-
PS4 update (v1.50) je již očividně připraven na update serverech.
to není žádná novinka
http://blog.eu.playstation.com/2013/10/25/ps4-system-software-update-1-50-detailed/ -
Ahoj nemohu nikde najít sadu elitnich kusi. Pomůžete prosím?
-
-
http://www.gosunoob.com/witcher-3/elite-crossbow-set-dlc/
-
K zaklinaci 3.
-
-
-
Construction simulator vážně???
Já jsem tolerantní člověk adblock nepoužívám, občas i na nějakou reklamu kliknu, abych provozovatele podpořil,protože rozumim tomu, že redakce musí z něčeho žít, ale co je moc, to je moc. Reklama na budgetovou hru tvářící se jako normální článek je vrchol všeho! Co přijde příště? Dobrá recenze pro inzerenta: Nebo se to děje už teď?
Ne nejsem troll, ale "spokojený" čtenář -
-
divil by ses ale jsou lidi ktere bavi hrát simulátory. a protože games píše jen o hrách od ubihnoje a jinych velkych firem, a sem tam prohodi nejakou pseudointelektualni indie sr4nec.
tak co ma tahle firma delat? zaplati si inzerci -
To jsi se právě vrátil z pustého ostrova? Reklamy v podobě článků se tu objevují relativně pravidelně již delší dobu. Vždy jsou viditelné označeny Komerční sdělení/PR, autor je Inzerce a nemají diskuzi.
-
-
Total War: Rome II se prodalo více než 800 tisíc kusů.
jenom? Je videt, ze PC je na tom fakt tragicky -
-
Víš Jidro, chápu, že nebudeš nejbystřejší. Ale nízký prodej u posledního TW je dán tím, že ta hra byla šílený nedodělek. Proto tak nízké prodeje. Ale chápu, zase jsi chtěl provokovat, tak sis to neodpustil. Jinak na konzole vychází dost zmetků, co mají chyby a prodeje ani ne třetinové. Pozastavuj se i nad nimi.
P.S: Navíc okrajový žánr pc scény strategie a ještě k tomu specifická strategie, nikoliv RTS a 800 000 málo? To je asi tak 5 miliónů u FPS. Takže si dej hadr na hlavu a troluj si dál. -
-
Na konzole a zmetci ? Mozna tak podelane hry, jenze ty uz jsou v zakladu a vetsinou na konzole vychazi plnohodnotne hry ano muzou mit chyby ale chyby co by neovlivnovali treba nejak moc pocit z hrani, coz se u pc, rict uplne tak neda. VIz ARMA (stare chyby) , nad konzolemi zabugovanost her bohuzel prevysuje. A co naplat ze vydaji 50patchu, hra by mela byt uz v celku dobre hratelna bylo tomu i pred mnoha(nemnoha) lety .
-
-
Proč lžeš Jacku;)
-
-
Na druhou stranu ja te chapu, kdybych byl hlavne Pcckar tak bych prskal coz pred lety jsem prskal.
Ze nemame hry, co na konzolich a ze vychazi sr-cky, vim ze nehatejues konzole jen reflektujes situaci. Glitche jsou myslim vsude viz: Povedeny clanek v aktualnim Levelu. *3* -
Na konzoli se mi nikdy nestalo, že by byla hra nějak výrazně zabugovaná. Občas nějaký srandovní glitch nebo to velice výjimečně zamrzlo. Zkušenosti s PSX, PS2, PSP a X360.
Na PC je to trošku jiná liga a ruku na srdce, je to daleko horší než na kozolích. Holt, výhoda jednotného HW. -
-
GTA je asi nejlepší příklad. Na druhou stranu na PC se dá modovat a třeba Fallout: NV si bez modů nedokážu představit. Taky se dá porýpat v configu atd. a tu hru si poštelovat, když víš jak.
-
neříkám, že ne. To na pc je fakt hrůza. Ale tak 75-80% těch zmetků jsou zhovadilé porty a lenost studií. Viz DS či GTA IV.
-
-
Pokud nepocitas i XBLA/PSN hry, nepis ze lzu, kdyz je to pravda... Pak ano tam ale je to trochu o necem jinem, to jsou pomalu vetsina az na vyjimky (Scourge,State of decay,FlashbackShadow Complex ,Marlow briggs (i na pc je) ) jednohubky ktere bych ani v potaz nebral. *3*
-
-
-
-
Proč PC? Nedodělky se bohužel prodávají na všech platformách.
-
-
na xboxu a ps by se hra s takovou medialni kampani prodavala 3x lepe...a to rikam jako zarytej pcckar
800 000 kusu je tragicky malo *5* -
-
Sice si treba mensi a chapes to jinak... Ta hra pokud si cetl -tady recenzi nebo recenze byla jeden velkej nedodelek. Je s podivem ze se prodalo tolik kusu. Nikloiv naopak. *4*
-
Skoro milion za dva měsíce? Nejsem žádnej obchodní expert, ale v tomhle případě se mi to zdá až "tragicky" hodně.
-
-
-
jestli to nebude tím že je to nejhorší TW ze všech ?
-
-
Dnes tu máme grafické porovnání X360 a PS3 verze Darksiders II. Hlasující se v anketě zatím...
Tentokrát je to dosti vyrovnaný :) Pokud to neni vidět na první...či druhý pohled tak bych to neřešil :) -
Ke hraní Star Wars: The Old Republic nebudete muset mít účet na Origin ani instalovat EA klienta...
Pchee, a co BF3? -
-
Teda já bych tě..
Battlefield 3 je jednorázová záležitost, platíš jenom při nákupu. Co si to dovoluješ, snad bys nechtěl nějákej komfort, nebo dokonce -HAHA- nějákou budoucí technickou podporu?
Na druhou stranu kdybys hrál SWTOR, tak bude všechno v pořádku, protože EA už není úplně ukradený, jestli budeš hru hrát nebo ne.
Loučím se
Přemek PodlahEA -
-
Doufam že ironie.
-
-
Samozřejmě
-
-
-
-
Tony Hawk 5.
https://www.youtube.com/watch?v=JIXkRXYbKaI
To bude otřesná hra v otřesné grafice. Maximální pr*ser. Na to, že to vychází 2.10 a cena je naprosto přestřelená (konzole cca 1400-1700...Navíc je to na zastaralou generaci a na pc se rovnou vysrali. Strašně mi to připomíná Goat Simulátor. Taky ho měli dávat za 1500. Nejlepší je že "one Day patch" má více GB než základní hra a přesto dle novinářů chyby neopravil, přidal další (většinou totiž přidal sociální kraviny atd.)
Může mi ten "chytrák", co vymyslel ten ban list zakázaných slov, co je na slově PRŮ*ER HROZNÉHO!!!? To jste si asi najali nějakého studentíka ze ZŠ, co všechna slova, která začínají na p od po*na po prů*er zakázal? -
-
Jaký člověk si tohle dobrovolně koupí?
Jo, kdyby na mě mířili bouchačkou...Tak bych asi podlehl, ale dobrovolně kupovat tuhle šílenost? Je to hnusné, asi určitě to bude blbé a ještě to stojí hodně. -
-
RIP TH... *9*
-
-
Vypadá to jak na PS2, navíc se to prý příšerně ovládá. Někde jsem četl že Activision má licenci do konce tohohle roku, tak z toho chtěli ještě něco vytřískat. Škoda že to takhle dopadlo, těšil jsem se.
-
-
Na PS2 vyšla nejlepší TH Pro Skater 2, ne?:)
-
-
PSX *7*
-
-
Víš, že PSX je DVD přehrávač, co uměl nahrávat, který měl plně integrovaný PS2 a prodával se jenom v Japonsku? Když už mě chceš opravit, tak Tony Hawk 2 vyšel na Playstation.
-
-
https://en.wikipedia.org/wiki/PSX_(video_game_console)
Oficální označení PSX je oficální označení této "konzole". To se také nazývá Playstation X.
To, že se Playstation říkalo PS/PS1/PSX je věc druhá. -
PSX se jinak říkalo i první PS konzoli až druhá revize se jmenovala PS1 bohužel je to pravda... dneska z tebe vypadlo hodně chytrých věcí... tahle to však nebyla.( inu pravdu máme jakžtakž oba). I když mám radši to označení PSx když ta novější se jmenuje PSone.
https://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_%28console%29
Člověk by řekl že dáš pokoj a ono ne... Jsem Veskoslav a kdo mi bude vzdorovat toho smetu ...děti třeste se mně. ÁÁááá *10* *16*
-
-
-
-
-
-
PSV může sloužit jako přídavný ovladač pro PS4, záleží však na jednotlivých vývojářích, zda tuto funkci...
*1* Ano povolit mohou , vyžadovat však nesmí ..... jako každý nadstandardní HW pro konzole by jim jen rapidně snižoval počty chtivých zákazníků . -
Video: Sony Interactive Entertainment vydala tři nové trailery ke hře Gran Turismo Sport.
Gran Turismo : Sport .... Tak váhám , ač jindy bych položil peníze na dřevo rovnou . 177+ vozů mi zrovna nevoní , 19 tratí taky není zrovna moc. No možná ten cit pro detail a simulaci je to , co mne ještě láká i když ... Driveclub jsem si koupil i s motocykly ale z DLC jsem nadšený rozhodně nebyl a online eventy no ehm , kromě toho že nestíhám pravidelně ... Senova kariéra při výročí v GT6 byla super , ale ale .
Stejně jsem na GT (2) miloval nejvíc tuning z nákupních tašek a postupné odemykání až po závodní speciály ... ale tady to vypadá na startovací balíčky a těžký dokup vozů , kdy si stejně nikdo mimo pár jedinců s adekvátním vybavením v žebříčku FIA zrovna dvakrát neškrtne ....
No radost z toho slůvka SPORT rozhodně nemám . Jsem až tak na pochybách , že silně zvažuji nákup své první Forzy na PC (ale dle číslování by to zrovna teď měla být arkáda , což nemusím v GTA natož u silničních závodů ..... ) No uvidíme , předprodej GT si raděj nechám utéct .... -
Otevřený vesmír
Ahoj, byla ve vývoji ostře sledovaná hra, měl to být náhodně generovaný otevřený vesmír něco jako starbound jen ve 3D. Poradíte někdo název? Díky -
-
no man's sky?
-
-
Jo, paráda, děkuji, vidím, že to vychází 22 příštího měsíce. Jinak kdo by si chtěl zkrátit čekání, zkoušel jsem teď o víkendu bylo testování na steamu zdarma empyrion a můžu celkem doporučit obzvlášť za tu cenu. Dost se od té hry taky čeká do budoucna.
-
-