžeš hrát i po vypršení předplatného, ne jak u pluska
            • Jack1947
              Fakt ? tak to je zajímavé... to vrhá na celou situaci úplně nové světlo :O
      • "Zadarmo".
  • Offtopic

Vyměním steam klíč na Borderlands 2 ofiko z gmg nejlépe za steam klíč Final Fantasy VII nebo Far Cry 3 Blood Dragon/Dark Souls/Payday
    • MrSanta
      S tou Final Fantasy VII bych moc nechvátal, co jsem se včera díval, tak ta hra nejde pomalu ani spustit.
      • ringmancz
        ale má Cloud saving!
        • MrSanta
          A barety *15*
          Teď vážně - nesleduje to někdo pořádně? Byl jsem potěšen a překvapen, že je hra konečně k dostání. Sice jsem to čekal spíš na GOGu než na Steamu, ale hlavně že je. Navíc to má plus v podobě Big Picture.
          Už už jsem hru kupoval. Pak narychlo juknu do diskuze a co nevidím - díky nějaké obstarožní DRM ochraně hra 3 dny po uvedení na Steam nešla vůbec spoustit. To vypadá, že zas tak velký rybník Steam GOGu nevypálil.
          • FF VII je už delší dobu k dostání v eshopu Square Enix za 13 € a už několikrát to bylo ve slevě možná za polovinu https://store.eu.square-enix.com/emea_europe/pc-windows-download/FINAL-FANTASY-VII.php
            Měla by to být aktualizovaná verze pro současné počítače, možná s nějakým vylepšením, ale v nějaké diskuzi jsem četl o problémech, myslím, že hlavně s ukládáním hry.
            • MrSanta
              Huh, jsem ani nevěděl, že SE má vlastní eshop *1*.
              Uvidím jak to vypadá s tou Steam verzí. Teď se na to asi vykváknu, stejně mám bambilión her k zahrání a pár dalších najisto přibude během Steam Summer Sale.
          • Kamarád pořídil a hraje v pohodě. Dneska jsem se na to koukal. Jen si udělal účet u Squenixu. Jinak pro zájemce klidně vezmu i gift kartu na gmg nebo steam v tom rozmezí 10-15 USD/EUR.
  • I konzolová verze Battlefield 3 vás prý ohromí svoji grafikou.

sem zvedaf nebot nevladnu dost vykonym notasem a pc nechci
  • michaelfoucault

Zdravím, pomohl by mi někdo znalý s mým dilematem? Léta jsem nehrál žádná MMORPG, protože na ně nemám příliš čas a přílišná interakce s ostatními hráči mě až tak neláká. Ne tak dávno jsem si zaplatil měsíc v SW:TOR, ke svému překvapení zjistil, že se hra vydala cestou vstřícnosti ke casual hráčům, pro které je čas cenný, prošel si poměrně zábavnou příběhovou linii a odešel příjemně spokojen. 

Mysl´íte, že by mne stejným způsobem mohl měsíc/dva bavit i The Elder Scrolls Online? Děkuji za odpověď.

• Co třeba The Secret World? Jako jedna z mála MMORPG mě hodně bavila. Je to spíš hra pro jednoho hráče, kde ti ale pobíhají ostatní lidi.

• michaelfoucault

The Secret World jsem upřímně hrál a velmi se bavil. Proto jsem na zkoušku nainstaloval The Secret World Legends, zjistil že příšerná optimalizace zůstala a nějak neměl další motivaci hrát dále. 

• madPav3L

Dal bych se asi považovat za typ stejného hráče. MMORPG mě nějak moc nelákají a i když jsem jich několik hrál, preferuji hry pro jednoho hráče. SW:TOR jsem hrál a Elder Scrolls Online také a druhý jmenovaný mě osobně bavil více, ale je to možná dáno tím, že svět Elder Scrolls je mi bližší, protože jsem hrál Daggerfall,  Morrowind, Oblivion a Skyrim.

Takže bych to shrnul asi takto, pokud ti svět Elder Scrolls něco říká, bude tě to asi bavit dost, pokud ne, třeba po 14 dnech skončíš, těžko říct...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit