-
Nevíte někdo co dělat když mám v GoG rozšířená edice Zaklínače 2 v úkolu krvavá kletba bug?Mám tam daný patch 3.2, ale stejně to nepomohlo. -
-
Popiš misi, a jaký bug? Druhů je víc...
-
-
Sabrina opakuje pořád dokola kletbu a Henselt do ní nezabodne meč
-
-
....
Není to bug. Jenom musíš zabít přibližně 10 duchů aby jí zapíchnul :D. Před nedávněm jsem to hrál a taky jsem si myslel že to je bug. -
-
díky ti
Já jsem četl opravuje chybu, která tohle znemožňovala dohrát a tak jsem myslel, že tohle je ta chyba a že jsem to špatně opatchoval.
-
-
-
-
-
Botanicula
Je balzám na duši.;) -
-
Já se včera kompletně zabalzamoval *14* Vážně doporučuji všem. A za ty drobné, co vám na Botaniculu stačí
-
-
Vývoj MERP (Middle Earth Role Playing) modu pro The Elder Scrolls V: Skyrim, který do hry měl přinést...
zase ty monopoly od warner bross od tedka věci jedině warezem ony je přejdou roupy -
výte někdo jestli se hry z xbox360 dají hrát na xboxone???
-
-
Třeba jednou bude Stream - a pak to možná půjde (tipuju dříve bude u PS4 jen jestli).
-
-
Playstation Now (streamování her ze starších konzolí) už funguje.
-
-
Výme, nedajý
-
-
GDC
Prosimvás, ještě jsem se o to nějak nezajímal, ale bude nějaky stream GDC v pondělí (možná u nás utery?)? -
LEGO Batman novinka
Heleďte se, četli jste pořádně ten článek co jste linkovali?
- Experience (for the FIRST time in a LEGO videogame) talking LEGO minifigures.
Toto mi připadá daleko důležitější z hlediska tý série. -
Zajimavy - za chvili to pujde i bez kinectu :D
http://www.washington.edu/news/2013/06/04/wi-fi-signals-enable-gesture-recognition-throughout-entire-home/ -
Zvýšený počet generálek v Total War: Rome II spustil vlnu negativních recenzí na Steamu. Z téměř jednoho tisíce hodnocení z poslední doby je jen 18 % kladných.
Jedním z důvodů je reakce jedné ze zaměstnankyň Creative Assembly ve stylu Když se vám něco nelíbí, tak tu hru nehrajte, salámové!
A všichni víme, jak se tohle vyplatilo EA a DICE, že?
-
-
Vždyt jo a když se mi to nelíbí at si třeba zkrachujou, hry by měli být prohráče ne naopak😉
-
-
Víš, co bys měl, Jacku? Měl bys to výjimečně koupit, vzápětí to na Steamu vrátit, a napsat jim, že se ti nelíbí, že tam maj ženskou, kterou tví vojáci musí poslouchat, i když to není jejich máma. A že to není podle skutečnosti. Ať se chytnou za nos.
-
-
Tím bych ale už přišel o jednu z možností vrácení hry, myslím že se to nedá dělat donekonečna a něco na popud nějaké anti - kampaně či co - u hry která mě moc nezajímá to ne ne.
-
-
-
Na druhou stranu, pokud se ukáže, že se ve hře třeba nic nezměnilo, procentuální šance na generálku zůstává už léta stejná, a celé je to jen bouře ve sklenici vody, tak to pro ty rozčilující se hráče nakonec vypadá na celkem slušnou blamáž. Pokud.
-
-
I kdyby to pro hráče byla blamáž, arogance a neznalost (přehlížení?) vlastního publika už byla odhalena. Škoda byla napáchána tak jako tak.
-
-