-
Atari, Wizards of the Coast a Overhaul Games pracují na rozšířené edici Baldur’s Gate a Baldur’s...
Prosím, ať engine vylepší i u Planescape Torment. S tou modifikací na lepší rozlišení se to nedá pomalu hrát, tak to padá. -
-
Já jsem hrál s modifikací, dohrál s modifikací a hra nespadla ani jednou (modifikoval jsem podle GoG fóra)
-
-
Tak to ti závidím. Mně to padá každou chvílu. A to tam mám snad všechny možné patche. Způsobuje to widescreen patch. Hodně lidem to při nahrávání menší lokace padá, stejně jako mně.
-
-
-
Comic Sans FTW
!!!!! -
-
Náhodou dobrý, koukám že i přibyly featury (včetně sociální demence). Ale třeba karma je teď líp řešená. Na druhou stranu tu stále je zbytečně hloupě nepřesné udávání času postů (ale čas úprav a postů včerejších a starších je koukám přesný, hurá) a odkazy jsou pořád špehovací, i když zmizela ta kamufláž... ach jo.
(ale není to Comic Sans).
-
-
Windows 10
Zbyl mi tu jeden OEM klíč kdyby někdo měl zájem tak na hrynaps3@post.cz určitě se na ceně dohodneme :) -
-
Zbyl ? tz. to si kupoval po několika kusech nebo prostě je Mrkváč stědrej nebývale a dává k jedné kopii ještě jeden klíč? just curious. *3*
-
-
Pár lidem jsem předělával PC na Win 10 jeden na poslední chvilku cuknul nějak se mu nezdálo že by za to měl zaplatit tak mi jeden zbyl, ale můžu sehnat i další celkem za slušnou cenu.
-
-
Nedokazes nahodou za dobrou cenu sehnat Lightrooma?
-
-
Preco si nepredplatit Lightroom aj s PS a pokial robis s foto tak aj uctom na 500px za 16dolarov/m ? Alebo za 12€ bez premioveho uctu na 500px. A mas stale novu verziu.
-
za 2,5 ale jestli je to pro tebe dobrá cena netuším
-
-
Verze 6? Muzes mi kdyztak napsat na drasta@tiscali.cz ze bychom se kdyztak domluvili? DIky
-
-
-
-
-
-
Hearts of Iron IV: Cadet Edition
https://www.imperialgames.com/kb/1025/39590/hearts-of-iron-iv-cadet-edition -
-
Odpočítávání na homepage Guild Wars 2 říká, že do začátkustress testu zbývá v tuto chvíli...
Je to zvláštní ale červenec mi utekl rychle, teď už jen pár dní a máme to tady -
-
Nech se zamrazit do 25.8. a je to tu hned.
-
-
Pro Battlefield 3 bylo původně hlavní vývojovou platformou PC. Až zhruba uprostřed vývoje se...
Co je to za blábol? Vždyť vývojáři vždycky tvrdili, že pro BF3 je domovskou platformou PC. Vždyť konzole nezvládnou zobrazit ani čtvrtinu z toho, jak vypadá PC verze na nejvyšší detaily... -
-
Píšou tam, že přepli na konzole v půlce vývoji, protože by jinak nestihli dokončit jejich verze souběžně s PC.
Kecy no.. -
Kdyby jsi poradne otevrel oci,tak sis toho ,ze pc hraje u BF3 az druhe housle,vsiml uz davno.
-
Takovej je život. Vývojáři jdou za prachama. Ale neboj, WoW 2: Space Edition bude jen pro PC. *2*
-
-
najednou je ti bf3 dobrej co chudinko
-
-
Ignoruju tvou retardaci. Jsem spíš poctěn, že mám retardka na provázku.
A nikdy mi BF3 nebyl špatnej. Jen jsem si z něj nepřiposral gatě jak někteří. Kampaň je o ničem a multiplayer mi nepřijde dost jinej od BC2. Takže možná si časem koupím ruskej CD klíč za 400. -
-
Sdílím tvůj názor ... až tak moc se BF3 od předchůdců nezměnila . A jestli tak spíš k horšámu soudě dle chaotického metra v demu .
Grafika je to poslední co by mne zajímalo u multiplayerové naháněčky , kterou BF 3 stejně je . Singl bude ve hře především kvůli konzolám . -
nevaz se odvaz se ty retardku
-
-
-
Ne, jako blábol mi to přijde proto, že opravdu po celou dobu vývoje bylo PC tou primární platformou. A u multiplayerovky jako BF3 opravdu v PC/konzolových prodejích zase takový rozdíl nebude, obzvlášť, když naplno si tu hru vychutnáte jen na PC.
-
-
Naplno jen na PC? A myslíš, že to každý ví? A co nevíš, to tě netrápí.
Jinak by taky spousta hráčů brečela, že hrajou za rok jen pár ratatata, jeden fotbal a jedno RPG, o kterým jim reklama řekla, že je dobrý. Ale když o jiných hrách neví, tak je to netrápí.
-
-
-
-
Hackerská skupina Razor1911 našla možnost, jak si užít multiplayer v originální plné hře Battlefield...
Juchůůůů, razor je bůh, fu*k you origin... -
-
Jedinný důvod proč si Battelfield koupit je právě multiplayer . Pokud snad objevili cestu jak získat přístup nerozlišitelný od oficiálního , tak by to mohlo fungovat , jinak tu co nevidět budeme mít s další aktualizací Razorbuster ;)
-
-
Box GTA V PC
Až takový to bude? :D http://imgur.com/a/RbtzD -
-
Na JRC teď dokonce psali, že bude třeba při hraní mít DVD v mechanice.
-
-
Ano, to se ví již dlouho od RG podpory. Poslední spouštěcí DVD budeš muset mít v mechanice. Ptali sme se na Online- Jestli i při singlu nevím.
-
-
Ale dá se požádat o klíč na Steam ?
-
-
Nn. U retail verze je přiložen klíč na RS Warehouse, ale není stejný jaok digitální klíč na RS warehouse -> krabicová verze nepodporuje ani digitální stažení z RS warehouse. Myslím si ale, že se to časem nějak změní. Buď aby šla stáhnout a nebo aby nebylo třeba DVD.
-
-
Myslím si, že to tady taky časem vyřeší patch.
-
Nepodporuje? Co to zase ksakru je? Jsem si zvykl na to, že když už člověk má krabicovku, tak většinou má i digitální kopii k dispozici. Umí to Origin, Steam, uPlay i Battlenet (umí dodatečně i staré hry jako Diablo II atd.). Zase Rockstar ukazuje, že je to diletant, co vydává dva roky starou hru za plné prachy a ani neumí zajistit, aby člověk nemusel mít DVD v mechanice. To už se řešilo u Zaklínače 1/Stalkera SoCh, ale oboje vyřešil patch. Ale v roce 2015 nutnost DVD a nemožnost stažení digitální verze, to se zase RS vyznamenalo....Ještě by to chtělo nějakou obdobu nefunkčního Rockstar Clubu a o důvod více si nekoupit GTA V v krabicové verzi...A za digitální dát 1600 za digitální verzi dva roky staré hry je výsměch.....
-
Já už jí chci mít co nejdříve doma. Hry bez krabice pro mě nemaj takovou hodnotu.
-
Tak tohle by mě v dnešní době vůbec nenapadlo *8*
Takže pro krabicovku rozhodně nejdu...
-
-
-
-
-
Obsahuje 7 DVD :D http://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/31uw1f/
-
-
Spekulace: Začátkem prosince dojde k oznámení minimálně dvou exkluzivních vysokorozpočtových AAA her pro PS4.
Bylo už na čase .... -
-
"exkluzivních vysokorozpočtových AAA her" Už jen tohle by mě odradilo...
-
-
Quake 4 zdarma ke stažení na Impulse...ale jenom pokud se nacházíte na území Kanady a USA.
Ať jdou do prde*e. *11* -
-
Quake 4 zdarma ke stažení na Impulse...ale jenom pokud se nacházíte na území Kanady a USA.
Mělo by to jít udělat přes proxy ne ? :) -
-
Jo to asi jo a přes úložište eště rychlejc. *3* Tady jde o princip. -
-
Vím, že jde o princip. Bohužel jsem si na tohle už zvykl :)
-
-
-