-
Zuckerbergův dar narozené dceři. Na charitu dá 99 procent svých akcií Facebooku. -
-
Dá společnosti, kterou on se svou ženou založil Chan Zuckerberg Initiative.
-
-
Takže přendá prachy z jedné kapsy do druhé *15* Ne určitě pomáhá méně šťastným a potřebným.
-
-
-
Pátý den v Summer Camp STEAMu přinesl slevy na Bully, Singularity, Doom 3, Homefront a další tituly...
Hlavne to Trine za cca 50Kc, to je povinost pro vsechny co to jeste nemaji. S temahle slevama at mi nezkousi zadnej warezak nakecat ze hry jsou drahy. -
-
nebudu nikam posílat údaje o svý kreditce, ať mi slevy na STEAMU vylížou prdel, já su to radši stáhnu
-
-
Možností je mnoho, můžeš si třeba nechat vystavit kreditku s měsíčním limitem a tu používat na internetové platby. Nebo si nechat vystavit plast s pevně danou částkou a tu si jednou za čas vždy dobít...
-
Co na to říct... no tak si na**r.
-
Na co tu kreditku tedy máš? Prodavačce jí taky neukážeš? Pokrytče.
-
-
ta prodavačka by si asi moc údajů nezapamatovala...
-
-
Proč ne? Říká ti něco pojem "paměť na čísla"? Nebo třeba skrytá kamera? Nebo terminály schopné kartu zkopírovat? A víš vůbec, že Steam si tu kreditku nemusí vůbec pamatovat? Stačí zaškrtnout jedno políčko. A navíc, informace o kreditce se ukládá jen místně, pokud vím, to znamená na klientovi a to znamená, že to na jejich serverech vůbec nebude. Dokonce si můžeš koupit "kredit" na Steam a tu kreditku pak vůbec nepoužívat. Ale né, ty radši budeš rebelovat a šířit svou nesmyslnou paranoiu dál a ještě drze prohlašovat, že "si to radši stáhneš".
-
-
RavenHolm: člověk by měl čekat zneužití karty všude a podle toho k tomu přistupovat. možnosti zde jsou. tedy se dá minimalizovat riziko i pro případ, kdy údaje o tvé kartě zjistí kdokoli...
-
Bacha na to. Steam si pamatuje údaje kreditky nezávisle na PC.
-
-
-
Nesnášíš češtinu ale používáš ji? Hmm mluvit o pokrytectví.
-
-
jj pirat si to vzdycky nejak obhaji *1*
-
-
Zdravím pane nikdyjsemnestahlhrufilmanimp3anineulozilobrazekzinternetu.
-
-
Hmm,nevsiml jsemi si,ze bych neco takoveho ve svem prispevku psal.Bez si vestit ze sve kristalove koule nekam jinam hele....
-
-
-
-
Jj,trine je skvela zalezitost a za tu cenu,to je zadarmo.Tesim se na dvojku jako malej.
-
-
Skupině Lizard Squad se opět podařilo shodit PSN servery.
Banda deb*lních kok*tů, nic jinýho. -
-
Jsou v Sony... jelikož tu bezpečnost mají stále šíleně slabou. Ano vadí mi Lizard Squad, ale Sony by mělo něco se svou infrastrukturou a zabezpečením už něco dělat.
-
-
Shodit jde prakticky cokoli, to není o zabezpečení...
-
-
To ano, ale neco jde shodit snadneji a neco hure *3*
-
-
-
-
Na STEAMu se opět posunulo datum vydání Batman: Arkham City, konkrétně na 25. listopadu.
Nevim jak ostatni, ale ja tam porad mam
Genre: Action, Adventure
Release Date: 18 Nov 2011 -
-
viz. sedmý příspěvek na stránce http://community.batmanarkhamcity.com/forums/showthread.php/9624-PC-Spectacular-Spectacular
According to Steam:
US: 22nd
EU: 25th
AU: 25th
RU: 25th
UK: 18th
-
-
Přes šest minut nových gameplay záběrů z procházky po světě Watch Dogs.
To vypadá dost dobře. *8* Skoro tak dobře, že to snad ani nemůže být pravda. Teď už se na to těším víc než na GTA V. -
-
vypadá to skvěle, ale zatím si moc nedovedu představit hratelnost, tedy jak se to hraje. to u GTA tak nějak představu mám. tady s tím telefonem nevím, když bude nějaká akce...
-
-
Global Source -> Global Offensive
Šotek opět v akci! *5* -
-
Pardon a díky -> síla zvyku *3*
-
-
UbiSoft rovněž nezapomene přivézt své stěžejní tituly na PAX 2011.
Deus Ex: Human Revolution Augmented Edition STEAM UNLOCKED READNFO-P2P 12GB, ten warez se snad vážně nezastaví *1* -
Battlefield 4
budu ted prechazet z BF PS4 na PC, jdou nejak prenest statistiky z psn, abych nemusel zacit levelovat od zacatku? *5* -
-
Napsal bych jim na support. Na me byli docela mily kdyz jsem neco potreboval :D
-
Ne
-
-
VV
Vesele Vanoce a pod stromeckem spoustu skvelych her od Ubisoftu preji!! -
Rust v číslech za rok 2015
http://playrust.com/2015-review/ *5*