-
Silent Hill: Downpour
Otázka na někoho, kdo to sleduje. Downpour nebude na PC? Plánují to někdy? -
-
Zatím ticho po pěšině... V minulosti se sice mluvilo o tom, že se vývojáři rozhodnou až poté, co dodělají konzolové verze a potom se uvidí. Potom se objevila tato zpráva:
http://games.tiscali.cz/tema/pristi-silent-hill-pro-pc-my-nerozhodujeme-rikaji-autori-55421
, před pár měsíci konzolovka vyšla, o PC verzi nikdo nemluví.
Snad jsem něco nezaspal *15*
-
-
GoW 3 PS3 vs PS4
https://www.youtube.com/watch?v=sEosAKFvKLk -
Ve středu (23.1.) očekávejte oznámení týkající se Crysis 3.
Jestli to bude odklad tak se podělám *7* -
-
ak to bude vyhlasenie, ze C3 bude pc only, tak se podelam *1*
-
-
The elder scrolls online
Čuste, vím že zde bylo video z vývojářského deníku. Bohužel si nevybavuji, jestli bylo s titulky.. Každopádně pro každého kdo má zájem to shlédnout s cz titulky tak házím odkaz : http://www.videacesky.cz/talk-show-rozhovory/vyvojarsky-denik-the-elder-scrolls-online -
Bethesda: Fallout 4 bude především o svobodě, nikoliv o grafice.
aka na novej engine vám se**em, splácáme to na starym akorát zvednem nekde LOD a nekde dohled, stejně to toustovače sotva rozjedou a vovovovotom to je -
Call of Duty: Ghosts se nepředobjednává v tak vysokém množství jako Call of Duty: Black Ops 2, které...
Sám za sebe můžu říct, že sem tuto hru totálně přehlédl jako ani nevím, že něco takového má vyjít :D -
-
Teť se ale nabízí jedna otázka, když tě to COD tak nezajímá, tak proč nám tu cpeš takové výlevy ?
-
to jsi potom herní analfabet, jestli si přehlídl herní událost desetiletí, tak je to smutné
-
-
Proč smutné? Co mně to dá taková informace?
-
-
No, nic...ale pokud navštěvuješ herní web a jsi hráč tak zrovna tohle by ti utéct nemuselo, ikdyz to bude zase o něco stupidnější hra...
-
-
John Carmack: Doom 3: BFG Edition by se skvěle hodilo na WiiU a PSV, ale chybí dostatečný zájem.
No ono je zas rozdíl chtěné přehlédnutí nebo nechtěné u mě to bylo chtěné :) -
-
Prostě, když vidím v názvu članku Call of Duty, tak to ignoruju... toť vše proto jsem psal, že o tom nic nevím až dnes jsem si přečetl tu bleskovku
-
Tak to by me zajimalo jak jsi to mohl chtěne prehlidnout a pak psat ze ani nevis ze neco takoveho bude... Jsi obelhal sám sebe asi *2*
-
-
-
-
-
-
Co je s PS+?
Dnes uz mely vyjit na US store breznovy hry pro predplatitele. A porad ani neni oficialne receny, o jaky hry pujde...
Tak co s tim je?
Driv se SONY snazilo, az jim mohli predpatitele libat nohy, ale co predvadeji ted... Poradna hra tam nebyla dlouhy mesice, a ted uz ani neobtezujou s nejakym komentarem? :/ -
-
Pořádný hry tam byli v únoru hned tři.
-
-
jenom pro PCčkáře co byly ty pořádný hry? *5*
-
-
Apotheon, Rogue Legacy a Transistor. Všechno kvalitní tituly. Alespoň co se týká PS4.
-
-
Yakuza 4, Thief. předtím Prototype 2, Hitman. podle mě slušná nabídka
-
-
Pro PS3 slusny, u PS4 opet veci co se daji/daly koupit do dvou stovek.
Nojono, lepsi nez dratem do oka, ze... Ale dalsi predpatny si uz vazne rozmyslim -
Sucho pokračuje ....
CounterSpy... jediná hra mezi odpadem :( -
ještě když jsem to psal, tak nic nebylo. Driveclub furt nic :D hrál někdo Sherlocka? já jsem to měl v plánu na PC. dá se to s gamepadem?
Oddworld: Abe’s Oddysee — New ‘n’ Tasty! (PS4)
Valiant Hearts: The Great War (PS4)
Papo & Yo (PS3)
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments (PS3)
OlliOlli2: Welcome to Olliwood (PS Vita | PS4)
CounterSpy (PS Vita | PS4 | PS3) -
...pro PS3...
A i tam spis vyjimecne neco AAA
A o triackovejch jsem prave mluvil. Transistor jsem si zahral rad, k Apotheonu se asi taky dostanu, ale neni to neco, co by me k PS+ pritahlo. Jak nekdo zminoval, tohle si koupim za par stovek zrovna tak, jako to predplatny...
Kdyby takhle PS+ fungovalo odjakziva, nebyl by duvod na zadny rejpani. Ale k predplaceni me namlsali prave jeste u PS3 rok starejma hitama, to bylo hrozne fajn. A zhruba s vydanim PS4 najednou tralala, tady mate dve indie blbinky. Jde o ten upadek (nebavim se o tom, ze jsou indie hry automaticky spatny, ale klidne primo o financni hodnote)
Je to o to boletnejsi, ze naopak Xbox ted zacina slapat do pedalu. Snad to SONY nezaspi, a zacne zase trochu podkurovat..
Kazdopadne jsem psal hlavne s tou otazkou "kde je breznovej line-up??"
Na tu odpoved asi nikdo nezna :) A prijde mi to od sony fakt blby, strasne se omlouvam *7*
-
-
To sou fakt pecky... Ale třeba to pojede ve FullHD a 60 FPS.
Očekávám, že tyhle kousky budou v brzké době na Steamu za cenu měsíčního předplatného PSN+ a možná ještě levněji. Pěkně si s váma Sony vytírá. (To myslím spíš soucitně, než rejpavě). -
Ta posledni veta byla dulezita a vsevysvetlujici:)
-
-
-
-
-
Steam
Deus Ex Collection 13,74€ nebo Deus Ex: Human Revolution™ 5,99€
To je špica toto!! -
Srovnání pCARS a Driveclub
https://www.youtube.com/watch?v=KyZo6cmtkwI&feature=player_detailpage#t=46
Není co dodat, u pCARs má člověk pocit, že jede po mokrém asfaltu a grafika o dost realističnější.
+ fyzika, chování aut, možnosti nastavení a hromady laserem dělaných tratí
+ zvuky (nejen aut, ale třeba i stěračů to je paráda)
+ 60 a víc fps což je pro rychlou závodní hru minimum
Kdo to nevidí je podle mě slepý nebo si to nechce přiznat. -
-
Myslíš ty 4 laserem snímaný tratě? :D
-
Dalsi co srovnava arkadu kde mackas kolecko,trojuhelnik, krizek. S hrou ktera se snazi o simulaci.
To nejde srovnavat, jinak ale souhlasim ze Project Cars je vyborna hra. Ocekavam ze to bude kral zavodnich her.A hra je i skvele optimalizovana.
-
-
Pro ty, co mají problémy se Steamem:)
http://www.issteamdown.com/