Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně se zde objevili i normální lidi, nejen dem*nti. Takže znovu pro všechny normální.

Od PC hry očekávám, že se bude dát ovládat na PC periferiích, a že k tomu bude přizpůsobený UI. Primární PC periferií je v současnosti klávesnice a myš, periferie, které jsou dosud pro ovládání akčních her nepřekonány a než přijde ovládání tělem s nějakou rozumnou reakcí, překonány jen tak nebudou. Vývojáři (Fromsoft) se několikrát dušovali, jak hra půjde na PC hrát, že jednička byla "rushed port" a blablabla kecy v kleci. Vyjde Dark Souls 2 a opět se to nedá hrát, dokonce ve hře nechali ikonky pro tlačítka na gamepadu, jednoduše se na to vy*rali. Proč Assassins Creed dostal za toto sprchu v době vydání (tam se všechno naštěstí dělá dvěma tlačítkama) a v případě Dark Souls 2 je to v pořádku? Proto, že je to hra, která má u lidí status kultu, protože na rozdíl od ostatních moderních her se v ní umírá (to v Super Meat Boyovi taky)? To je přece naprosto irelevantní, nikdo si tu nestěžoval na kvalitu hry jako takové, nikdo si tu nestěžoval na hratelnost, na grafiku. Problém je, že se prostě vývojáři vysr*li na to, na co psali, že se zaměří, hra na PC stojí 900,- a za to dostanou hráči ikonky tlačítek z gamepadu? Ať si takovou hru strčí do řiti, nebo ji vůbec neportují,. Možná by pak někteří zase brečeli, ale ti ať si koupí konzoli, očividně vývojáři na PC naprosto dlabou a hru portují z povinnosti. Na Steamu i MC jsou už stovky komentů že lidi chtějí vrátit prachy a nikdo jim nic nevrátí. Dark Souls 2 jsou v současným stavu nehratelný a to, že to po nich (OPĚT) musejí opravovat sami hráči a třetí strany jen dokazuje, jak neschopní a líní From software vlastně jsou a jak na hráče totálně dlabou.
    Shift+click na lezení po žebříku? Ale hovnoo.

Ale v jednom mají ti trollíci dole pravdu. Hráči se mohou rozhodnout - pomocí vlastních peněženek. Je to na vás.
    • Takže jsem pochopil, že ti vadí jediná věc a to ikonky xboxu místo K+M. Tak ano, je to chyba, ale nic, kvůli čemu by sis měl vylívat srdíčko zde a vytvářet hate, navíc dole už kdosi postovat ty ikonky na k+m na stáhnutí. Nekasají se náhodou pc-elitáři, že mody jsou hlavní devíza pc-scény? Tak proč je nevyužíváš?
      • vlastik.plaminek
        Devíza jsou mody které do základní hry přidávají něco navíc. Ty ikony jsou spíš oprava. Asi tak jak hromady "modů" do TES, které vlastně nic nepřidají a jenom opraví, co Bethesda nedodělala nebo podělala. Tohle beru u her typu Vampire: Bloodlines, kde Troika krachla skoro hned po vydání a stihli vydat jenom 1 patch, který toho moc neopravil.
    • Xcomik

Tele

Dle mého názoru jsi ty stejný syndrom blbosti jako ti co říkají že je to nejlepší. Jednak asi si ani to DS2 nezapl protože tvrdit že se to na myši + klávesnici hrát nedá může jen d*bil a k tomu korunovanej. Já sem to za 3 dny na PC otočil a ikdyž mám rovněž gamepad tak jsem to hrál na myši+klávesnici protože mě to víc sedlo než na gamepadu (problém s rotací kamery sem osobně neměl). Tvrdit že DS1 a DS2 v rámci nastavení je stejně špatné může jen člověk co asi nehrál ani jeden díl jen si to vycucal z prstů (resp: jako papušek papouškuje názory druhých).

Rozdíl v ovládání a optimalizaci hry je podobný jako když Capcom vydal na PC Resi 4 a Resi 5. On je jinak i DS2 dobře optimalizovaný ve výkonu zatím co DS1 mi padali často FPS tak u DS2 je znát že se s tím opravdu vývojáři mazlili (nezaznamenal jsem žádný poklesy nebo pád hry).

Oproti jedničce je tam skok a dost výrazný. Ano problém ikonek je tak strašný že bychom tu hru automaticky měli degradovat na hodnocení aspoň o pět bodů z desíti :-)
    • Proc zase nekdo pise ze je neco nehratelny na PC a ja to na nem uplne normlane hraju bez jedinyho zaskobrtnuti?
      • Jack1947
        Drasťo: Jenze to je tezky ty si tehdy branil BF4 kdyz to vetsine nejezdilo... takze u tebe tezko rict.
      • kennyB
        Asi pořád umírá *3* Něco jako Česká fotbalová reprezentace, když prohrávají- špatný trávník, atd... *1*
      • Protože má rád flame, myslím, že to samé tady psal aji včera... *1*
        • Jack1947
          Nejspise je to Predator takze nic noveho. *3*
  • Tiscali dnes oficiálně spouští nový kvízový web Hádejhru.cz. Mrkněte na něj a abyste nepřišli o další kvízy, které budou postupně přibývat, dejte mu i like na Facebooku. Prokrastinaci zdar!

Super! Pustil jsem si Elder Scrolls kvíz a měl jsem jen jednu chybu. I když některé otázky jsou naprosto stupidní ale každopádně hodně zajímavý projekt. Jen tak dál!
  • Veskoslav

Bleskovky

Pro milovníky hororů připravil Humble další parádní balíček her.
    https://www.humblebundle.com/spooky-horror-bundle

Bojovka Dragon Ball FighterZ dorazí na PS4, Xbox One a PC v únoru 2018.
    https://www.youtube.com/watch?v=WQuUVooCvKk
    • SalemCZ
      Jsem zvědavej jak dlouho tě to bude bavit
      • Veskoslav
        Tak uvidíme:)
  • triptich

na gamesession je do 13.2.2019 rozdávačka Hitman: Absolution. Tak ak niekto ešte nemá, za tú cenu sa isto oplatí :D

P.S.: humble bundle má zas na cca dva dni rozdávačku kompletnej deponie, ktorej sa tiež oplatí venovať čas.

• Kdo tvrdil, že ovládání počítače pomocí PS Move by bylo nepohodlné? Sledujte video...

Hezké, ale stejně to na myš nemá.
    • Kdo tvrdil, že ovládání počítače pomocí PS Move by bylo nepohodlné? Sledujte video...

no ono pokud jdou použít i tlačítka, tak to myš překoná zcela s přehledem, pokud se bavíme o ovládání, jako je spustit film, něco někam skopírovat a podobně. Pro ty, co pracují s programy CAD atd atd, tak to použitelné moc není. Ale dokážu si to představit, že se vyvalím na gauč a jedu (:
      • Unreal

No jo, jenže pro mě je jednoduší pohnout myší o pár milimetrů, než mávat ve vzduchu nějakým hejblátkem. Zkus takhle koncentrovaně držet tyčku ve vzduchu jednu hodinu, budeš rád za myš.
        • Microsoft má v počtu prodaných Kinectů před PS Move náskok jen cca 2 miliony kusů.

heh... já o koze a ty o voze... zbožňuju takové lidi ( (:
        • Drom
          me to stacilo 3 minuty a uz me z toho bolela ruka, navic to neni kdovijak presne
  • Lidé zodpovědní za oblíbený iCEnhancer potvrdili přípravu vývoje módu pro PC verzi GTA V.

icenhancer byl pecka, GTA4 s ním vypadá líp než gta5 na nových konzolích. To není flame ale realita. *9*
    • Teď už jen aby čtyřka byla taky dobrá hra...
      • Čtyřka byla skvělá jako všechny GTAčka
        • Čtyřka je naopak prisernej díl, ktery ani vylepšení grafiky nezachrani. Pětka je stopro lepší díl i bez nejakeho modovani...

(můj názor)
          • Mrzí mě, jak se dneska lidi staví ke GTA IV. Já mám GTA IV hodně rád a hru jsem koupil hned po vydání. Hru jsem ztratil, tak jsem si ji koupil znova, ale i ty nové CD se poškrábaly a ještě víc, že nešlo z nich číst, to říkám pro představu, jak moc jsem vlastně GTA IV hrával. Bránil jsem se crackům a tak jsem trpěl SecuROM. Hodně mě zklamalo, že spousta lidí GTA IV stáhla a ještě se to nebojí říct nahlas. Je to smutné.

Holt některým lidem musíte dát do rukou černocha s obřím kulometem střílejícím na všechny strany, aby byli spokojení, jelikož ta nejlacinější zábava bývá nejlepší. Tím nechci nikoho kritizovat, ale občas mi to tak připadá. GTA V je po mnoha ohledech otevřenější a má více možností, ale jízdní model je více arkáda, stejně jako je celá hra víc arkáda. Možná arkádovější způsob pojetí je pro sérii Grand Theft Auto lepší, ale v někdy v mých očích ji to moc nesluší...
    • mistře, poradíš? stáhl jsem si na ofiko (snad) stránkách ten mod:
      http://www.icelaglace.com/mods/gtaiv/ice30/

ale má to jen asi 2 MB, a po instalaci to sice vypadá trochu líp, ale ani náhodou tak jako na videích s použitým modem... mám všecko ve hře namaxovaný, ale stejně je to ošklivý, takže stopro dělám něco blbě
      • No nevím jestli to má mít zrovna 2 MB ale co si pamatuju tak jsem stahoval takových 15MB. Jde o to aby jsi použil správnou verzi Icenhancer na správnou verzi hry. Na to webu by to mělo být popsané a pokud ne tak zkus najít jiný odkaz. Ale dej si pozor já jsem pak měl problém hru spustit a musel jsem řešit asi další 2 chybové hlášky. Ale nakonec se to vyplatilo. *3*
        • jej, no jo, já stahoval jen ten 3.0 patch, ale ne všechny ty součásti pod tím :) dík :D pozkouším co nejdřív ;)
    • Jack1947

Lidé zodpovědní za oblíbený iCEnhancer potvrdili přípravu vývoje módu pro PC verzi GTA V.

Jistě, když na to někdo má dělo. GTAV. bude ještě lepší...to nepojede pomalu nikomu.
  • Drom

Součástky z nichž se vyrábí Kinect stojí celkem 56$ (=675Kč).

56 dolaru je cca 1000 kc ;)
    • Hlavně že jsem se rozhodl to přepočítávat i na naši měnu a ten výsledek (1000) jsem měl jasně před sebou :)
      Díky *3*
    • Součástky z nichž se vyrábí Kinect stojí celkem 56$ (=675Kč).

to jo, prazvlastni kurz :)
  • Dota 2 nové modely

http://i.imgur.com/i6nIlpt.jpg
    THX BLIZZ. Pudge byl můj nejoblíbenější hero... *11*
    • a lycan?
    • Dotu 2 nedela Blizz ale! *1* EPIC FAIL!
      • nedělal, ale ty zmněny jsou zjevně kvuli Heroes of the Storm *3*
  • Johnny

Po Zaklínači se seriálového zpracování od Netflixu dočká i Diablo.

žeby první izometrický film? :D

• SalemCZ

první izometrický animovaný seriál

• MickeyMutant

Přehled všech dárků, které má připravený Ubisoft v adventním kalendáři.

Dárky rozbalené už v listopadu? Herní novináři jsou zas o pořádný krok napřed.
    • Jack1947
      Ono to zas tak horký není zatím jen jedna hra a navíc na mobil ( 2 den se mi otevřít nepovedlo) jinak samé wallpapery a jiné kraviny.

Tak to je výsměch jen blbosti hry jsme si už vybrali dávno a oni tu přesto budou lol( asi pro ty co z nějakého důvodi nestihly)

Nicméně - aspon na 30 den mohli dát hru a ono ne...
    • Morraw
      Nechám se překvapit. Spíše mě zajímá poslední hra k 30ti letému výročí. Doufal jsem v první AC.
      • MickeyMutant
        Byl Blood Dragon a bude Prince of Persia, Rayman Legends, Splinter Cell a The Crew. Možná to stačí.
        • nekromant33
          a AC 3
          • SalemCZ
            noooooooooooooooooooooooooooooo, Altaira pls

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit