Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VaZqeZ_EU
    Zuckerbergův dar narozené dceři. Na charitu dá 99 procent svých akcií Facebooku.
    • Dá společnosti, kterou on se svou ženou založil Chan Zuckerberg Initiative.
      • Draken69CZ
        Takže přendá prachy z jedné kapsy do druhé *15* Ne určitě pomáhá méně šťastným a potřebným.
  • christianus

Pátý den v Summer Camp STEAMu přinesl slevy na Bully, Singularity, Doom 3, Homefront a další tituly...

Hlavne to Trine za cca 50Kc, to je povinost pro vsechny co to jeste nemaji. S temahle slevama at mi nezkousi zadnej warezak nakecat ze hry jsou drahy.
    • nebudu nikam posílat údaje o svý kreditce, ať mi slevy na STEAMU vylížou prdel, já su to radši stáhnu
      • MrSanta
        Možností je mnoho, můžeš si třeba nechat vystavit kreditku s měsíčním limitem a tu používat na internetové platby. Nebo si nechat vystavit plast s pevně danou částkou a tu si jednou za čas vždy dobít...
      • SA-reg
        Co na to říct... no tak si na**r.
      • Na co tu kreditku tedy máš? Prodavačce jí taky neukážeš? Pokrytče.
        • ta prodavačka by si asi moc údajů nezapamatovala...
          • Proč ne? Říká ti něco pojem "paměť na čísla"? Nebo třeba skrytá kamera? Nebo terminály schopné kartu zkopírovat? A víš vůbec, že Steam si tu kreditku nemusí vůbec pamatovat? Stačí zaškrtnout jedno políčko. A navíc, informace o kreditce se ukládá jen místně, pokud vím, to znamená na klientovi a to znamená, že to na jejich serverech vůbec nebude. Dokonce si můžeš koupit "kredit" na Steam a tu kreditku pak vůbec nepoužívat. Ale né, ty radši budeš rebelovat a šířit svou nesmyslnou paranoiu dál a ještě drze prohlašovat, že "si to radši stáhneš".
            • ucho
              RavenHolm: člověk by měl čekat zneužití karty všude a podle toho k tomu přistupovat. možnosti zde jsou. tedy se dá minimalizovat riziko i pro případ, kdy údaje o tvé kartě zjistí kdokoli...
            • RavenHolm
              Bacha na to. Steam si pamatuje údaje kreditky nezávisle na PC.
        • Nesnášíš češtinu ale používáš ji? Hmm mluvit o pokrytectví.
      • jj pirat si to vzdycky nejak obhaji *1*
        • Zdravím pane nikdyjsemnestahlhrufilmanimp3anineulozilobrazekzinternetu.
          • Hmm,nevsiml jsemi si,ze bych neco takoveho ve svem prispevku psal.Bez si vestit ze sve kristalove koule nekam jinam hele....
    • Jj,trine je skvela zalezitost a za tu cenu,to je zadarmo.Tesim se na dvojku jako malej.
  • God-of-War

Skupině Lizard Squad se opět podařilo shodit PSN servery.

Banda deb*lních kok*tů, nic jinýho.
    • Ronox
      Jsou v Sony... jelikož tu bezpečnost mají stále šíleně slabou. Ano vadí mi Lizard Squad, ale Sony by mělo něco se svou infrastrukturou a zabezpečením už něco dělat.
      • ucho
        Shodit jde prakticky cokoli, to není o zabezpečení...
        • To ano, ale neco jde shodit snadneji a neco hure *3*
  • Na STEAMu se opět posunulo datum vydání Batman: Arkham City, konkrétně na 25. listopadu.

Nevim jak ostatni, ale ja tam porad mam
    Genre: Action, Adventure
    Release Date: 18 Nov 2011
    • viz. sedmý příspěvek na stránce http://community.batmanarkhamcity.com/forums/showthread.php/9624-PC-Spectacular-Spectacular

According to Steam:
      US: 22nd
      EU: 25th
      AU: 25th
      RU: 25th
      UK: 18th
  • Divotvurce

Přes šest minut nových gameplay záběrů z procházky po světě Watch Dogs.

To vypadá dost dobře. *8* Skoro tak dobře, že to snad ani nemůže být pravda. Teď už se na to těším víc než na GTA V.
    • ucho
      vypadá to skvěle, ale zatím si moc nedovedu představit hratelnost, tedy jak se to hraje. to u GTA tak nějak představu mám. tady s tím telefonem nevím, když bude nějaká akce...
  • Global Source -> Global Offensive

Šotek opět v akci! *5*
    • Pardon a díky -> síla zvyku *3*
  • UbiSoft rovněž nezapomene přivézt své stěžejní tituly na PAX 2011.

Deus Ex: Human Revolution Augmented Edition STEAM UNLOCKED READNFO-P2P 12GB, ten warez se snad vážně nezastaví *1*
  • jindra.veliky

Battlefield 4

budu ted prechazet z BF PS4 na PC, jdou nejak prenest statistiky z psn, abych nemusel zacit levelovat od zacatku? *5*
    • Napsal bych jim na support. Na me byli docela mily kdyz jsem neco potreboval :D
    • Duuku
      Ne
  • VV

Vesele Vanoce a pod stromeckem spoustu skvelych her od Ubisoftu preji!!
  • froztik

Rust v číslech za rok 2015

http://playrust.com/2015-review/ *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit