Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Úprava interface Google služeb atd.:)

https://www.google.com/starwars/
  • Johnny

Apex Legends bude jednoho dne možné hrát napříč platformami.

jooo jooo to už sem někdy slyšel.

• Jack1947

Dnes vychází v pořadí již třetí patch (seznam změn) pro PS4 verzi Assassin's Creed Unity. Do konce tohoto týdne by se měli dočkat i majitelé PC a Xbox One verze.

Wow pc mne nepřekvapuje ale XONE? rly kde je tedy ehm ta pomyslná rovnost mezi konzolemi že by měli dostat obě konzole svůj update na AC.UNITY ve stejný den... hmm toto moc nevoní. Aha asi Mrkváč... co příběh už maj naplánované DLC co zaplácnou zbytek nebo 10hodin je adekvátní?

Když si vezmu že AC hry měli tak minimálně těch 15... chyby se opraví a příběh se dokončí pomocí DLC. Hráči(!!???) = blbci. Vydělali a vydělají i na další díl. Achjo. MISSION DONE!!! *7*
    • Ubi toho zkonili dost, ale zas bych nevytvářel konspirace. Asi mají problém s tou konkrétní platformou, proto pro ni odložili patch. Poslední, co teď potřebují, je vydat patch, který toho víc rozbije než opraví. Proč do toho pleteš i Microsoft nechápu.
      • Jack1947
        Aha XONE to ti uniklo ne kdo jí vyvinul. *7*
        • Neuniklo, ale nevidím souvislost. Ten jim těžko nařídil vydat patch později :-D
          • Jack1947
            To je fuk, hele radši to utnem at pár mínusovejm onanistům nestoupá až moc ego. Jo? *3*
  • Lukyz

Batman: Arkham Knight PlayStation 4 Bundles

Takhle to PSko vypadá opravdu líp *2*

http://comicbook.com/2015/03/31/batman-arkham-knight-limited-edition-playstation-4-bundle-reveal/
  • Jack1947

Spekulace: DLC Heist přidá do GTA Online jachtu, sněžné auto, vzducholoď Xero Blimp, UFO či Space Docker. 

To je všechno hezké ale mne by už milý R* zajímal taky ten SP DLC příběhový obsah nebo zatím se na něj kálí a čeká se na pc verzi a až bude tak hezky- hupky dupky to zmáknou. Nakonec nás jen napínají. *4*
    • ringmancz
      kdyby sis tu hru koupil a hrál Online, tak to oceníš
      • vlastik.plaminek
        Ocením, až budu moct hrát online heisty.
  • Vývojáři z Rockstar Games se rozhodli na poslední chvíli odpískat PC verzi GTA V.

to jako kde jste na tohle prisli?
  • Moje shrnutí E3

Bethesda - s doomem a Dishonored příjemně překvapili, Fallout jsem nikdy nemusel a jak u trojky taky i u NV jsem nevydržel dlouhou, takže čekám, jak dopadne čtyřka.
    MS - asi nejzajímavější co se týče samotné konzole (zpětná kompatibilita, mody ve F4 - doufám v něco příběhovýho, jinak to je fakt nezajímavá funkce i na PC, předběžný přístup - neplacená dema, Valve by se mohlo v tomhle opičit), Halo vypadalo pěkně, Recore a nový TR snad též. Indie hry potěšily. Hololens vypadaly skvěle. Dle mého "vyhráli" E3 a jsem zvědav, jestli tato oznámeni budou mít větší vliv na prodeje

EA konference - z většiny dost nezajímavá. Výjimkou z jejich her bylo Mirrors Edge, na které jsem opravdu natěšený a Unravel taky nevypadalo špatně.
    Ubisoft - moc nezaujali. Asi nejlepší věc hodili hned ze začátku - nový South Park, do kterého vkládám dost velké naděje. The Division vypadá taky celkem v pohodě. For Honor celkem taky.

Sony - ohledně konzole oproti MS hrůza. Herně to bylo oproti tomu dost lepší, Horizon vypadá v pohodě, Uncharted leště lépe, ale nejvíc překvapil The Last Guardian, že vůbec je naživu + to samozřejmě vypadá fajn.
    Nintendo - fakt hrozný, čekal bych, že se pokusí herně vytáhnout. Jediné, co zaujalo bylo Xenoblade Chronicles X, jehož první díl byl prý skvělý, takže (nejen) kvůli tomu plánuju brzy 3DS a později i WiiU.
    Square Enix - totálně zabitá prezentace a nedoufat v záběry z Deus Exu, tak na to ani nekoukám (což mě nas*alo, protože tam byl jen trailer). Tomb Raider GO vypadal celkem fajn.
    PC gaming show - dost slabé a nezajímavé. Překvapivě ukázali ale kousek gameplaye z Deus Exu, tak aspoň vůbec něco.
  • Poppermost Productions chystá freeride lyžovačku/snowboarding s názvem Snow, jenž poběží na...

Odfláknuté animace a leveldesign dokáží zabít jakoukoliv ski/snowboard hru. Shawn White by mohl vyprávět. A podle traileru to nevypadá zrovna růžově, CryEngine neCryEngine.
  • Alpha Protocol je dneska na Steamu se 75% slevou, doporučuji všem hráčům kecacích akčních her s RPG prvky (čti Mass Effect) benevolentnějším k technickému zpracování. A tady fakt volby mají nějaký dopad! :P

http://store.steampowered.com/app/34010/
    • Keyz
      To jsem kdysi zkoušel,moc dobře se mi to nehrálo.Zastaralou grafikou to nebylo.
      Asi jsem tam neměl patche.Jestli to pak nějak změní tak bych do toho šel.
      • Proto píšu "technické zpracování" a ne "grafika". Na nedokonalost / odfláknutost krycího systému se těžko zvyká, podle mě to je lepší ve většině případů hrát bez krytí a nebo si prostě zvyknou na to, jak to v AP funguje. No a nebo samozřejmě nehrát.
        • Cahir
          "Nasštěstí" jsem hrál stealth charakter, takže jsem se ke cover-shoot systému téměř nedostal... ale slyšel jsem, že je to tragédie...

Příště zkusím technika...
    • Cahir
      Díky ti, dobrá duše!

Placku jsem ztratil při stěhování a rozhodně jsem si chtěl v budoucnu druhej playthrough.
      • Zrovna se chystám se na třetí, kdy chci odhalit co nejvíc informací to půjde :)
  • Veskoslav

Pro někoho možná zajímavý bundle

https://groupees.com/bm26
    • Kozy
      Škoda, že tam není android verze King of Dragon Pass.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit