Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vlastní formát paměťových PSV karet má za cíl zamezit pirátství.

To je novinka ? To snad bylo jasné hned jak jsme je mohli vidět v ceníku .... Proprietální řešení vždy bylo pro Sony výhodnější , než univerzální adaptér ;)
  • MrSanta

Dnešní Steam slevy (do 19:00): 75% na jakékoliv Crysis, Sim City 4 za 2.5€ (60 Kč), Dirt 2 za...

Dnes nic pro mě, uvidíme co tam bude večer. Zatím se docela držím, koupil jsem akorát Zaklínače a NWN2 Platinum.
  • Cíl Faloutu 4?

Co vlastně bude cílem Faloutu 4 v otevřeném světě? Najít někoho? Najít něco? Vymlátit na závěr nějakého hlavního padoucha? Nebo jen tak bloumat dokud to bude bavit? Či co?
    • Hlavně o prozkoumávání a levelování. Taky si můžeš stavit osady, opevňovat a bránit je. Hlavní příběh byl vždycky meh, ale plnění vedlejších questů je sranda. I když mě za to umínuskujete k smrti *1* i Bethesdí vedlejší questy jsou lepší než v Zaklínači 3. To ostatně přiznal CDPR, když v rozhovoru přiznali, že si na konci loňského roku uvědomili, že mají obří svět, ale prázdný a tak dodělávali vedlejší questy narychlo. Mě Zaklínač 3 prostě nebaví a to jsem přitom první 2 dohrál několikrát. Letos ty recenzenty nechápu. MGSV taky dostává 9ky a 10ky jako Z3 a přitom je to repetitivní. 5 typů misí a od každé 20, aby se neřeklo. Příběh otevřený.
    • MrSanta
      Cíl Falloutu 4 je stejnej jako u F3 a TES her - bavit se a dělat si ve hře na co máš chuť. Na silnou příběhovou kampaň se spoustou možností postupu jsou tu jiné hry.
  • beta gears of war

Mám dotaz směřovaný na konzolisty, speciálně xboxaře. Nevíte někdo, zda když si seženu klíč na betu gears of war 3, tak jestli půjde použít na českém live? Ptal jsem se už na vícero místech ale nikde nikdo mi nedokáže dát odpověď jestli to bude další věc, kterou nebudu moci mít. Přeci jenom český live je ještě v plenkách a funguje mu asi 1/5 obsahu oproti ostatním regionům.

Pro flamery typu PC... teď jsem dohral Inquisitora, tak mi dejte pokoj s konzolema vs pc. *1*
    • rage
      no jelikoz 90% DLC pro gow1 a gow2 je region locked tak predpokladam ze si ani betu gow3 nezahrajes (tot muj nazor, na googlu jsem nic o region locku na betu nenasel). Je to prasarna protoze kdyz jsem si koupil gow2 abych mohl parit na live tak k tomu potrebujes DLC(mam koupene spolu s hrou), ktere se v CR/SR neda stahnout a to je takzvane namrdano nachcano:(
      • Jak se pozná pravý fanoušek hry (Gears of War 3) ? Např. si nechá vytetovat herní motiv na rameno.

DLC na ceskem live stahnout jde.
        David.Lemon: To jestli pujde beta i u nas ti asi nikdo dopredu nerekne. MS nebo Epic ale urcite rekne pro jake regiony to pujde. Kdyz ale vezmes v uvahu, ze se na ceskem live nachazi balicky do hry, tak by ta beta jit mohla. Mozna zkus jeste fora ke hre.
      • Kámo nepleteš se? hraní gow2 na live mi normálně funguje, mám český live. Navíc to hraju jenom bez DLC, nechtělo se mi za to utrácet. Je sice pravda že můžu hrát pouze ranked mapy(nějakých 8 jestli se nepletu), protože nemam dlc s novýma mapama, ale hrát se dá uplně normálně. Před pár minutama jsem ho hrál.
  • Ukradlo Treyarch díla umělce Francisca Fruize pro mapu v DLC Call of Duty: Black Ops 2 Zombies?

O MŮJ BOŽE! Oni ukradli jeho nápad s používáním zákopů za velké války! Škoda že se od něj neinspirovali i válčící frakce, mohla z toho bejt pěkně dlouhá a vleklá válka bez větších územních zisků!
    • neinspirovaly :| a frakce taky není nejvhodněji použitý slovo..ach jo
  • EA servery spadly?
    • zelal si si nieco?
  • swtor dojmy

Jsem zvědavej, jestli se tu zejtra objeví článek s dojmy ze swtor. Zejtra prej končí informační embargo.
    • MishKonn
      Opravdu? Wow. No, každopádně na internetu toho asi bude spousta! Can't wait.

Btw, jsi už součástí nějaké guildy? Kdyžtak se ozvi na mishkonn@gmail.com.
      • MrSanta
        Mišáku, laskavě nám nepřetahuj našeho smuglera, jo *3*
        • MishKonn
          Právě naopak, snažím se zjistit, co v česku operuje za guildy:)
          • MrSanta
            Je u nás v Guardians of Hope. http://forum.sw-tor.cz/viewtopic.php?f=36&t=69
            • Přesně tak
  • Jack1947

Tekken 7 vyjde na PS4, PC i Xbox One.

Kolik Tekkeních her bylo doted na pc? *8*
    • SalemCZ
      oficálně jenom Street fighter vs Tekken, přes emulátory víc
      • Jack1947
        Emulátory se nepočítají takže to bude premiéra... spíš mně napadá proč tomu tak bude *7*
        • SalemCZ
          Tekken od Bandai Namco první, ale na pc jak jsem psal už byl SFvsT od Capcomu
          • Jack1947
            Aha jednička byla? Jinak SFvsT krom chars z obou her nemá s Tekkenem moc společného.
            • Jack1947
              To jsem právě že myslel i já *4*
            • SalemCZ
              spíš jako že tohle bude první
  • Jack1947

Humble bundle Outlast :Deluxe edition FREE

Na 48 hodin tak rychle!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit